Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben de seni gördüm şaşırdım kedi :)

Bizim topik pek popüler , oku oku bitmedi
valla ben değilim ama siz popüler üyelersiniz ondan.. ilgi uyandırıyor..

bir de asudeyi millet online'dan takip ediyor.. artık epey bilinen bir topik oldu burası bizim ne yaptığımızı baya takip ediyorlar yani..

valla ben değilim ama siz popüler üyelersiniz ondan.. ilgi uyandırıyor..

bir de asudeyi millet online'dan takip ediyor.. artık epey bilinen bir topik oldu burası bizim ne yaptığımızı baya takip ediyorlar yani..

Tabi cnm, online takip edip yükleniyorlar. Daha doğrusu cımbızla cekip yorum yapıyorlar ama konuya açıklık getirmemiz şart oldu.

Sen eve gitmemiş miydin? Annene hangi ara gittin

ahahahahh işte deyince çalışıyor olduğunu anlamadım ben

benimki işte canımı sıktı gibi anladım ahahahahha

uyuymam lazım

e tabi sürekli sinir olma halndeyim sen de haklısın
arada gelip kalıyorum..
ama evde tek başıma olmaktan da keyif alıyorum.. her seferinde gelmiyorum anneme..
epeydir görüşmemiştik iyi oldu..

Amonra :) ironi yapıyoruz

Geyik yapıyoruz yani, bilinçli hakaret bizimkisi

merhabalar,
burda derdi olan kimse yok ki
biz kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
hakaretler falan şakacaıktan yani....
deşarj oluyoruz,
role play oyunu
hepimiz yakın arkadaşız

sanirim yanlis anlasildik, kendi aramizda kurgusal seylerin etrafinda dönüyorduk, yapilan yorumlarin gercek olmadigini da biliyoruz. Hic birimizin birbirleriyle problemi yok. Ama bu da kurallara aykiriysa biraz daha dikkatli davraniriz.

ama kural dışı bir şey yok ki
kimse kimseye küfür etmiyor, kalp kırmıyor

sonuçta hepimiz baştan dağıttığımız rolleri oynuyoruz:26:

geyik topiğinde herşeyi konuşmak serbest değil mi?
din, siyaset ve cinsellik hariç

eee biz de bunları konuşmadan gülüyoruz işte:26:

o halde lütfen kötü içeriği kim yaptı ise buraya gelmesini sağlar mısınız?
ya da görüyorsunuzdur kötü içeriği kimin yaptığını.

allahım ya vallahi şaştık kaldık artık.

Merhaba,
sayfalar dolusu yorum okumak epey vakit alıyor, aradan seçtiğim bazı yorumlar nezdinde tüm topik müdavimlerini bilgilendirmek isterim.

bugün topiğinizi okuyan, topiğinizin müdavimi ve yorumcusu olmayan bir üye yazdıklarınızın kurgu olduğunu bilmeden bildirimde bulunmuş, gelip sizden özür dilemesini bekleyemezsiniz zira yazdıklarınızın ironi olduğunu nerden bilsin?
Sizin yazdıklarınızı bildirmesi sizleri kızdırmasın yada gücendirmesin çünkü şaka olduğunu bilemezdi ve siz nasıl uygunsuz içerik gördüğünzde bildirme hakkını sahipseniz, tüm üyelerin bunu yapma hakkı var,ki nahoş yorumları bildirmeniz bizimde o konu veya yoruma daha hızlı müdahale etmemizi sağlıyor, bu yüzden sizlere bu konuda müteşekkiriz.

Sizlerin bildirdiği her yorum inceleniyor, gereken yapılıyor lakin banlanma olmadığı zamanlarda sizler uyarı vermediğimizi sanabilirsiniz fakat uyarı yapılmaktadır fakat sizler bu uyarıları banlanma olmadığı sürece göremezsiniz.

Geyik bölümününde kuralları var, burada topik açıp yazarken site kurallarından muaf olduğunu sanmayın, sitede yer alan tüm kurallar geyik içinde geçerli, siyaset, din, cinsellik gibi konuları konuşmamalısınız, hakaret, saygısızlık, kavgada yasak, belden aşağı esprileriniz vb. olursada bunlar açık seçik türden olmamalı, yani bir sınırı olmalı.

