Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de psikoloji sitelerinde takılıyorum..

kızkardeşimin lafı geldi aklıma..
abla, sen xx abiyle çıkmaya başladın sanki rengin soldu..

adam ömrümü yedi yaa 2.5 senede..

lalcim artik iphone la ipot la da kandiramassin :)) biz baristik, ben de getirebilebilirim yane :))

üstelik benim yasadigim sehir de Porsche üretiliyor :))

ask olsun hain köfte...sirtimdan vurdun beni....unutmaki senin de tatilinden sonra dönüp dolasip gelecegin yer tekrar almanya....benimkinde de mercedes var....Allah Allah...

lalcim artik iphone la ipot la da kandiramassin :)) biz baristik, ben de getirebilebilirim yane :))

üstelik benim yasadigim sehir de Porsche üretiliyor :))

Ben audi ile yetinebilirim, o kadar mütevaziyim anlayacağın

porsche ve mercedes burada :)) müzelerine henüz gidemedim ama, kataloglarindan gördügüm kadariyla süper :))

Süper olmaz mı yaaa ama bizim gibi ezik memurların alınteriyle alınmaz onlar hele ki ötv var burada

ben de psikoloji sitelerinde takılıyorum..

kızkardeşimin lafı geldi aklıma..
abla, sen xx abiyle çıkmaya başladın sanki rengin soldu..

adam ömrümü yedi yaa 2.5 senede..

canim ya yapma böyle lütfen.. kimseye kendini ispat etmek zorunda degilsin.. hele de is mevzusu..

ben de bi garip ögrenci zaten.. bosver.. hem tehlikeli onlar, hiz falan yapma ihtiyaci hissediyorsun, sonra kaza.. hic gerenk yok böle seylere..

Tabi cnm. Devletimin belediye otobisleri ne güne duruyor Zaten Almanyadaki otobanlarda hız sınırı olmamasını da doğru bulmuyorum ben alamancılar buraya geldiğinde bu yüzden kaza yapıyor

Tabi cnm. Devletimin belediye otobisleri ne güne duruyor Zaten Almanyadaki otobanlarda hız sınırı olmamasını da doğru bulmuyorum ben alamancılar buraya geldiğinde bu yüzden kaza yapıyor

Ben otobüs dolmuşa binmeye hiç gocunmadım ama kalabalık otobüse dolmuşa binemem
Bizim semtte dolmuşlar otobüsler boş oluyor bir kere kayınvalidemlerde kalmıştım sabah şu otobüs dolu bu dolmuş dolu diye binmemiştim tam işe iki saat geç gelmiştim

Son düzenleme:
Audi benim hayallerimi süslemeye yetiyor daha üst modelleri hiç düşünmedim

audi zaten gençlere hitap eden en güzel araba bence.
belki, bir ihtimal de bmw'nin 3 serisi. (ama o çok ayağa düştü)

40-45 yaşına kadar audi iyidir...
sonrası allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…