Dert yok, Sohbet var.... :)

İğrenç bir haftasonu :S

Hep uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm!

ooffff yaaa bütün cumartesim heba oldu... simdi de yeni eve geldimm veee cooooooook yorgunum.... ama bissürü isim var

csi'mızın bitanesinin doğum günü kutlu mutlu olmuştur inşallah.. nice senelere..
kafam baya bozuktu yoksa aklımdaydı nasıl kutlamadan çıktım..

noremu canım bırak geçmişi okumayı yav.. gel de iki laf edelim..

hım.. geçmiş olsun tatlış.. sıkma canını, önce sağlık.. ben bu konuda çok cahilim.. bu kistlerin başka tedavisi yok mu?

sağol canım ama sürpriz olmadı açıkçası...alıştım,artık doktora tedaviyi ben sööyleyeceğin neredeyse!!

bildiğim kadarıyla yok canım,ama başka bir hatta iki doktora daha gidicem sanırım..çünkü artık çok yoruldum!!

sen nasılsın,nasıl geçti haftasonun??

evet, bence de başka doktora git mutlaka..

ben iyiyim.. cumartesi nikah vardı eşimin işyerinden birinin ona katıldık sonra da eşimle yemek yedik güzel bir yerde.. pazar misafirim vardı..
eşimin sevdiğim bir arkadaşı ve kız arkadaşı.. sohbet kakara kikiri iyi geçti.. bugün de anneme gidicem.. keyfim yerinde o yüzden..

Günaydınnnn

@nore; yavrum kist mi varmış gene? Geçmiş olsun, yine sıkıntılı kist parçalama dönemimiz başlıyo galiba :S

@kedi; nasılsın, dağıttın mı kafanı haftasonu? Misafirler, düğün nasıl geçti?

@kate; hareket yok orda gel sen gitme bdvlere falan :)

günaydınız bebekler

@elmayram haftasonu neden uyumak istedin?? paşa ist.da mıydı?

@noree çok geçmiş olsun cancağzım

haftasonu güzelse bütün hafta iyi geçiyo

günaydın mıhtarcım

o parçalama dönemi hiç sona ermiyor bende ama buna da şükür,allah daha beterinden saklasın...sübhaneke dinimiz allam inşallah aminnn..

@elmayram haftasonu neden uyumak istedin?? paşa ist.da mıydı?

Günaydın canımıniçi, evdeydi ama ben cok sıkıldım yaa, zaman geciremedim bir türlü. En yakın arkadaşım uyku=depresyon kapımı çalıyor galiba sanırsam

günaydın mıhtarcım

o parçalama dönemi hiç sona ermiyor bende ama buna da şükür,allah daha beterinden saklasın...sübhaneke dinimiz allam inşallah aminnn..

Bununla geçmiş olsun kuzum o zaman.

ben bizim konuya bir konu açmak istiyorum ama,

öğleden sonraya kadar yoğunum yine ühüüü.

konumu şöyle tasarladım,

kocişim ile ne zaman kocişimin halasına gitsek,
halasının üst komşusunun kızı çokipirens getiriyor

yorum; dua et halley getirmemiş içindeki marshmallow ile birşeyler ima ediyor olabilirdi ahahahhaha

Günaydın canımıniçi, evdeydi ama ben cok sıkıldım yaa, zaman geciremedim bir türlü. En yakın arkadaşım uyku=depresyon kapımı çalıyor galiba sanırsam

bebeyimmm olmazzz, dysv olmadan vakit hızlı geçmeeezz (ince e)

bu fikre kendini alıştırmalısın

kocişim ile ne zaman kocişimin halasına gitsek,
halasının üst komşusunun kızı çokipirens getiriyor

dua edin lolipop getirmiyor hanfendi, ya lolipop getirip, kocanızla karşılıklı yalasalardı, hafizanallahh

yorum; dua et halley getirmemiş içindeki marshmallow ile birşeyler ima ediyor olabilirdi ahahahhaha

konuda yorum da süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…