Dert yok, Sohbet var.... :)

prenses iyi kızlar
Ben de sosyete pazarına gitmiştim 50 tl üç bluz aldım ama hafta sonu da alışveriş yapmam lazım hiç giyeceğim kalmamış

Bugün perşembe dimi, benim de gitmem lazım oraya epeydir uğramadım.

Ben de seni seviyorum uzmanım.
Lazımsın bana. Her an koltuğuna uzanabilirim :13:

dün bilkentli geldi kedisini verdim bana artık kedimi emanet edebileceğim güvenebileceğim biri olması beni çok rahatlattı dedi bundan sonra da bırakmayı düşünüyor sanırım
Gerçi son zamanlarda baya yakınlaştı bizimle tuna da alışmıştı
Bilkentliye kedini pastırmalarla besledim dedim bir şey diyemedi ama yüzü bozuldu fazla vermeseydin ciğerine ağır gelir dedi
Hayvanı alıştırmış karnıbahar yedirmeye
Akşam yemeğe gideceğiz iş çıkışı yanlız ben onu mangalcıya götüreceğim

Son düzenleme:
adlarına konuştuğun insanlarla olan hukukum seninle olandan kat be kat fazla.. kendi aramızda hallederiz biz, gereksiz bir misyon üstlenmişsin kendince..

"Hukuk"tan anladığın şeyi de gözden geçir öyleyse.
Zira küstürdüğünün ya farkında değilsin, ya da sallamıyorsun. İkisi de fazlasıyla kötü...
Gerçek dostluklarda üstlenilen misyon da emin ol gereksiz değil.
Tecrübesizliğine veriyorum. Lakayıtlıkla "hukuk" arasındaki o ince çizgiyi zamanla daha net ayırdedebileceksin...

herkese slm
........................

Selam canım tuna nasıl oldu iyi demi,bilkentliye bak sen muroya k.bahar yediriyorya bide neler söylemiş hayvanı resmen vejeteryan etmiş sen onu ocak başına oturttur hemen şölee kebablarıda koklasın dursun bakalım yiyecekmi onları

ay adamin yüregine mi indircen kizim ya, vejeteryansa zorlama... yazik...

sen orada kebap yerken o ne yapcak, közde biber domates patlican mi yicek...

Tuna iyi allaha şükür keyfim yerinde
Evet akşam heralde ben bir kilo et yerim
Ne yapayım et yemezse salatayla ekmek yesin

kendini ve çıkarımlarını ne kadar önemsiyorsun Patafix? ne kadar eminsin düşünce dünyanın sana sunduklarının genel-geçer doğrular olduğundan?

bahsettiğin insanlarla aramda hukuk yoksa, bu onların bana değer vermediğini gösterir. ki bu da onların ya da senin problemin olmaz; benim derdim olur: "değer verdiğin insanların seni değersiz görmesi"

ortada bir kriz varsa, krizi taraflar birbirlerine verdikleri değer nispetinde çözerler. csi bana kırılmışsa, böyle birşey için asudeyi siliyorum derse, siler, yok asudeyi muhatap alır kırıldığımı belirtirim derse belirtir vs vs bunlar ikimiz arasındaki ilişkinin derecesini gösterir.. ortaya envayi çeşit sonuç çıkabilir.. ama ne çıkarsa çıksın, senin bir otorite gibi konuya ortadan dalıp hükümler vermeni gerektirecek herhangi bir sonuç çıkamaz..

Son düzenleme:
Tuna iyi allaha şükür keyfim yerinde
Evet akşam heralde ben bir kilo et yerim
Ne yapayım et yemezse salatayla ekmek yesin

Gözün aydın o zman çocuklar hastalandımı zor çünkü,cidden yermisin o kadar eti ya vallla helal olsun sana yersen biliyormu kebabcıya götüreceğini bilkentli şok olmasın sonraaa

Seni az çok çözdüm. Yargılamak değil amacım. Bahsettiğin hukuk bizim aramızda az çok 1 yıldır var. Ben neye alınıp neye alınmayacağımı bilirim mesela. Her söylenen beni kıramaz ben istersem kırılırım. Ama bu sefer kantarın topuzunu biraz kaçırdın.

