kesinlikle kapatalim...
handan abla, sen de gitme biryere... kimse gitmesin....
Bize bi halt olduğu yok ayar etmeyin insanı. Asude gelir özür dilemesini bili haaa gönül alır alamaz o ayrı. Pata da kate de Csi da o özrü kabul edecek kadar yüreklidirler.
İki üç cümleyle bitmez bizim arkadaşlığımız. Asude iyidir kötüdür. Ben kimsenin avukatı değilim. Herkes herkesi biliyor, herkes herkesin hassas noktasını biliyor. Bazen belatı vurur, bazen hakaret eder, bazen de belaltı vurana karşı savunur.
İstisnalara hariç çalgıcılara kötü içerik bildirimcilere gün doğdu. Topiğin kapatılmayacak, Asude de geri geelcek Kate de. Aynı samimiyeti yakalayamazsak yakaladığımız yerden konuşuruz biz!
Çok üzüldüm bende gizemcim kendimi kötü hissettim inan..
8 ziyaretçi.
diyecek bişey bulamıyorum.
ben biraz hava almalıyım sanırım...
kedi bile olayın içinden biri olarak konuyu böyle anladıysa
gerçekten sorun bende imiş demek ki.
neyse bunu da öğrenmiş oldum 35 yaşımda
bundan sonra "GEYİK" adı altında insanları sınıflandırmayı/kişiliklerine hakaret etmeyi ihmal etmeyeceğim.
saçma sapan olması gerekmeyen bir not: çapulcu değilim. yaram yok gocunmadım. ama ne benim renkdaşıma çapulcu denmesini alttan alabilirim ne de bir başka akademisyen arkadaşıma "küçük beyinli" denmesini, ya da beriki dostuma "filozof" diyerek dalga geçilmesini. benim dostluk anlayışlımda yok bu! üzgünüm
Bize bi halt olduğu yok ayar etmeyin insanı. Asude gelir özür dilemesini bilir haaa gönül alır alamaz o ayrı. Pata da kate de Csi da o özrü kabul edecek kadar yüreklidirler.
İki üç cümleyle bitmez bizim arkadaşlığımız. Asude iyidir kötüdür. Ben kimsenin avukatı değilim. Herkes herkesi biliyor, herkes herkesin hassas noktasını biliyor. Bazen belatı vurur, bazen hakaret eder, bazen de belaltı vurana karşı savunur.
İstisnalara hariç çalgıcılara kötü içerik bildirimcilere gün doğdu. Topiğimiz kapatılmayacak, Asude de geri gelecek Kate de. Aynı samimiyeti yakalayamazsak yakaladığımız yerden konuşuruz biz!
Kedi de Fb GS den bahsetmiyor ki? O da başka bişeyi anlatmaya çalıştı. Yapma Csi ya. Sen bari yapma
tamam abla kızma :26:
aidiyet duygusundan
fb'ye edilmiş lafın benimsenerek uzatılmasından bahsetti.
kendi yazmış....
bir takımı, bir grubu, bir topluluğu var eden bireylerdir.
yarın bir yerde
dysv ahalisi şöle böyle dense
hepimiz gireriz onun içine
kaldı ki kate'e ve pata'ya edilen hakaret direk kişiseldi zati.
Bize bi halt olduğu yok ayar etmeyin insanı. Asude gelir özür dilemesini bilir haaa gönül alır alamaz o ayrı. Pata da kate de Csi da o özrü kabul edecek kadar yüreklidirler.
İstisnalara hariç çalgıcılara kötü içerik bildirimcilere gün doğdu. Topiğimiz kapatılmayacak, Asude de geri gelecek Kate de. Aynı samimiyeti yakalayamazsak yakaladığımız yerden konuşuruz biz!
benmi alınmalıyım bilemedim.
eğer bana yönelikse yorumun...
tamam siz kaldığınız yerden, kaldığınız gibi devam edin benim temennim olur bu.
yoksa dileğim böyle olması değildi elbette.
benmi alınmalıyım bilemedim.
eğer bana yönelikse yorumun...
tamam siz kaldığınız yerden, kaldığınız gibi devam edin benim temennim olur bu.
yoksa dileğim böyle olması değildi elbette.
kızlar bence şu anda bu konuyu kapatmak elmayranın dediği gibi en doğrusu herkes yeterince üzüldü herkes birbirini de anladı biraz sükunet...
siz neden üzerinize alindiniz ki??
kötü icerik bildiren birimisiniz? daha önce basimiza gelen bir olaydi bu, bir bayan neyden bahsettigimizi anlamadan sormadan kötü icerik bildirmisti..
