annen ve baban çok tatlılar...
en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
biz görmedik ama csi
evet canım resimleri ben çektim.
zaten kutlama gibi yapmak istemedim.
sdece dayısı ve kuzenim geldi.
minik bir pasta kestik.
bugünbiyopsisi var babamın, bir gün öncesinde evde "sabahlar olmasın" tarzında kutlama yapmak hoş olmazdı diye düşündüm.
hmmm;i o hallde hemen kavişimi bbm üzerinden taciz edeyim
böğğğ bu ne yaaaa:122:
evet bebitolar,
zaten gördüğüm üzere, siz de deruni bir kk standart geyik kadını potansiyeli taşıyormuşsunuz bünyenizde, bugün bunun dışa vurum günü..
şimdi ben jargonu veriyorum:
*birbirinize "aşkitom, bebitom, şekercim, tatlış, böcüüm" vb şekilde sevgi sözcükleri kullanmak.. (burada kullanılacak sevgi sözcükleri şekli ve yordamı kişinin yaratıcılığına endekslidir)
*koca=kociş (ben potuk kelimesini, potiş e çevirdim, bunu da artı bir ek bilgi olarak şimdiden vereyim)
*evlatlarınız (sıpa olsun, isveç çikolatası olsun, dana bonfileniz olsun, mavi masalınız olsun)= bebiş, meleğim, minnak kuzum
*görümce= örümcek
*kaynana= kaynanatör
*elti= elti (buna bişe bulamadım kk terminolojisinden)
*ayrıca mesajlar smiley çöplüğüne dönmeli, bir mesajda 3546 tane smiley kullanılmalı..
*hayatın hep gülen yüzü gösterilmeli, velev ki bir dert olursa, üstü kapalı kapalı (çok derdim var ama aşabilecek güçte bir sevgimiz var) imajı dahilinde verilmeli falan felon..
hadi bakalım hanımlar buyrun sohbete
Yazdılarınla yeterli donanıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Başlayabiliriz artık. Ben kendi adıma hazırım. :118::118:
Ama paşaya paşkito mu demem daha tiskinç olur karar veremedim
ayyy sana çok özeniyorum csi bebeğim yaa, ben de potişime (lan bu da popiş=toto gibi oldu, neyse nasipten öteye köy yok) bir mesaj atayım bari telden
kızlaaaarrrrr aklına yaratıcı bir sevgi mesajı gelen var mıaa? bugün biraz farklı bir mesaj atmak istiyorum potişime, akşama kadar sabırsızlansın istiyorum
hadi bana akıl verin nooooluuuaaarrr
Günaydınlarrrr şekerlerrrr mune açıklama yapmış vukuat yok çok şükür,kan tahlilleri sonucunu aldım kolestrol fırlamış tavan yapmış resmen hemde kötüsü yüksek iyisi düşük.Rapor verdi ilaç kullancam artık daha öncede kullanmıştım zaten ...
ayyy sana çok özeniyorum csi bebeğim yaa, ben de potişime (lan bu da popiş=toto gibi oldu, neyse nasipten öteye köy yok) bir mesaj atayım bari telden
kızlaaaarrrrr aklına yaratıcı bir sevgi mesajı gelen var mıaa? bugün biraz farklı bir mesaj atmak istiyorum potişime, akşama kadar sabırsızlansın istiyorum
+18 mi atıcaksın potişine mesaj yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
paşkito süper oldu
bebişim,
sen yüreğinin kalbinin içini temiz tut
gönül kapaların açık olursa, kocişin mesaj göndermesen de anlar
popişine çimcik at .
allah nazarlardan korusun
Günaydınlarrrr şekerlerrrr mune açıklama yapmış vukuat yok çok şükür,kan tahlilleri sonucunu aldım kolestrol fırlamış tavan yapmış resmen hemde kötüsü yüksek iyisi düşük.Rapor verdi ilaç kullancam artık daha öncede kullanmıştım zaten ...
kate cancağızıma katılıyorum, allahımız nazarlardan saklasın potiş eniştemizle ağsuş kardeşimizi
asude benimkine de bi lakap bulsana yaaa...
bebişim,
sen yüreğinin kalbinin içini temiz tut
gönül kapaların açık olursa, kocişin mesaj göndermesen de anlar
popişine çimcik at .
allah nazarlardan korusun
kate cancağızıma katılıyorum, allahımız nazarlardan saklasın potiş eniştemizle ağsuş kardeşimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?