Dert yok, Sohbet var.... :)

pammuk prenses bile fenerbahçeli kardeşim ben ne yapayım
diyorum size
asil takımız vesselam

Eki Görüntüle 307369

asil takım?

ay çok afedersin totomla güldüm

fb nin genel taraftar kitlesi alt düzey gruptur.

asil taraf gs tarafıdır. klup takımıdır, belli asaleti vardır.

okumuş etmiş gençlerin de alayı gs lıdır. sanal alemdeki ezici gs kitlesi yoğunluğu, gs taraftarının genelinin ab grubundan olmasıdır..

csi bebeğim, sempati duymanı anladım, pamuk prenses benzetmeni de, coşkulu marşlarını da..

ama asil kelimesi ile fb yanyana hiç hoş durmuyor..

ahahhahhah klasik ezik gs yorumu :) hepimiz galatasaray kolejinden gelmeyiz, hepimiz okulluyuz taraftarların hepsi de okullu, bizime vdeki paşa da dahil

aslında bu tespite katılıyorum.

beşiktaşlılar da halkımın eğitimli çocukları, emekçi kardeşlerim filandır genelde..

gs.liler bilmem kaç kuşak asillerdir..

hiç yorum yapmıcam

topikteki ikinci gs'li araftar yorumu, ikisinde de hakaret iğneleme

kim asil kim halk belli oluyor.

ben de buna gülüyorum totomla işte. gslilerin 3 laflarından 2sinde fenerbahçe geçmesinde.

ben kendi takımıma asil dedim, diğer takımlar asil değil dedim mi?

neyse ben harbi susayım.

En çok seyirci kitlesine sahipte galatasaraydır asucummm ekleyim dedim

aslında bu tespite katılıyorum.

beşiktaşlılar da halkımın eğitimli çocukları, emekçi kardeşlerim filandır genelde..

gs.liler bilmem kaç kuşak asillerdir..

Beşiktaşta kardeş takımımızdır ayrıcana

ahahhahhah klasik ezik gs yorumu :) hepimiz galatasaray kolejinden gelmeyiz, hepimiz okulluyuz taraftarların hepsi de okullu, bizime vdeki paşa da dahil

yönetim kadrosu kolejli mektepli, global bağlamda kaliteli insanlar.. taraftar kitlesinin geneli de türkiye çapında üst düzey kabilinden insanlar..

minibüsçülerden taraftar kitlesi yaratıp, müteahhitlerden başkan üreten klube asil diyecek kadar at gözlüğü takmışsanız, yapacak bişey yok..

Son düzenleme:

Yönetim kadrosunun yönetmeliği belli kolejli zaten. Ama bunu taraftarlara mal etmeniz de ilginç :) Fenerbahçe olmadan gs bir hiç. Sizin asilliğiniz bizim varlığımız kadar

Fenerliler ne diyor ..

Biz fenerliyiz küfür etmeyiz a.... (gerisini yazmayım)

Fener kültürü bu işte hani küfür yoktu bas bas bağırıyordunuz stadlarda

gs,fb,bjk,ts,kardemir karabükspor,tavşanlı linyit,gebzespor vs vs.....

hiçbirinin diğeri olmadan bir anlamı yok güzellerim....gelin kucaklaşalım

valla 3 takımın da (gs,bjk,ts) tiksindiği tek bir takım varsa, bu işte bir sıkıntı vardır..

girin fb forumlarına bakın, adamlar fbden başka Türk takımının Avrupada başarı almasını bile sindiremeyecek kadar kompleksli

karşımda oturan 2 tane fbli, ts avrupada at koşturdu mu, suratları at hırsızı gibi işe geliyolar utanmadan oturup ts yi kötülüyorlar.. yeryüzünde nefes alan hiçbir fb li görmedim ki, fb dışında bir takımın başarısı ile övünsün..

gs ın avrupada harikalar yaşattığı dönemden önce de kompleksliydiler de, ondan sonra iyice azıttılar..

bugün bile fb nin (keşke bu kadar şaibeli bir takım olmasaydı da avrupada olsaydı şu an) dışarda maçı olsa, benim gönlüm fbden yanadır..

Son düzenleme:

Yönetim kadrosunun yönetmeliği belli kolejli zaten. Ama bunu taraftarlara mal etmeniz de ilginç :) Fenerbahçe olmadan gs bir hiç. Sizin asilliğiniz bizim varlığımız kadar

bu konuyu uzatmanın manası yok
galatasaylılar asil
beşiktaşlılar eğitimli halk
fenerbahçeliler ya minibüsçü ya inşaatçı

ben fenerbahçeli olmaktan gururluyum tek diyeceğim bu

günaydin Sarim Bomba :)), noremuuuu, kedicik, csi.cim, elmayracim..

Asudecimm, sana da günaydin...

henüz gelmeyen lal, bonfis, dranas, kate, ve pataaaaaa sizlere de günaydin...

herkese günaydin....mutlu bir gün diliyorum....

gizemcim sana ayrica günaydin....

sizi cok seviyorum....

:)) forumda siyaset ve din disinda takimlarla ilgili konular da yassak miydi neydi :))

trilyonlari onlar aliyor kuzular, onlarin hatunlari yatlarda katlarda yasiyor... bosverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…