Çişi boşa harcama :) Bir arkadaş dolunayda dondurursan epilasyon için faydalı olabileceğini söylemişti
ben de ev hanımıyım kardeş, siz hangi evdensiniz?
Çişi boşa harcama :) Bir arkadaş dolunayda dondurursan epilasyon için faydalı olabileceğini söylemişti
İşte dürüst üye, yalan bedava zaten herkez amir yönetici. Ben kiracıyım, ev bizim deyil
Burda herkez hakim savcı astronot zaten. Bi ben ev hanımıyım bi de kaynanamıntesisatcısı
cok haklisin kuzum.. belli zaten evhanimiymis.. kiskanmis... hem ceteler hem de bi baslik acmislar kk.daki dertlerle dertlenmeyelim eglenelim adinda, bizim paylastiklarimizi once takip edip sonra makaraya aliyorlar... nasil sinir oldum anlatamam..
dun girdim hepsine kib yaptim.. oooohhhh
------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
cok haklisin kuzum.. belli zaten evhanimiymis.. kiskanmis... hem ceteler hem de bi baslik acmislar kk.daki dertlerle dertlenmeyelim eglenelim adinda, bizim paylastiklarimizi once takip edip sonra makaraya aliyorlar... nasil sinir oldum anlatamam..
dun girdim hepsine kib yaptim.. oooohhhh
------------------------
yasal olmayan uyari : bu mesaj DYSV bolumunde suan oynanmakta olan oyun icin yazilmistir. Ne beni ne de baskalarini baglamaz...
hayır çok yanlış düşünüyosunuz!!! ben de astronotum evet nasa da çalıştım evlenene kadar ama evlendikten sonraa beyim izin vermedi ben de şu an ev hanımıyım sonra da çocuklarımı dünyaya getirmeye başladım zaten şu an 2. düzinedeyiz ellerinizden öperler... yani diyeceğim o ki bizim eşimle hayattaki düsturumuz ' mokoko 4ever ' kalbinizin sesini dinleyin yine söylüyorum birlikten kuvvet doğar :118: ( bakınız öğrendim de cümle içinde bile kullandım)
Ayyyyyyyy altıma işiycem şimdiiiii gülmektennnnn
Hımmm haklı olabilirsiniz fakat herkez mi hakim savcı. Sizin astronot olduğunuzu biliyorum zaten, nasanın giriş kapısında vesikalık fotonuz vardı. Hatta dan brown kitabından sizden de bahsetmişti.
kızlar ben elmayrayı aşk tesadüfleri sever filminde gördüm, arkada bankta kitap okuyan kızdı, hani dan brown falan demiş ya, uydurmuyor yani, kız gerçekten kitap okuyor, o diyorsa doğrudur, gördüm çünküsü
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
sorma güzelim ya bir de kendilerini zeki sanıyolar, içlerinden biri var ağsude, o benim ilkokuldan arkadaşım, kendisinin iq testi 54 çıkmıştı da hoca ona demişti ki "olsun ağsude üzülme, köpekten yüksek seviye çıktı zekan, bir muhabbet kuşu kadar olmasa da bir balıktan zekisin bu durumda" demişti..
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
sen miydin onları kib yapan
eline koluna sağlık
ben yapacaktım sen yapmışsın
nasıl bir kendini beğenmiş insanlar topluluğu
resmen topiğe girdiğin anda ağır bir ego kokusu kaplıyor ortamı
"merhaba" demeye bile korkuyor insan, yanlış bir selam mı verdim acaba diye
girişe de yazmışlar bir kurallar silsilesi
geyik topiği mi, gestapo kampı mı belli değil.
bir de üyeleri var ki elinde kırbaç.
geleni gideni sorguya çekiyor
kaç kişi banlanmış acaba, var mı bir fikrin canım?
----------------
Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
Hımmm haklı olabilirsiniz fakat herkez mi hakim savcı. Sizin astronot olduğunuzu biliyorum zaten, nasanın giriş kapısında vesikalık fotonuz vardı. Hatta dan brown kitabından sizden de bahsetmişti.
bak canim, seni severim ama ben sende boyle bir fesatlik cekememezlik bu dunyanin lokumunu ben yiyemedim baskasi da yemesin durumlari seziyorum... hayir olamaz mi? ben sari zakkumlar okusun kampanyasi ile gittim okula.. once hukuk ustune de tip okudum.
simdi karsilikli 2 dayrem var. birinde kadin dogum uzmani olarak digerinde hukuk musaviri olarak calisiyorum.
ay iste yasal uyari...
bak canim, seni severim ama ben sende boyle bir fesatlik cekememezlik bu dunyanin lokumunu ben yiyemedim baskasi da yemesin durumlari seziyorum... hayir olamaz mi? ben sari zakkumlar okusun kampanyasi ile gittim okula.. once hukuk ustune de tip okudum.
simdi karsilikli 2 dayrem var. birinde kadin dogum uzmani olarak digerinde hukuk musaviri olarak calisiyorum.
bebeyim lütven prim verme bunlara, ben de ilokuldan sonra okumamıştım, evlenmiştim 17imde, sonra dışardan ortaokul, lise, üni bitirdim (kocam hiç kendini geliştirmedi, o yüzden ondan boşanmak istiyorum ama ona acıdığımdan boşanamıyorum) çok önemli bi devlet dayresinde işe girdim, yönetici asistanı oldum, bana da inanmıyorlar, neymiş türkçem kötüymüş, allahım sanki kitap yazıyoruz ya altı üstü bir forum yani tabiisi dikkat etmeden yazabilirz diymi ama?
bebeyim lütven prim verme bunlara, ben de ilokuldan sonra okumamıştım, evlenmiştim 17imde, sonra dışardan ortaokul, lise, üni bitirdim (kocam hiç kendini geliştirmedi, o yüzden ondan boşanmak istiyorum ama ona acıdığımdan boşanamıyorum) çok önemli bi devlet dayresinde işe girdim, yönetici asistanı oldum, bana da inanmıyorlar, neymiş türkçem kötüymüş, allahım sanki kitap yazıyoruz ya altı üstü bir forum yani tabiisi dikkat etmeden yazabilirz diymi ama?
kızlar pc bakımına geldiler
ben kapatmak zorundayım...
öpüyoeum hepinizi,size iyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?