- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
çoğunun hayatı kamplar,antremanlar falan filan orada burada geçiyo,he tamam lüks imkanlarla gidip geliyolar ama kolay değil yaptıkları işler
milli takıma adam gibi adam %100 türk bir t.direktör lazım...elin adamıyla olmaz,bu iş yürek işi....
ayrıca türkiyede fitbol ancak bu kaaa..brezilya falan değiliz yani....
noree.cim bu noktada asudeye katiliyorum.. ne kosmasi be yaaa.. 90 dk bisi o da oyuncu degisikligi olmazsa...
hepimiz islerinde kafa göz patlatioyr, abidik gubidik insanlardan emir aliyoruz, kontroller yapiliyor, milletle ugrasiyoruz... ee kac para kazaniyoruz... adamlarin saat ücreti bizlerin bir aylik maasidir...
o da islerine geldi mi iyi oynar gelmedi mi kötü... kazanmak kaybetmek ne kadar umurlarinda sanki.. alacaklari paraya bakarlar...
benim ülkeme ne faydalari var.. milli takimda adam gibi oynayip sampiyon olup ismimizi mi duyurmuslar.. Alman takimlari, Ingiliz takimlari gibi tüm dünyaca taninan takimlar mi olmuslar..
He bireysel yardimlari bagislari vardir yoktur bilmem.. ammmaaaa o kadar parayi alip carpik bacaklariyla kossunlar, issimizi duyursunlar, o zaman alkislarim.. onun disinda o takim bu takim... hicbirisinin birbirinden farki yok.. eminim özel hayatlarinda birbirleriyle canciger kuzu sarmasidir.
belki senin benim kadar bile takimina bagli degildir, öyle olmasalar transferler olmazdi zaten..
aman neyse dedigim gibi, onlar, hatunlari coluklari cocuklari yasiyor.. bize faydalari zaten yok, birakalim da zararlari da dokunmasin birbirimize laf atarak..
çoğunun hayatı kamplar,antremanlar falan filan orada burada geçiyo,he tamam lüks imkanlarla gidip geliyolar ama kolay değil yaptıkları işler
milli takıma adam gibi adam %100 türk bir t.direktör lazım...elin adamıyla olmaz,bu iş yürek işi....
ayrıca türkiyede fitbol ancak bu kaaa..brezilya falan değiliz yani....
offf pofff afra tafra
(burhan altıntop modu :))
bu bir sektör. birsürü iş alanına uzanıyor. bir sürü insan bu işten ekmek yiyor.
o abartılı paraları kazanan insan kaç tane ki?
ayrıca hiç 90 dakika futbol sahasında koştunuz mu?
onlar 90 dakika koşabilmek için sürekli çalışmak zorunda..
brezilya dediğin ülkede, futbol gibi futbol oynanıyor, alınan paralar da ortada..
türkiyede futbol bu kadar olur derken, türk genlerinden iyi futbolcu çıkmaz diyosan, al almancı futbolcularımıza bak.. hangi takımlarda oynadıklarına bak.. demek ki sorun genlerimizde değil, sistemde..
bu kadar paralara dönüyorsa, birilerinin adam gibi oynaması, aldıkları parayı hak etmeleri gerekiyor diyoruz sadece..
bu bir sektör. birsürü iş alanına uzanıyor. bir sürü insan bu işten ekmek yiyor.
o abartılı paraları kazanan insan kaç tane ki?
ayrıca hiç 90 dakika futbol sahasında koştunuz mu?
onlar 90 dakika koşabilmek için sürekli çalışmak zorunda..
asil takım?
ay çok afedersin totomla güldüm
fb nin genel taraftar kitlesi alt düzey gruptur.
asil taraf gs tarafıdır. klup takımıdır, belli asaleti vardır.
okumuş etmiş gençlerin de alayı gs lıdır. sanal alemdeki ezici gs kitlesi yoğunluğu, gs taraftarının genelinin ab grubundan olmasıdır..
csi bebeğim, sempati duymanı anladım, pamuk prenses benzetmeni de, coşkulu marşlarını da..
ama asil kelimesi ile fb yanyana hiç hoş durmuyor..
Bana GS denilince daha çok sulukuledeki çalgıcılar geliyor.
Beşiktaş ise evet daha halk takımı ama GS gibi avam durmuyor..
aa ben de çok sıkıldım
kendimi 13-21 yaş erkek ergen; veyahut da futboldan hiç anlamamasına rağmen futbol futbol diye carlayan kız gibi hissettim
ay kedi hiç güleceğim yoktu ya
senin hayal dünyan, renklerle simgeleri özdeşleştiriyo heralde, hani sarı kırmızı olunca, aklında uyanan tek şey o olmuş..
çok veri dolu, etkin yönetilmiş bir hayal dünyan olmasa da, öyle mutluysan, onda da problem yok..
gülme kızım alla alla
geç kalma huyum yoktur pek
birkaç kere servise geç kalıcam korkusuyla 50 metre filan koştum
işe gelene kadar boğazım acıdı.
dalağım mı şişti ne..
kolay geliyo size herhalde anacım aaaaa
evet asudecim............................................
ben genel bir kendi görüşümü yazmıştım...
ben mi hassas günümdeyim yoksa gerçekten ağır bir laf mı sokuluyor şu an tahlil edemiyorum..
ünkü üzgünüm, darıldım...
kızlar csi bir topikte tabi ki eleştirmek maksatlı "kadın erkek eşitliği istemiyoruz kadın üstün olsun istiyoruz" demiş.
bence de böyle olmaya başladı..
bir örnek:
evi temizlemeye yardımcı gelir ütülere varana kadar yardımcı yapar.
çocuğun bakıcısı var çocuğun yemekleri yapılır çamaşırı yıkanır ütüler yapılır. hatta bazen akşam için yemek yapıp bırakır.
adam eve gelince yemek yoksa birşeyler hazırlar sofrayı kurup bulaşıkları yerleştirir çünkü anne tüm gün hasret kalmıştır çocuğuyla zaman geçirir.
adam meyve getirmesini isteyince kadın meyveler dolapta git kendin al der adama.
"ben çalışıyorum bütün gün" bu bahaneye çok mu sığınır oldu kadınlar?
ayda bir kadının ailesi gelir bir hafta kalır. erkeğin ailesiyle aynı şehirde yaşandığı halde ayda bir zar zor gidilir 2 saat oturulur.
böyle örnekleri görünce kendimi aptal gibi hissediyorum..
Günaydınnnn...
Bugün ağır ilerliyorsunuz.
En acilinden sevimli konular lazım.
Gereksiz gerginliklerin yaşanmayacağı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?