Bunun dışında birbirinize yaptığınız şakaları, şaka kaldırıyorsanız şayet yaparsınız lakin dediğim gibi şakalarınız sınırı aşmamanızda fayda var.
Ve son olarak site kurallarına aykırı olmayan yorumcular durduk yere banlanmaz, kurgu yaptınız diye banlanmazsınız, bugünkü olay tümüyle sizin yazdıklarınızın şaka mı gerçek mi olduğu anlaşılmadığı için yaşanmıştır, ki anlamayanlarıda hoşgörmelisiniz çünkü tüm yazdıklarınızı okumasam ben bile kurgu olduğunu anlayamacaktım zira burası geyik topiği tamam ama geyikte kavga çıkmaz diye bir kural yok, kimin ne zaman nasıl tepki vereceğini bilemeyiz

Bu bölümün sitenin bir parçası olduğunu unutmayın, bu sebeple doğal olarakmaviler, yeşiller ara ara gelip neler oluyor bakabilirler.

Güzel paylaşımlar dilerim...

e tabi sürekli sinir olma halndeyim sen de haklısın
arada gelip kalıyorum..
ama evde tek başıma olmaktan da keyif alıyorum.. her seferinde gelmiyorum anneme..
epeydir görüşmemiştik iyi oldu..

Aman aman, sen huzurlu ol da git kal annene tabi :) Bu bdv beni paranoyak yaptı her duyduğuma "yoksaaa" diye tepki veriyorum :)

Ben cıkayım cnm, akşamüzeri durup dururken boynum tutuldu, uzanmadan gecmicek galiba. İyi akşamlar, öpüyorum seni

teşekkürler mune, bu bilgilendirme bizim için iyi oldu.

iyi akşamlar.

elmayracım sana da iyi akşamlar. öpüyorum.

Sonunda mavilerden biri gelip bizi bilgilendirdi Şaka bir tarafa ilgilenip, yorumladığın ve bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz Mune. Akşamüzerinden beri kafamız karıştı. Neyin yapılıp neyin yapılmayacağı, yaptığımızın yanlış olup olmadığı, devam edip edemeyeceğimiz konusunda çekimser kaldık. Sınırlarımızı bilmek istedik.

Aslında senin yaptığın gibi bir kaç sayfa okunsaydı, ya da ilk sayfalara bakılsaydı konu anlaşılırdı, canciğer kuzu sarması iken bu şekilde birbirimize girmemiz biraz garip olur.

Ama demek ki dışardan böyle görünüyoruz. Biz de oyunlarımızı oynayıp, geyik yaparken dikkat eder, üyelerin kem gözlerinden, yanlış anlaşılmalardan sakınmaya çalışırız.

bilgilendirdigin icin tesekkürler mune. oyunumuzu biraz daha dikkatli oynariz. keske üye, kib yapmadna önce biraz daha baksaymis.. neyse olan oldu digecegim ama uyari almamiz da kötü oldu, ortada hicbir sebep yokken.

yarin sabah görüsürüz sevgi pitirciklari..

bi alışveriş sitesi tavsiye edeyim hanımlar toptan fiyatına satış yapıyorlar en ucuz burda buldum. Burdan daha öncede alışveriş yaptım çok memnın kaldım.Genelde tüm ürünleri ucuz.Reklam gibi olcak ama yinede vereyim ismini

Son düzenleyen: Moderatör:
aysun hanım bu başlık altına yazınca ben de yazayım dedim.
geçenlerde plus white diye bir diş beyazlatıcı set aldım ama içindeki jel bozuk çıktı. tedarikçi firma olan xxxxxx mail attım ve iki gün sonra yeni ürün kapımdaydı. yıllardır ordan burdan alışveriş yapan birisi olarak çok kandırıldım, bekletildim. ilk defa bu kadar ilgili ve iyi niyetli bir firma ile karşılaştım. "hemen yenisini gönderelim" dediklerinde çok da inanmamıştım oysa ki. sağ olsunlar beni utandırdılar ilgileri ve sözlerini tutmaları ile. ürüne gelince, düzenli kullanım ile sonuç mucize gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederiz...

yazdıklarımızı uzun uzun okuduğun ve emek harcadığın ve zaman ayırdığun için de teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…