patavatsız
hıhhhhh
öyle mi söylenir
uyumsuzsa, güzel güzel söyle
merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr
yok onlar bu öğlen yemekhanedeki yemekler..
ya ben kadına çok uyuz oldum görüşmek de istemiyorum aslında..
kontun hatrına işte..
merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr
ahahah biz de misafire ikram edeceksin zannetik. Utanmaz o kadın ama sen yine de cayın yanına bişiler ikram et, yapamam dersen de al bişiler.
Ya ben kadına çok uyuz oldum görüşmek de istemiyorum aslında..
Kontun hatrına işte..
hayırdır?
gel beraber ağlayalımyaren arıyordum yanıma, iyi oldu..
aslında eet ya yapmasın, kont kedişi ev hanımı formunda görmek istemiyo
ama en azından dışardan al bişiler
ne diyodu lal, iki kaşığın birinin sapını kocamızın gözüne mi sokuyoduk? ya ne bileyim işte öyle bişeler..
smyliler icin ayarlar nerede yaaa niye bulamiyorummmmmmmmmmm
Pisim, şimdi de ben triplerdeyim
yok alinmadim ya gercekten ben bunu sadece senden duymuyorum ki....gerceklik ihtimali ne kadar diye düsündüm sadece bi an....
gel kaynasalim....:118:
yani evet eğer bu menü misafirlerine çıkarmak istediğin menü ise
emin ol
danabonfile, kuzugerdan, nohutlubulgurpilavı
üçlüsünden bile daha uyumsuz.
bu mesajı daha kaç kere topicimizde paylaşacaksınız? uzaktan idiot gibi mi duruyoruz, bir kere söylenince anlamayalım?
canım akan forumlara paylaşıyoruz bazen yanlışlıkla aynı topiğe düşebiliyor. idiot olmadığınızı biliyoruz tavrın çok terbiyesizce. inşallah tüp bebek aşamasına gelip çırpınmazsın. idiotun alasıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?