- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Siz geçenler konu açmıştınız ne oldu boşandınız mı?
eşim çok değişti, webmasterlık eğitimi aldı, şu an güzel bir firmada web master olarak çalışıyor, geliri çok iyi oldu. ayrıca evden de iş yapıyor. bu sayede kredi çektik, güzel bir ev aldık. çalışırken internetten de sürekli kendini geliştirme şeysileri okuduğu için çok gelişti. ona artık çok saygı duyuyor ve onu çok seviyorum. sevgiler.
imza, hayatındaki kocasıyla ilgili tüm ütopik gelişmeler, nedense, kk da topic açtıktan sonra bir bir hayata geçen kadın
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
Birgün daha geçti sayenizde kızlar...İyi ki varsınız
kızlar pc bakımına geldiler
ben kapatmak zorundayım...
öpüyoeum hepinizi,size iyi eğlenceler
Çişi boşa harcama :) Bir arkadaş dolunayda dondurursan epilasyon için faydalı olabileceğini söylemişti
Burda herkez hakim savcı astronot zaten. Bi ben ev hanımıyım bi de kaynanamıntesisatcısı
kaçıran var altına
geliyorum hemen
İnterneti faydalı kullanmaya en güzel örnek bu işde.
Mutluluğunuz daim olsun
kızlar pc bakımına geldiler
ben kapatmak zorundayım...
öpüyoeum hepinizi,size iyi eğlenceler
"işde"yiş
altıma kaçırtcan
________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.
"işde"ymiş
altıma kaçırtcan
hangisi uygun olursa artıkiş'te mi işte mi sen seç
yok bence bu konuyu ti'ye almamalıyız.
ciddi bir konu
off çok güldük bugün yine, allah ağlatmasın
(gülmekten bile korkan yurdum teyzesi)
off çok güldük bugün yine, allah ağlatmasın
(gülmekten bile korkan yurdum teyzesi)
aminnnnnnnnnnnnnnnn
gün nasıl geçti anlamadım valla, gerçi benim icin halen taha 2 saat fazla mesai var :S
gün nasıl geçti anlamadım valla, gerçi benim icin halen taha 2 saat fazla mesai var :S
ben az sonra çıkıyorum
bir yönlendirme bekliyorum ismi lazım değilden (baş harfi p son harfi x)
onun linkini atacağım kendime, ilgileneceğim onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?