Dert yok, Sohbet var.... :)

Siz geçenler konu açmıştınız ne oldu boşandınız mı?

eşim çok değişti, webmasterlık eğitimi aldı, şu an güzel bir firmada web master olarak çalışıyor, geliri çok iyi oldu. ayrıca evden de iş yapıyor. bu sayede kredi çektik, güzel bir ev aldık. çalışırken internetten de sürekli kendini geliştirme şeysileri okuduğu için çok gelişti. ona artık çok saygı duyuyor ve onu çok seviyorum. sevgiler.

imza, hayatındaki kocasıyla ilgili tüm ütopik gelişmeler, nedense, kk da topic açtıktan sonra bir bir hayata geçen kadın

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

İnterneti faydalı kullanmaya en güzel örnek bu işde.

Mutluluğunuz daim olsun

Çişi boşa harcama :) Bir arkadaş dolunayda dondurursan epilasyon için faydalı olabileceğini söylemişti

Biriktiriyom 19 litrelik bidonlara düşmanlarıma satcam işlem görmemiş su diye kandırcamm onları

Burda herkez hakim savcı astronot zaten. Bi ben ev hanımıyım bi de kaynanamıntesisatcısı

Bende ev hanımıyım komşuuu çaya kayfeye gelsene bana ev sahibiyiz bizde

kaçıran var altına
geliyorum hemen

Zor tuttum yaaaa gidiyordu az daha

İnterneti faydalı kullanmaya en güzel örnek bu işde.

Mutluluğunuz daim olsun

"işde"ymiş

altıma kaçırtcan

________________________________________________________________________________
Yasal (!) Uyarı: Bu mesaj "Dert yok, Sohbet var.... :)" topicinde şu anda oynanmakta olan bir oyun hasebiyle geyik formunda düzenlenmiştir. Yazılanın, yazanın gerçek tutum ve sözleri ile alakası yoktur.

Son düzenleme:

ben kaçırdım bile allahtan günlük ped var...
bundan sonra kahve alımını azaltmalıyım

hangisi uygun olursa artık iş'te mi işte mi sen seç

gün nasıl geçti anlamadım valla, gerçi benim icin halen taha 2 saat fazla mesai var :S

ben az sonra çıkıyorum
bir yönlendirme bekliyorum ismi lazım değilden (baş harfi p son harfi x)
onun linkini atacağım kendime, ilgileneceğim onunla

ben az sonra çıkıyorum
bir yönlendirme bekliyorum ismi lazım değilden (baş harfi p son harfi x)
onun linkini atacağım kendime, ilgileneceğim onunla

o hanfendiye selamlarımızı ilet, günlerdir ilgilenmiyo bizimle, küskün ve de kırgınım hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…