Dert yok, Sohbet var.... :)

o hanfendiye selamlarımızı ilet, günlerdir ilgilenmiyo bizimle, küskün ve de kırgınım hıh
a.s.
kendileri burdalar.
bir konuya deli delirmiş.
ben de delirdim.
iki deli bir olduk, allah sonumuzu hayır ede.

ben kaçtım.
evden girerim
çok öptüm sizi

ben az sonra çıkıyorum
bir yönlendirme bekliyorum ismi lazım değilden (baş harfi p son harfi x)
onun linkini atacağım kendime, ilgileneceğim onunla

Sen gec bile kaldın neden cıkmadın yaa

benim de başımda potukun kardeşi var

çocuk halen taa gitmedi, acaba bizde uzun süre kalınca kendisini nüfusumuza alacağımızı mı sandı?

Niye gitmedi o mıymıy yaa, yarın bi konu ac "gaynımı nasıl postalayabilirim?"

Niye gitmedi o mıymıy yaa, yarın bi konu ac "gaynımı nasıl postalayabilirim?"

ay niye gitsin, serdi postu, ekmek elden su gölden yaşıyor evde misler gibi

kkda konu açarsan "ne var çocuk gelmiş 10 gün kalmış diye, evine mi yapıştı, sen yaşlanınca elalemin eline kal da gör diyecek" bir kısmı, bir kısmı da kocama çaktırmadan nasıl evden kovarım onu anlatacak, kocam idiot ya zaten

yani verecekleri cevapları biz burada topicce veririz

offff yaaa sinir oldum...düsüncesiz tombise....iki gün izni kalmis bu sene kullanmasi gereken....dogum günüm var bu ayin sonunda o güne alacagi yerde baska güne almis....dogum günümdede ögle vardiyasinda calisiyor....

offff yaaa sinir oldum...düsüncesiz tombise....iki gün izni kalmis bu sene kullanmasi gereken....dogum günüm var bu ayin sonunda o güne alacagi yerde baska güne almis....dogum günümdede ögle vardiyasinda calisiyor....

istersen merkeli arayayım, doğum gününü ulusal çapta tatil edilmesi için parlemantoya önerge sunsun

kızım doğum günün diye adamın tüm gün izinli mi olması lazım ya, allaaam

vijdansız ağsude olursun topikce.

Gıcık oluyorum bütün gayınlara. Gerçekten bak, acını yürekten hissediyorum bebeyimmm

Erkeklerden ince düşünmelerini bekleyerek hatanın büyüğünü sen yapmışsın lalim zaten

o hanfendiye selamlarımızı ilet, günlerdir ilgilenmiyo bizimle, küskün ve de kırgınım hıh

Büyük ihtimal yarın dönerim sahalara. Nadastaydım. Bazen olur ya.
Kafam karışık biraz.
Sevip öpüp kucaklayacak ben sizi yarın.
Selam olsun hepinize (Ne doğru sembollemişsin (ne demekse) beni yeni yeni anlıyorum bebeyim )

evet herseferinde ayni hatayi yapiyorum ama beklesin nasil olsa onun da dogum günü yaklasiyor....bana ne sunduysa aynisini bulacak....

Onların bizim gibi canı sıkılmaz ki. Cok hassas olması lazım bu konuda.

yetisemedim sizlere...

cikanlar olmus, ooh bitirdiniz mesaiyi nekadan gussel... ama ben de cikarim birasdan, misafirligin kisasi makbuldur

seni yanımızdayken bile özlerken, bize çektirdiğin bu hasretlik olmadı gülüm

(yaralı stayla)

evet herseferinde ayni hatayi yapiyorum ama beklesin nasil olsa onun da dogum günü yaklasiyor....bana ne sunduysa aynisini bulacak....

offf lal, hiç yakışıyo mu bir dysv kadrolusuna bu saçma taktikler, yarın csi aplan bir el atsın sana

kızlar ömrünüzün baharı asude kaçar..

biliyorum tüm akşam yazdıklarımı anımsayıp tebessüm edecek, sabah olsa da asudeme kavuşsam diyeceksiniz..

dayanın bebeklerim, sayılı saat çabuk geçer

asudeniz 9'da topicinde sizleri bekler

öptüm canlarım

Deli kız :)

Güle güle git, heyecanlan sabah olmasını bekleyeceğim

KK nın enleri seçiliyor bu konuyla ilgilenmemiz lazım

Form doldurup yollayalım :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…