- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
canım akan forumlara paylaşıyoruz bazen yanlışlıkla aynı topiğe düşebiliyor. idiot olmadığınızı biliyoruz tavrın çok terbiyesizce. inşallah tüp bebek aşamasına gelip çırpınmazsın. idiotun alasıııı
canım akan forumlara paylaşıyoruz bazen yanlışlıkla aynı topiğe düşebiliyor. idiot olmadığınızı biliyoruz tavrın çok terbiyesizce. inşallah tüp bebek aşamasına gelip çırpınmazsın. idiotun alasıııı
Yanlışlıkla düşmeyecek dikkatli olacaksın? Kimseye beddua da edemezsin ayrıca. Kopyaladığın mesaj anlaşılmaktan o kadar uzak ki? Lütfen saygın cümlelerini de al git
bu mesajınızı alıntılıyorum ki mod geldiğinde orijinalini görsün
beddua etmek daha mı adaplıca?
arkadaşım ne yazdığının farkındamısın sen???resmen hakaret ediyorsun!!!!sana bu hakkı kim veriyor acaba???
bende tüp bebek aşamasına geldim ama kimseye bu şekilde beddua vari konuşmam,ayıp ama
kızlar kib yaptınız mı?
yani evet eğer bu menü misafirlerine çıkarmak istediğin menü ise
emin ol
danabonfile, kuzugerdan, nohutlubulgurpilavı
üçlüsünden bile daha uyumsuz.
patavatsız
hıhhhhh
öyle mi söylenir
uyumsuzsa, güzel güzel söyle
kadın bana "idiotun alasıııı" dedi, hakaret etti, banlanmadı..
biz burada kimseye küfür hakaret etmeden oyun oynasak, uyarı alıyoruz.. çok enteresan
biz burada kimseye küfür hakaret etmeden oyun oynasak, uyarı alıyoruz.. çok enteresan
çok teşekkürler ama bu topiclerde bile densiz çıkıyor. allah kimseyi tüp bebekle terbiye etmesin çeken anlar
ben 20 yi geçkin topiğe yazdım. kopyala yapıştır postaladım bi forum farketmeden bi kaç kez göndermişim bi de terbiyesizin biri hakaret etti canım sıkıldı
muhtar ve yardımcısı asu,
bugünkü oyun şu olsun...
oyun değil de değişiklik,
resim ekleyelim..
herkes sırayla baksın ki aradan kaynamasın ona bakalım yorum yapalım sırayla..
oki doki? :26:
canım neden bunları yazmak için en tehlikeli topiği seçtin? ateşle oynuyosun ben sana diyimbirazcık kurcala sağı solu bulursun açıklayıcı konularda var ana sayfada...
Kızlar,
lütfen konuyu dağıtın, herkes uyarı alıyor, çifte standart var demeyin sakınOyun oynadınız diye birinizin bile profiline uyarı geldi mi hayır, topiğinize mesaj yazıldı,her uyarı illa banlanmayla sona erecek diye bir kaide yok, bu gibi durumlarda önce ilk uyarı verilir, tekrarlarsa banlanır.
neden atesle oynuyorum anlamadim ??
Kızlar,
lütfen konuyu dağıtın, herkes uyarı alıyor, çifte standart var demeyin sakınOyun oynadınız diye birinizin bile profiline uyarı geldi mi hayır, topiğinize mesaj yazıldı,her uyarı illa banlanmayla sona erecek diye bir kaide yok, bu gibi durumlarda önce ilk uyarı verilir, tekrarlarsa banlanır.
idiotun alasıııı
hakaret değil midir?
hakaret eden banlanmaz mı?
ben bir üyeye, halüsülasyon görüyosun heralde dedim diye, 1 hafta banladı beni kazen?
standartlarınız kişisel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?