- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
alacaksanız 0 almayın bari abla,onunla iyice öğrensin sonra çalışır alır kendine
günaydın desem çok geç...
merhaba herkese ..
bugün kimse havasında değil galiba ağır ilerliyor konu
şurda 2 trip yaptım kimse kale almadı
yazıklar olsun böyle topice
toplantı vardı da..
bizi sevmiyolar burda..istemiyolar.. sürekli açık arıyolar.
insanlar neden bu kadar kötü..
tavşan daha küsmüş, dağın habarı yok
şu üvey anne konusuna takıldım yaa...
bir anne hayattayken hangi koşulda çocuğunun üvey anneyle yaşamasına izin verir kızlar yaaa...
bu annenin ekonomik özgürlüğü de varken, çocuğuna sahip çıkması için hiçbir engeli yokken hele o evlattan nasıl bir gün bile ayrı uyunur...
basmıyor benim kafam...
csi...yazdıklarına katılıyorum orda...ama bu içimde o çocuğun annesine küfretme isteğini bastırmıyor...
elmayra diyorum ki ben hayıta şimdiden başlasam mı acep????regl olunca hapa başlıcam.aynı zamanda da hayıtı da içeyim ölmem ki galiba
zaten 3 ayda anca etki gösteriyormuş
bir anne hayattayken hangi koşulda çocuğunun üvey anneyle yaşamasına izin verir kızlar yaaa...
bu annenin ekonomik özgürlüğü de varken, çocuğuna sahip çıkması için hiçbir engeli yokken hele o evlattan nasıl bir gün bile ayrı uyunur...
basmıyor benim kafam...
csi...yazdıklarına katılıyorum orda...ama bu içimde o çocuğun annesine küfretme isteğini bastırmıyor...
ben artık başka yerde yorum yapamıyorum.
okur da dalga geçersiniz diye..
off.. çok sinirliyimmmmmmmm çokkkkkkk
basmıyor benim kafam...
ben artık başka yerde yorum yapamıyorum.
okur da dalga geçersiniz diye..
off.. çok sinirliyimmmmmmmm çokkkkkkk
basmıyor benim kafam...
ask olsun hepinize yaaa bu saat olmus aranizdan hic kimse su garibani merak etmemis....
hosbuldum....:2::2::2::2::2::2:
basmıyor benim kafam...
hangi konudan bahsediyosunuz ya?
benim sinir olduğum mevzu vasatın iktidarı..
bir şekilde bir koltuk edinmiş olan insanlar, kendilerinden daha birikimli gençlere tahammül edemiyor.
ben kimseyle sidik yarıştırmıyorum ama yarıştırmaya kalkışanlar var.. bu da beni deli ediyor.
bilip bilmeden ahkam kesmeye kalkıyorlar.
şimdi ben hacze çıkacaksam işlemi öğleden önce yaptırmak zorundayım ve öğleden sonra da hacze çıkmalıyım..
ya da 9.00 diye verilen duruşma saati sadece belgede 9.00 diye geçer.. oysa ben 50. sırada olduğumdan duruşmaya belki 2.de ancak girerim ama işte bilmiyorlar
ve ahkam kesiyorlar..
istismar etmeyin diye bi uyarı geldi üst makamlardan da.. anlat anlatabilirsen..
ben bu ve bu gibi konularda çok sinirleniyorum...
insanlar ne kadar uğraşıyor anne olabilmek için,bu gibilerse evlat sahibi olmanın değerini bilmiyor
hosgeldin lalcim de, biz zaten öyle aa su nerde aa bu nerde demiyoruz ki... kadrolusun zaten, gelirsen anlatirsin onusursun...
ask olsun hepinize yaaa bu saat olmus aranizdan hic kimse su garibani merak etmemis....hosbuldum....:2::2::2::2::2::2:
hosgeldin lalcim de, biz zaten öyle aa su nerde aa bu nerde demiyoruz ki... kadrolusun zaten, gelirsen anlatirsin onusursun...
olsun ama benim sevgiye ilgiye ihtiyacim var...sevin beni....
bugün ise bir saat gec geldim....gec cikacagim....6 da....is yemegi var bu aksam....
beni ezikliyolar ondan seni unutmuşlar
sağa ne yaaa sağaaa neee sen niye bizim adımıza konuşup bizli cümleler kuruyosun, kızı ezikliyosun..
sen lali merak etmezsin, aaa asude neden trip atıyo demiyo olabilirsin, başkası hayata küsre belki
sağa neeeeğğğğğ
gidip bdv de konu açazaam yok olmuyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?