Dert yok, Sohbet var.... :)

hatırlarsanız benim bu topicte alınıp gittiğimi sandığınız bir gün olmuştu...size kırılmamış olmama rağmen...

örneğin bende ertesi gün arkamdan konuşulanları okuyunca kırılmıştım :26:

en çok da asudeye...özelden msj attım hatta o'na...epey yazıştık...

o gün csi ve elmayra çok hoşuma giden davranışlar sergiledi....ayy ne bilim yaa,böyle olmasın tadımız kaçmasın...

Türklüğe her gün hakaret ediliyor kimse bu kadar tepki göstermiyor..

vay be neymiş bu fenerlilik galatasaraylılık..

nasıl bir aidiyet duygusuymuş..

Konu o değil. Konu aba altından sopa göstermek oldu. Asudeyle zamanında cok fazla ters düştük biz ben bilirim onun dişini gösterdiği anları. Bu sefer farklıydı, dahil olmak istememe rağmen bişiler yazdım ama o cımbızla cekip aldı lafı. Belki ters bir günüydü. Benim tanıdığım asude bu değil.

Hepimizin eşref ve e..k zamanları olabiliyor. Ben bi akşam seni üzdüm diye ağlıcaktım nerdeyse. Ama bu benim tarzım, asude de üzülür kırılır bilirim. Ama cidden anlamıyorum neden böyle oldu.

Neyse millete yeterince seyirlik verdiğimizi düşünüyorum. kapatalım mı bu konuyu artık

bravo
gerçekten
söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum

"dobralığın" sonucu silinen bir üyelik
bravo

sanırım ben de aynısını yapmalıyım

çığ altında kalmadan yürekler???

silkelenecegiz, kendimize gelecegiz... gelmeliyiz de.. bizim iletisimimiz bu kadar sig sinirli degil...

canim, takimlar degil, takimlar altindan yazilanlar ve sonrasi..

yasanmamasi gerekenleri yasadik, söylenmemesi gerekenleri söyleyerek..

bir an önce toparlanmamiz lazim..

saraykedisi
sen tüm okuduklarından bunu mu çıkardın
hem de bir avukat olarak

yapma
bu sen olamazsın

türklüğe kim hakaret etti bizim bulunduğumuz ortamda kim bu cüreti gösterdi de ağzının payını almadı.
gene aynı hata, gene gereksiz bir önerme ve genelleme.

sorun fb/gs/bjk/ts ya da başka bir takım olayı mıydı sence?

yoksa o takımın taraftarlarına edilen hakaret,
başka bir takımı tutan bir insanın objektif yorumunu alıntılayıp ona ayrı edilen hakaret hem de kişiliğine)
sonra arkadaşlarının üzüntüsünü dile getiren berikine bir başka hakaret

inanamıyorum ya
gerçekten inanamıyorum

bende var bir salaklık herahlde
hayal dünyamda yarattım bunları, bunların hiçbiri olmadı aslında

olay gs - fb olayı
doğru

izniniz ile takip ettiğim ortama ufak bir yorumda bulunmak isterim.

tatsızlık, taşkınlık, farklı karakterlerin bulunduğu ortamlarda birlikte olmanın gereği gibidir, topluluğa dahil olmak tatsızlığı yaşamaya gönüllü olmak gibidir.
aşşağılanmaya değil tatsızlık yaşamaya.

şahsen kimsenin fikrime saygı duymasını beklemem.önemsemem. sempati de duymayabilir saygı da,
fikir karşıtlığı yaşamak, kişi ile arkadaş kalmayacağımız anlamına gelmez,
ortak fikirlerimizden devam ettiririz muhabbetimizi.

saygı duymayabilir
ama saygısızlık yapamaz.
soğutur insanı bu. ısınması da kişinin karakteri ile ilgilidir,
kimi samanalevi gibi söner atar içinden, kimisi hassas yaklaşır.
bu noktada, saygı dışında yaklaşan kişinin, kendine objektif olup başka şahsa benzer saygısızlıkta bulunmaması gerekir. törpülemesi gerekir az biraz.

aşşağılayıcı söz, saygısızlık, ima, sivrilik kişiyi kendi içinde yükseltebilir, muhattabında etkisi ise sevgi azalması, ilgi azalmasından ibaret kalır.

öyle..

söylemek istedim. müdavim olmadığımdan umarım kızmazsınız..

csi, ben genel olarak söyledim.. bu forumda bu topikte demedim.. Türklük fenerlilik ya da gs.lilik kadar değerli değil bu toplumda ben genel olarak söyledim.

bence olay fenerliliği fazla benimseyip yapılan yorumu da fazla ciddiye almış olmanızda. bunu geyik olarak görmeyip kendinize bir hakaret gibi algılamış olmanızda.

asude abartmıştır doğru, ama bunu siz dile getirmiş oslaydınız pata yerine kriz bu hale gelmeyecekti.

asude'nin sana çok saygı duyduğunu çok sevdiğini biliyorum. hepimiz biliyoruz.

ne geyikler çevirdik kocalarımızla dalga geçtik.. birbirimize patavatsız dedik ilgi manyağı dedik dranasın hayatını irdeledik kızdık yapma etme dedik
alınmadık da fener/gs muhabbetinde alındık

ben de bunu anlayamıyorum..

masumane bir tezahürat yazdım ben sadece.. gizem de devamını getirdi. kimseye laf atmadan kimseye hakaret etmeden sevinmek istedim

muhabbet nerelere geldi..

Ya tamam uzatmayın. Kim nereye gidiyo? Csi otur oturduğun yerde Allah aşkına? Kapatalım mı?

bende bişeyler yazabilir miyim?

elmayra topiği ik açtığı zamanda buraya girip sohbet etmek istemiştim.

çünkü kk' daki fikrine, yorumlarına önem verdiğim gerçekten düşüncelerinden hoşlandığım insanlar toplanmıştı burda.

bende açıkça kimi sevdiğimi kimden hoşlnadığımı, asudeyide kkdaki ilk zamanlar yaptığı yorumlardan sevmediğimi ama sonraları ona katıldığımı söylemiştim.(dobraca belki, belki açık olmak istediğimden)

sağolsun, açıkça bana tepkisini göstermekten çekinmedi.(dobraca, açık sözlü olduğu için.)

ben sustum.cevap vermedim sebebi söyleyecek lafım olmaması değil, uzatmadan aynı topicte kırılmadan veya tartışmadan kalamayacağımı düşünmekti.

ama sizleri hep takip ettim.

esprilerinize güldüm, sıkıntılarınızı düşündüm, üzüldüm ama hep sessiz kaldım.

bugün niye yazdın derseniz.

katenin gitmesine gerçekten çok üzüldüğüm, csinin gitmesindende korktuğum için yazıyorum.

bu topiğin bir gün böyle olacağını üzülerek biliyordum.

ama bu olmamalı bence size birarada hem geyik hem gerçek olmak çok yakışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…