Dert yok, Sohbet var.... :)

O kadar pastırmadan sonra kalori yakmak şartttt [/QUOTE]

Dranas seninde maşallahın varmış heee az önce okudumda 1 ekmek yemişsin.Ben ölürdüm sanıyorum.

Tunayı emanet edebileceğin biyerler varsa sakın kaçırma git.Hem vucdun için spor hemde kafanı dağıtmak için uğraş.

Tunayı emanet etmek sorun değil hafta sonu dedesi alıyor o ara gidebilirim ama gelen yüzücüler çok profesyonel bir de ben tek biraz çekiniyorum

e yuhh
vallahi de billahi de yuh...

dalga geçiyorduk ergenekon'a bağlayacaklar diye
bağlamışlar ki zaten

"Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2008/1756 sayılı soruşturma dosyası (Ergenekon soruşturması) kapsamında 03.08.2008 günü kollukta ifadesi alınan Gizli Tanık Poyraz ...."

Forumun yazı karakterleri mi küçüldü benim şahin gözlerim mi bozuldu iki dakikada?

O kadar pastırmadan sonra kalori yakmak şartttt

Tunayı emanet etmek sorun değil hafta sonu dedesi alıyor o ara gidebilirim ama gelen yüzücüler çok profesyonel bir de ben tek biraz çekiniyorum[/QUOTE]

Tunaya bakan varsa sende gitsene canım,olsun ya öyle düşünme tanışırsınız sorun olmazki

iyi akşamlar iyi haftasonları

öpüyorum.. hoşçakalın..

İyi akşamlar canımm görüşürüzz

Bu ülkede her yol ergenekona bağlanıyor artık,bağlanmassa şaşardım

gizem iyi ki bi hikaye yaz dedik ya

nutelledan başladın kamyon lastiğinden çıktın da bir hikaye yazamadın anam

CSİ

Sonra unuturum..Şimdiden Güzelliğin yeni yaşını kutluyorum.Sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum sizlerle birlikte.

Not: Kayınvalideninde uzaktan bi fotosunu çekte görelim bi güzelliği

CSİ

Sonra unuturum..Şimdiden Güzelliğin yeni yaşını kutluyorum.Sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum sizlerle birlikte.

çok tşkler.
elimden geldiğince fotolıcamm durumu

CSİ

prensesin degil mi.. ben de ziplicaktim csi'in d.gününe daha cok var diye...

bende prensese ailesi ve sevdikleriyle nice güzel seneler dilerim.. saglikli, mutlu günleri olur ins..

Pofff cok sıkıldım, bir saat on dakika geçer mi?

Evime gitmek istiyorum, kocişe hırlayasım var bugün niye böyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…