Dert yok, Sohbet var.... :)

brezilya dediğin ülkede, futbol gibi futbol oynanıyor, alınan paralar da ortada..

türkiyede futbol bu kadar olur derken, türk genlerinden iyi futbolcu çıkmaz diyosan, al almancı futbolcularımıza bak.. hangi takımlarda oynadıklarına bak.. demek ki sorun genlerimizde değil, sistemde..

bu kadar paralara dönüyorsa, birilerinin adam gibi oynaması, aldıkları parayı hak etmeleri gerekiyor diyoruz sadece..

aa ben de çok sıkıldım

kendimi 13-21 yaş erkek ergen; veyahut da futboldan hiç anlamamasına rağmen futbol futbol diye carlayan kız gibi hissettim

bu bir sektör. birsürü iş alanına uzanıyor. bir sürü insan bu işten ekmek yiyor.

o abartılı paraları kazanan insan kaç tane ki?

ayrıca hiç 90 dakika futbol sahasında koştunuz mu?

onlar 90 dakika koşabilmek için sürekli çalışmak zorunda..

offf pofff afra tafra

(burhan altıntop modu :))

hayirdir kuzu???

Son düzenleme:

ay kedi hiç güleceğim yoktu ya

ay sinir oldum bi tablo olusmadi.. noreecum, wiki /Türkiye_Millî_Futbol_Takımı_teknik_direktörleri_listesi bi bakiver...

türkü de gelmis gavuru da.. sonuc ortada..

90 dakika haftanin 4-5 günü spor salonuna gidip ben de kosturuyorum ne var ki...

haksizliga tahammül edemem, sirf 90 dakka kosturuyor diye konusma özürlü, yürüme özürlü insanlarin mok gibi para almasi ve buna ragmen hicbir halt yapmamalari...

dedigim gibi, ismimizi duyursunlar, ayakta alkislarim.. helal olsun derim..

Son düzenleme:

kastettiğim genlerimiz değildi zaten...sistem,taktik cart curt her neyse....

+1

ben beşiktaşlıyım,

ama objektif biri olarak Türkiyenin gerek taraftar, gerek klubun pazarlama stratejisi, gerek stad olarak

en büyük takımının fenerbahçe olduğunu düşünüyorum...

Bağdat Caddesinde Fenerbahçenin şampiyonluk kutlamalarının havası bambaşkadır.

GS nin asil olduğunun düşünülmesinin nedeni fransız ekolu bir okulunun olması ve bu okuldan mezun olanlarında TR'nin belli başlı mevkilerine gelmesidir.

oysa onlar azınlık..Benim aklıma GS denilince daha çok sulukuledeki çalgıcılar geliyor.

Beşiktaş ise evet daha halk takımı ama GS gibi avam durmuyor..

Son düzenleme:
Bana GS denilince daha çok sulukuledeki çalgıcılar geliyor.

Beşiktaş ise evet daha halk takımı ama GS gibi avam durmuyor..

senin hayal dünyan, renklerle simgeleri özdeşleştiriyo heralde, hani sarı kırmızı olunca, aklında uyanan tek şey o olmuş..

çok veri dolu, etkin yönetilmiş bir hayal dünyan olmasa da, öyle mutluysan, onda da problem yok..

heheh,

ben de futbolcuların isimlerini hiç bilmem...

maç seyredeceğim zaman kim sponsormuş, formaya bakarım,

kaç kamera ile çekim yapılıyor bunları incelerim

aa ben de çok sıkıldım

kendimi 13-21 yaş erkek ergen; veyahut da futboldan hiç anlamamasına rağmen futbol futbol diye carlayan kız gibi hissettim

evet asudecim............................................

Son düzenleme:

ah bebeyimmm kıyamammmmm

koşma bi daha, kocacığın götürsün, işinin adı ne

(kızım atletler dünyalar kadar koşuyo, aldıkları para 3 kuruş, zeka sakın deme, futbolculardan dahi çıkması nadirdir.. para alsınlar, biz ona bişe demiyoruz, ama şu an aldıkları para ile oynadıkları kalitesiz futbolun fiyar performans eğrisi dehşet-ül vahşet kabilinden..)

kızlar csi bir topikte tabi ki eleştirmek maksatlı "kadın erkek eşitliği istemiyoruz kadın üstün olsun istiyoruz" demiş.

bence de böyle olmaya başladı..

bir örnek:
evi temizlemeye yardımcı gelir ütülere varana kadar yardımcı yapar.
çocuğun bakıcısı var çocuğun yemekleri yapılır çamaşırı yıkanır ütüler yapılır. hatta bazen akşam için yemek yapıp bırakır.
adam eve gelince yemek yoksa birşeyler hazırlar sofrayı kurup bulaşıkları yerleştirir çünkü anne tüm gün hasret kalmıştır çocuğuyla zaman geçirir.
adam meyve getirmesini isteyince kadın meyveler dolapta git kendin al der adama.
"ben çalışıyorum bütün gün" bu bahaneye çok mu sığınır oldu kadınlar?

ayda bir kadının ailesi gelir bir hafta kalır. erkeğin ailesiyle aynı şehirde yaşandığı halde ayda bir zar zor gidilir 2 saat oturulur.

böyle örnekleri görünce kendimi aptal gibi hissediyorum..

Günaydınnnn...

Bugün ağır ilerliyorsunuz.

En acilinden sevimli konular lazım.

Gereksiz gerginliklerin yaşanmayacağı...

ben genel bir kendi görüşümü yazmıştım...

ben mi hassas günümdeyim yoksa gerçekten ağır bir laf mı sokuluyor şu an tahlil edemiyorum..

ünkü üzgünüm, darıldım...

kendilerini romen olarak adlandıran, halk arasında çingene olarak kabul görmüş vatandaşlarımızı küçümseme lüksüm elbetteki yok, haddim değil.. ama yine de en yüksek eğitim seviyesine haiz gs klubu kitlesini de o eğitimleri yaşam şartları gereği yok ila asgari arasında değişen kesimle özdeşleştirmek, istatistiki verileri yok saymak ve hayal ettiğini yansıtmaktır kanımca..

kedicim yalnız değilsin....bende kendimi aptal hissediyorum!!!

hem işte çalış,sonra da evde bilimum ev işlerini kendi başına yap...

ama ben istesem de kadın alamam eve,kaynanamlar başlar konuşmaya...en fazla halılarımı yıkatıyorum ki ona bile laf soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…