Dert yok, Sohbet var.... :)

merhaba pnrfrtn

orada öyle okumakla yetinme, aramıza katılsana

ben asude, 25 yaşındayım, bankacıyım, evliyim, henüz bebişim yok, hamiş de değilim, ama kocişim çok istiyor, en kısa zamanda aşk yuvamıza bir melek nasip eder allahımıza inşallah, dinimiz, amin.

sen de kendinden bahseder misin?

az kaldı..
sınırdayım.

çok az kaldı.
sizden ayrıla ihtimalim olmasa ben biliyoırdum da.
neyse nefes alayım ben.
terbiiyesiz.

arkadaş kafayı yemiş, paramla döverim herkesi diyecek utanmasa...
zaten kayınvalide o kadar kötü ki, sessizce gitmiş...
koca sabahına gezmeye götürüyor.
bence benim kocam başka gezegenden diye konu açsa daha iyi olacak arkadaş...
böyle koca yok ki... ya da eksik anlatım var...
aferin çok iyi yapmışsın densin istiyor, pohpohlanmak için konu açmakta yeni moda oldu.

o da gittiiii....
şu cümleleri kopyalayayım da bidahakine ben yapıştırayım...
belkim beni beğenirler...

csi, sen Benyamin Sönmez i duymusmuydun hic?? vefat etmis, 28 yasinda.. viyolonselin dahi cocugu kabul edilmis...

televizyonlarda hoppa huppa dandik popculardan gecilmezken.. böyle yeteneklerden hiic haberdar edilmiyoruz.. ne kötü yaaa...

bu kadar "para"diyorsa, ben onun "para"sından şüphe ederim.bu 1.
bu kadar "para"sı olan biri "yeğen" yerine "yiyen" diyecek kadar öğrenim (eğitim demiyorum o parayla alınmaz) görmüş olmalı. bu 2.
son 5-6 msj zaten onu destekler yönde, onlarla konuşsun, biz yiceğimiz kadar beddua yedik zaar. bu 3.
şu kk'da artık aklım çoğu şeyi almıyor. bu da 4.

merhaba suhedaa_,

orada öyle okumakla yetinme, aramıza katılsana

ben asude, 25 yaşındayım, bankacıyım, evliyim, henüz bebişim yok, hamiş de değilim, ama kocişim çok istiyor, en kısa zamanda aşk yuvamıza bir melek nasip eder allahımıza inşallah, dinimiz, amin.

sen de kendinden bahseder misin?

oldu mu? yer misiniz??

ben ce yenmes ama neeysee....

o konuyu dagitmak icin aklima ilk gelen bu oldu :18::18::18:

hadi ya..
çok üzüldüm..
bakayım hemen..
Allah rahmet eylesin.

iyi ki millete öküz gibi davranıyomuşum, zaten insan gibi davranınca da kale almıyolar, bir de egomu süründürdüler yerlerde

zaten bu dediklerin doğru olmasa bu kadın gelip buradan saçmalamaz, sen için buraya dök. boş ver saçma sapan konusunu...

nasilsin bakalim....

iyiyim canım kızım bugün akşama kadar babasında bende bilgisayara geçtim, okulum da yoktu.
sen nasılsın?

iyi ki millete öküz gibi davranıyomuşum, zaten insan gibi davranınca da kale almıyolar, bir de egomu süründürdüler yerlerde

canım öküzlük değil o, senin bir tarzın var, sivri dillilik diyelim.
orjinali güzel, yeni tarza ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…