Dert yok, Sohbet var.... :)

Susma sen, susmamalısın

adam başka bir kadınla dost hayatı yaşıyor.
neyini merak edecek allahaşkına

ayrıca bence umarım kantar değil, ailesinden başka biri gelir alır tuna'yı.
aksi halde dranas oturur kedi için açıklama yapar.
yapar valla.

bana az mola.
iddianame yayınlamış, onu indiriyorum, okuciiim

401 sayfalık iddianame..

kediiicimmm, sana hukuk sorusu... buradaki tanidik Türk ama alman vatandasligina gecmis biri. Türkiye den emekli olabilir mi? bi kadin gelmis, 30.000 euro yatirirsaniz olur falan demis.. dolandiriyor olabilir mi yoksa böyle bir hak hukuk var mi?

tanidiga "hukuk yoluyla kazanilmis hak" gibi bisi demis..

ha şöyle biz strese girdik

sen arıyıp sorma "alacakmısın" diye.
o arasın ya, bırak...

Susma sen, susmamalısın

neyi merak ettiğini de biliyorum kanımca da
ben susayım
uykusuzluk kafama vurdu

Kadının kim olduğunu merak ediyorum benden daha mı güzel acaba
çirkin olursa içime su serpilecek
Aman o kim oluyor ki ona kedi açıklaması yapacağım

:) açıksözlü kadınları seviyorum ben

iddianameyi oku ve bana özet gec idniremiyorum akşama kadar bekleyemem başkanın ergenekon suclarını

:) açıksözlü kadınları seviyorum ben

iddianameyi oku ve bana özet gec idniremiyorum akşama kadar bekleyemem başkanın ergenekon suclarını

allaaam kimlerle aynı topice düştüm

ne iddianemesi okuması, özeti kızım ya, güzel güzel kocişlerinizi hayal edin

allaaam kimlerle aynı topice düştüm

ne iddianemesi okuması, özeti kızım ya, güzel güzel kocişlerinizi hayal edin

Ben kac gündür derin devlete indim diyorum sen bana kociş diyosun dişi abdullah çatlı olucam diyorum aşkoş

Ben kac gündür derin devlete indim diyorum sen bana kociş diyosun dişi abdullah çatlı olucam diyorum aşkoş

ay bebeyiimmm yorma kafanı sen bu derin devlet şeyleriyle annnemmmm bak benim eltimin amcasının kızı da çok ilgileniyodu bu işlerden, en sonunda aldılar içeri, ondan sonrasını anlatmayayım hiç istersen

ay bebeyiimmm yorma kafanı sen bu derin devlet şeyleriyle annnemmmm bak benim eltimin amcasının kızı da çok ilgileniyodu bu işlerden, en sonunda aldılar içeri, ondan sonrasını anlatmayayım hiç istersen

:) ay lütfen alsınlar beni de içeri, yer içer yatarım, bana kitap alın ama best seller olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…