Dert yok, Sohbet var.... :)

Yeryüzünde nefes alan ve diğer takımların yurtdışındaki galibiyetlerine sevinen Fb li benim. Dün akşam izledim beşiktaş macını. Sevinirim. Orda oynayan bir türk takımı.

Neyse uzatmayalım bu konuyu

:)) forumda siyaset ve din disinda takimlarla ilgili konular da yassak miydi neydi :))

trilyonlari onlar aliyor kuzular, onlarin hatunlari yatlarda katlarda yasiyor... bosverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...................

fidbol bu mudur yani???taraftarlık bu mudur yani???tabisi onlar parayı alcak ayol,deli gibi onlar koşturuyo....ilahi gizoşşum

diğeri de benim, babam,kardeşim, kocam, gelinim, kuzenlerim...
UEFA final maçında üstümüzde fb formaları, elimizde gs bayrakları Moda'da bağır çağır tezahürat yapıp yürüyen de bizler ve bizim gibi onlarcalardı.

of csi sen niye alınıyosun hemen

parayı onlar götürüyo, boşver, bize ne..

alınmıyorum, alınmam için kuyruk acım ya da karın ağrım olması gerek.
her ikisi de yok bende.
ancak parayı onlar bunlar şunlar götürse de
gönül verdiğim renklere sahip takımın taraftarına edilmiş laflar, dolaylı olarak beni de bağlar.

ancak dediğim gibi alınmadım, işlerim var...

Son düzenleme:
fidbol bu mudur yani???taraftarlık bu mudur yani???tabisi onlar parayı alcak ayol,deli gibi onlar koşturuyo....ilahi gizoşşum

yaw de get

o koşturmaya o para mı veriliyo?

itler de tüm gün koşuyo ama kimse önlerine bi çanak su bile koymuyo

noree.cim bu noktada asudeye katiliyorum.. ne kosmasi be yaaa.. 90 dk bisi o da oyuncu degisikligi olmazsa...

hepimiz islerinde kafa göz patlatioyr, abidik gubidik insanlardan emir aliyoruz, kontroller yapiliyor, milletle ugrasiyoruz... ee kac para kazaniyoruz... adamlarin saat ücreti bizlerin bir aylik maasidir...

o da islerine geldi mi iyi oynar gelmedi mi kötü... kazanmak kaybetmek ne kadar umurlarinda sanki.. alacaklari paraya bakarlar...

benim ülkeme ne faydalari var.. milli takimda adam gibi oynayip sampiyon olup ismimizi mi duyurmuslar.. Alman takimlari, Ingiliz takimlari gibi tüm dünyaca taninan takimlar mi olmuslar..

He bireysel yardimlari bagislari vardir yoktur bilmem.. ammmaaaa o kadar parayi alip carpik bacaklariyla kossunlar, issimizi duyursunlar, o zaman alkislarim.. onun disinda o takim bu takim... hicbirisinin birbirinden farki yok.. eminim özel hayatlarinda birbirleriyle canciger kuzu sarmasidir.

belki senin benim kadar bile takimina bagli degildir, öyle olmasalar transferler olmazdi zaten..

aman neyse dedigim gibi, onlar, hatunlari coluklari cocuklari yasiyor.. bize faydalari zaten yok, birakalim da zararlari da dokunmasin birbirimize laf atarak..

+rep

türk futbolundaki oyuncular, oynadıkları oyunla aldıkları paranın asla ve asla karşılığını verememektedirler.. oturup fiyat performans oranına bakmak lazım..

çoğunun hayatı kamplar,antremanlar falan filan orada burada geçiyo,he tamam lüks imkanlarla gidip geliyolar ama kolay değil yaptıkları işler

milli takıma adam gibi adam %100 türk bir t.direktör lazım...elin adamıyla olmaz,bu iş yürek işi....

ayrıca türkiyede fitbol ancak bu kaaa..brezilya falan değiliz yani....

offf pofff afra tafra

(burhan altıntop modu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…