- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
he anladım canım
ama benim pcimde foto yok mesela.. genelde iş pclerimiz olduğu için, herkesten ekmek çıkmaz sanıyorum..
ama yine de çoğunluk isterse, ben uyarım
ikizlerim, uyumluyum
asude,
madem sordunuz söyliyeyim, böylece hepinizin kafasındaki soru işaretleri giderilir, bir üye hakaret ettiyse ve hiç uyarısı yoksa önce ilk uyarı yapılır, yani ceza verilir ve o ceza puanı profiline işler, aynı üye yine hakaret ederse bu sefer banlanır, sizin banlanmanızın sebebi aynı cezayı birden fazla kereler almış olmanız.
Diğer üye banlanmadı çünkü sicilinde hiç ceza yok. Şimdi kişisel diyorsunuz ya, bunu neresi kişisel, ayşeye ayrı fatmaya ayrı bir uygulama mı yaptım? Üstelik sizin topiğinizi sayfalarca geriden okuyarak yazdıkları kurguymuş diyerek yöneticilerden cevap bekliyoruz dediğiniz yorumlarada cevap niteliğinde yazı yazdım, adı uyarı oldu, bari bana demeyin kişisel mi diye rica ediyorum.
sen de karşı masadaki arkadaşının fotosunu çek
ayyyy,
kocişlerinizden sözetmeye devam edin madem aşkitolar
biri tanıdı işte, resmini çek gönder muhabbetinde biri tanıyıverdi elinde patladı
canım bizim pclere flash usb vs bağlanamıyor, bankanın sistemini çökertecez sanki :) ben fotomu çekerim 312 bakışımla amma lakin ki pcye atamam :)
ayyy bu süpermiş..
bende şuna tanık olmuştum,
görümcesi gelini yakalamıştı, kadın yeni doğum yapmış görümcem yardım etmiyor falan yazmış
o da rezil fatma nankör
demek bize bunu da yaptın diye sayfalarca yazmıştı heheheh
ayyy bu süpermiş..
görümcesi gelini yakalamıştı, kadın yeni doğum yapmış görümcem yardım etmiyor falan yazmış
o da rezil fatma nankör
kamu bankası mıydı senin banka da?
güvenlik amaçlıdır tabi, veri transferi olmasın diye...
ayyy bu süpermiş..
o da rezil fatma nankör
ay bu benim de başıma gelebilir
görümce bir keşfetse kk yı, tanır beni valla, tarzımdan tavrımdan, anlattıklarımdan
Dün akşam bizde evdeki esmer odunla bişi konuşuyoduk,ben bişey dedim o da nerden duydun kk'dan mı öğrendin dedi
Birgün girip bakar mı acep :18: Yok ya bakmaz,o benim hiçbişeyimi kurcalamıyo
ben kkdan ağır ağabeye söz etmedim...
sevgili mune,
aslında gerginliğin sebebi o günkü kötü içerikten sonra topiğin çok fazla dikkat çekmiş olması ve durmadan yeni gelen üyelerin bir şekilde laf atma veya konuya dahil olma çabası.
sizin o günkü çabanız ve iyi niyetiniz asla yadsınamaz, ancak takdir ediniz ki biz de diken üstünde sabır göstermek için duble çaba harcıyor ve doğal olarak yoruluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?