Dert yok, Sohbet var.... :)

beni önemseseydin esmer olmadığımı bilirdin

ha ama şu var, esmer olmak isterdim, eğer benim gönlümden geçeni bu şekilde ifade ettiysen, bu da bir güzellik

esmer yada sarışın yada kumral ne fark eder canım aaaaa,içimden ölee sevmek geldi...

seviyoz tripten çık diyoz ama halen aynı halen aynı

bende ahanda o dedigin stratejiyle ilerliyorum yoluma iste cözdün se bu isi...

yok yanlis anlamadim ben zaten....

anladim bende saka yapiyorum canim....

gel yamacima seveyim seni....

ben zaten anladım seni ama sen alındın bana şekerim

yalanda olsa güzel

sabah ikimiz de ne neseliydik, nazarlara geldik kesin...

nerde muhtar, okusun bize....

ay evet bebeyim ya, göze geldik valla

kate olsa, nazar değmesin diye nazar boncuğu yollardı bize ama bu bencil kadınlar yollamadı, kem göze geldik

İdrar işin içine girmeden benim okumalar kar etmiyo

pis misin arkadaşım ya

:120:

Yap ama pasta börek vs. Barbunya mantı mı cıkarıcan? Onu anlamadım ben.

Çayın yanında mutlaka bişeyler ikram et.

yap bence,sonuçta misafir....

yani evet eğer bu menü misafirlerine çıkarmak istediğin menü ise
emin ol
danabonfile, kuzugerdan, nohutlubulgurpilavı
üçlüsünden bile daha uyumsuz.

ay kadına bak ya, ne kadar garip bi kadın.. insan en azından bir çay kahve içmeye yukarı alır.. evleri müsait değilse de gelin demesinlermiş.. hayret şey..

kedişim, senin asaletin sen de kalsın, çayın yanında atıştırmalık bir tatlı, bir tuzlu, bir de salatamsı en azından 3 4 çeşit bişi yap..

bırak kadın yaptığından utansın

esinin arkadaslari esin gibi böyle beyaz türk mü takiliyor, eger öyleyse biraz siradan kacabilir.. ben gelsem bana ikram etsen süper olur, bayila bayila yerim :))

madem yemek degil sadece cay-kahve, sen de onun yanina ikram edilecek seylerden cikarsan...

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

beyaz türk
offff. neyse sustum ben:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…