Muhabbetimiz burayla sınırlı değil. Yaz söyle. Pataya cevap yazacağına, csi ve kate e yaz. Bi sor, niye alındın de. Haa sen beni ilgilendirmez, alınan alınır küsen küser dersen onu bilemem.

Beni benim kadar önemsememeni anlarım da, tam bir sevgi pıtırcığı gibi yaklaşırken tek bir eleştiriyle bu kadar yerden yere vurmanı anlayamam.
Bu da tamamen samimiyetsizliğinin, eleştiri kaldıramamanın,
aslında senin kendini fazla önemsediğinin ve herkes tarafından öyle olması gerektiği yanlışına düştüğünün bir göstergesi olsa gerek.
Benim problemim sadece csi ve kate'i gereksiz yere kırıp "ben sivriyim, ben süperim, hiç acımam lafı çatadanak oturturum, delikanlı hatunum, farklı görünmeliyim ki number one olayım" gibi alt metinler içeren tavırların değil,
ettiğin yersiz hakaretlerin ucunun bana da dokunmuş olması.
Bunu anlayabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanıyordum ama
samimiyetin konusunda yanıldığım gibi bunda da yanılmış, sadece "misyoner" olmuşum sana göre, dert değil.
Sanal hayatından çekilirken, kriz çözme konusunda da "sallamamaktan" daha önemli şeyler yapıp
bunu onlardan duymayı beklemek yerine kırdığın gönülleri tamir etmeni öneririm.
Bir an önce yapmalısın bence diyip, sana da son kıyağımı geçiyorum.
Zira csi kaybedilecek insan değil.
Hele sivrilmek, kabul görmek, "hakaret etsem de susarlar kırılmazlar beni çok severler" yanılgısı uğruna harcanacak biri hiç değil.

pata kendini ve çıkarımlarını değil beni önemsiyor ve beni tanıyor.
ben onun kesinlikle yargılama-suçlama amaçlı değil, beni ve biraz da kate'i koruma-savunma amaçlı yazdığını biliyorum.

seninle aramızdaki hukuk konusunda kimsenin bir anlaşmazlığı yok, ancak çok acıdır ki aramızdaki hukuk bazen kantarın topuzunu kaçırmana engel olmuyor.
Ben bizim topiğimizi; içinde seviyeli, konuşmayı-tartışmayı bilen, hakaret küfür etmeden de içindekileri dökebilecek zekaya sahip, arkadaşlık-dostluğa önem veren insanlar olduğu için benimsemiştim.
Birbirimizin her adımını, her tepkisini, ağzından çıkan her kelimeyi, klavyesinden dökülen her harfi tanıyoruz biz değil mi?

ve sen de adın gibi biliyorsun asude, şu anda bir kriz olduğunu, kate'in, benim ve elmayra'nın kırıldığını.
Elmayra muhtar olması sebebiyle daha ılımlı olmak zorunda, haklıdır, toparlayıcı olmalıdır.
Kate tercihini forumdan direk çıkış yapmakta buldu.
Ben biraz işlerle biraz uzaktan okuyarak kendi kabuğuma çekildim.

Gerçekten bir dönem yazmayı düşünmüyordum, yaptığım gereksiz bir alınganlık mı yoksa senin cümlelerin -dobralık- adı altında hisseetiğin kendi öz düşüncelerin mi? bunu tartmak istedim.
Ancak pata'ya, sırf benim ve kate'in kırgınlığını dile getirdiği için bu şekilde tepki vermen,
bilmiyorum... olmadı sanki...

kimse adına konuşmam, konuşamam ancak pata ve benim öyle bir dostluğumuz var ki; birimizin suskunluğu bile diğerimiizin hissettiklerini anlatıyor.
sadece bunu söylemek istedim.

hayal dünyan çok güzelmiş canım güle güle kullan..

normal insanlar bu kelimeyi 90ların başından beri kullanmıyordur ama senin tabirinle "number one" olmanın bana bu platformda sunacağı maddi, hadi maddiyi geçtim, manevi herhangi bir getirisini söyle, ettiğin bütün ipe sapa gelmez suçlamaları (evet eleştiri böyle olmaz çünkü) kabul edeceğim.

imza samimiyetsizlikten beş dakika sonra ölecek kadın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…