Biraz yan tarafa doğru kaydırsaydın kırmızıları sana olmadığını nihile brck a ve özelden msj atan birçok arkadaşıma olmadığını anlardın sivri. Onlar kendini biliyo. Dedim ya istisnalar hariç diye. çok üzgünüm zaten bir de sen üzme beni
bravo
gerçekten
söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum
"dobralığın" sonucu silinen bir üyelik
bravo
sanırım ben de aynısını yapmalıyım
csi, ben genel olarak söyledim.. bu forumda bu topikte demedim.. Türklük fenerlilik ya da gs.lilik kadar değerli değil bu toplumda ben genel olarak söyledim.
bence olay fenerliliği fazla benimseyip yapılan yorumu da fazla ciddiye almış olmanızda. bunu geyik olarak görmeyip kendinize bir hakaret gibi algılamış olmanızda.
asude abartmıştır doğru, ama bunu siz dile getirmiş oslaydınız pata yerine kriz bu hale gelmeyecekti.
asude'nin sana çok saygı duyduğunu çok sevdiğini biliyorum. hepimiz biliyoruz.
ne geyikler çevirdik kocalarımızla dalga geçtik.. birbirimize patavatsız dedik ilgi manyağı dedik dranasın hayatını irdeledik kızdık yapma etme dedik
alınmadık da fener/gs muhabbetinde alındık
ben de bunu anlayamıyorum..
masumane bir tezahürat yazdım ben sadece.. gizem de devamını getirdi. kimseye laf atmadan kimseye hakaret etmeden sevinmek istedim
muhabbet nerelere geldi..
ARKADAŞLAR ASUDENİN İLK KALP KIRIŞI DEĞİL BU NE YAZIK Kİ... DOBRALIK OLARAK TANIMLANSA DA ÇOĞU ZAMAN BEN Bİ ÇOK YORUMUNU OKURKEN ÜZÜLDÜM... KEŞKE BÖYLE OLMASA DEDİM ...
İnsanları kırmak aşağılamak açık sözlülük değildir diye düşünüyorum..
Bu kadar güzel bir topiğe bu tür konuşmalar yakışmadı..
Umarım daha fazla uzamaz
aşşağılayıcı söz, saygısızlık, ima, sivrilik kişiyi kendi içinde yükseltebilir, muhattabında etkisi ise sevgi azalması, ilgi azalmasından ibaret kalır.
asudeyide kkdaki ilk zamanlar yaptığı yorumlardan sevmediğimi ama sonraları ona katıldığımı söylemiştim.(dobraca belki, belki açık olmak istediğimden)
sağolsun, açıkça bana tepkisini göstermekten çekinmedi.(dobraca, açık sözlü olduğu için.)
ben sustum.cevap vermedim sebebi söyleyecek lafım olmaması değil, uzatmadan aynı topicte kırılmadan veya tartışmadan kalamayacağımı düşünmekti..
Durduğun kabahat. Pire için yorgan yakmak içine siniyorsa hemen sildir üyeliğini...
Kate büyük bir hata yaptı. Gerçekten üzüldüm. Değer miydi?
Benim asude'ye bugün yaptığım ilk yorum tamamen samimi bir şekilde eleştiri içeriyordu.
Arkadaşlar böyle yapmaz mı kedi?
Asude aklına geldiği gibi konuşunca açık sözlü oluyor da ben bir eleştiri yaptığımda neden "kriz" yarattığım düşünülüyor?
Csi'la samimiyetlerini biliyorum ama benim de asude'yle bir hukukum yok değildi.
Onlarca mail yolladık birbirimize, geyik de yaptık dertleştik de, havadan sudan da konuştuk...
Yani onu eleştirmek için fırsat kollamamı gerektirecek hiç bir çekişmemiz olmadı. En azından ben böyle sanmışım.
Bu krizi besleyen tek şey "arkadaşım" diyebileceği kıvamdaki birinin eleştirisine karşı direk tırnaklarını çıkarması oldu.
Müsebbib ilan edilmeyi tamamen reddediyorum...
ay canlarım ya, ne tatlısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?