Dert yok, Sohbet var.... :)

özete gelecek olursak...

ben sadece Flaş gelişmeleri söyliyeyim..

Dranas boşandı...nedense eski eşi ile ortak arkadaşları boşanmanın ertesi günü kantarın aslında başka bir kadınla yaşadığını söyledi.
Elmayranınki işten çıktı...tekrar işe girdi...birara fırtına koptu ama sonra düzeldi..
Csi'ye Allah dert verecekse, sadece boya ve kızının pastası konusunda versin..sanırım bu sıkıntıları da aştı...
Lal'in kafası bulanık ...

onun dışındakilerde ben dahil günlük minik atraksiyonlar

kızlaaar

hepinize kooocuman günaydın

haftasonu sizi çok ösledim

@kedişim hoşgeldin, kate özet geçmiş, ben de daha genişini geçerim birazdan, kahvaltımı edeyim yazacağım, geçmişi okuma beni oku, beni çok sev, en çok beni sev

alıntıyla cevap vermek istedim ama yapmıyor Allah Allah..

günaydın kate ve noremu
teşekkür ederim kate.. dranasın boşandığından ve elmayranın eşinin işi bıraktığından haberim vardı ama yeni bir işten haberim yoktu..
sanırım elmayra sürekli iş değiştirmesinden de şikayetçiydi.. umarım sular durulur..

ben gittim geldim.. benim için iyi oldu.. gerçekten faydalı bir toplantıydı.. eğitim kısmı fasa fisoydu aslında.. maksat yeknesak bir uygulama sağlamaktı.. onun için sorunlar konuşuldu tartışıldı filan.. hava da güzeldi antalyada.. gezi de düzenlendi.. ve asıl benim endişelendiğim konu.. eşim hiç arıza çıkarmadı.. akşamları ne yaptığıma da karışmadı çok şükür.. kıskançlıklarını törpülüyor yavaş yavaş..

senin için çok sevindim...
benim eşim hiç kıskanç değildi...ve hala değil...
yahu kadın olarak kıskanılmak nasıl bir şey bilemedim bir türlü...
kendimin kıskanılmaya değer biri olmadığını düşünmeye başladım

sana da günaydın....

ben bugün 5'te kalktım

niye 5 te kalktın kate??

Günaydınlarrrrr hanımlarrr

günaydın sarı bombam

kıskanmak ve kıskanılmak değişik bir duygu...

kimi çok yoğun hissettiriyor,kimi de içinde yaşıyor...

eşin de seni kıskanıyordur ama o belli etmeyen türden muhtemelen...

bir kekte kabartma tozu ve vanilyanin önemi ne kadar da cokmus.. dün onu anladim... sali günü icin kek yapayim dedim, herseyi karistirdim ve hooopp k.tozu ve vanilya yok... tüm erzaklarimin altini üstünü getirdim.. yok yok...

ve en nefret ettigim sey yine bana hakliligimi kanitladi... pazar günü heryer ama heryr kapali...

of ya canim istanbulum, nöbetci kabartmatozucu bile vardir kesin... h.ici zaten 8 de hayat durur, pazar hicbi halt yapamazsin...

güme gitti canim malzemeler...

daha da beteri, bu aksam kurstan sonra eve gelip hem börek hem de yeniden kek yapmaliyim ((

nöbetci kabartmatozucu ne ya sabah sabah güldüm

ist.da pazar marketler ardına kadan açık olduğundan k.tozu da bulursun tabii

iş nedeniyle...
bilgisayarda çalıştım...

Günaydın kuşlar,

haftasonu sizi cooook özledim.

Kediş; hoşgeldin.

Gizem; ALmanyada pazar günleri aile günüymüş, heryer kapalı olurmuş ama snein durum kötü olmuş. Burda olsan komşun bile verirdi :)

Kate; sabahın 5 inde niye uyandın yahu S:

asudemm.. vallahi seni çok çok özledim.. hadi bekliyorum seni..
afiyet olsun..
hoşbuldum gizemcim..

herkese tekrar günaydın..

istanbulda olduğun için aş eremiyorsun bile..

hamile kadının aş ermesindeki temel amaç nedir?

kocasına çile çektirmek..

ama gecenin bir yarsı istediğin şeyi adam kolayca buluyor..( örnek şubat ayında gece 2'de taze incir)

hiç birşeyin tadı kalmıyor...

nöbetci kabartmatozucu ne ya sabah sabah güldüm

ist.da pazar marketler ardına kadan açık olduğundan k.tozu da bulursun tabii

Günaydın kızlar
Hafta sonu hiç topiğe giremedim
özlemişim valla

Günaydınnn canım

Günaydın kate öyle düşünme lütfen ya kıskanıyordur da çok belli etmiyor olabilir eşinde

Günaydınnn esmerrr bombam

Gitti desene kekler burada olsan her yer açık hiç sıkıntı çekmeden bulurdun malzemelerini, bu sefer alırsın k.tozunu kek yapılacak mutlaka bizede vercen demi

günaydin canim..

kimsecikler yoktu zaten h.sonu.. ben ve elmayra ara ara yokladik o kadan..

Hafta sonu benim çok yoğun geçti ctesi temizlik
Ctesi tunayı sabah dedesi aldı akşam bilkentliyle buluştum ama kavga ettik:26: nedenini fırsat bulunca yazacağım
pazar günü detemizlik yemek tunayı gezdirdim gün bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…