Dert yok, Sohbet var.... :)

asude kendini ne kadarda önemsiyorsun.
ben buraya gelip yorum yaptıysam bunun sebebibinide yazdım.
mesajımdan alıntıladığın yerler doğrudur.
aksini iddia ediyorsan buyur.
ya ben sana cevap vermemek için en başında bu topiğe yazmadım zaten ,bundan sonrada sana cevap yazmayacağım.
zira sana bişeyler yazdıkça sen dahada dobrayım, açık sözlüyüm lafı arkasında değişik duygulara kapılıyosun....

bende naif değilimdir...ama gerçekten kırılmam için o insanın bende bir değerinin olması lazım,tabi affedebilmem için de..

bu kadar büyümeseydi keşke...

kendi aramizda hic yasamamiz gereken bir tatsizlik yasadik.. hepimiz diken üstündeyiz.. Lütfen arkadaslar, neden konuyu daha da uzatiyorsunuz ki.. Fikirlerinizi belirtmek istediniz, belki iyi niyetle ama yanlis zaman malesef...

sevgili SivriBiber,

şahsıma yazdığın tespitler için teşekkür ederim. aldım kabul ettim.

topicimiz için endişelenmen ise, oldukça yersiz. bu topic senin tabirinle "böyle" olmaz. yani başarıya ulaştığını varsaydığın öngörün elbette ki ortada kalmış..

bu topic belli başlı (ki sen bilmezsin; ama biz kendi içimizde ona kadrolular+patafix diyoruz) sakinleri ile yürüyen, şahsına münhasır bir platform. biz istersek yürür, biz istersek durur. yürüse, hayatın merkezi olmaz, dursa, hayat durmaz.

neden bu kadar endişelendin bilmiyorum.. ama için rahat olsun, endişelerin yersiz..

topic, bizler için önemli.. bizler de yürümesini istersek, yürütürüz inan ki..

sevgiler..

Son düzenleme:
asudenin şu anda banlanmış olmayı çok umursadığını zannetmiyorum..

ama asudenin banlanmış olmasına bizden kimsenin sevindiğini de zannetmiyorum.

Harika oldu. Gül dikti. Biraz susun diyorum ya, tutun çenenizi azıcık.

biz umursuyoruz ama yaaa... diger bayanlar da ceza almalilar bence.. onlar kisisel olarak Asudeye laf söylediler..

hangimiz hakkimiz da 'zaten o söyleydi böyleydi' dese sessiz kaliriz.. kib yapmadi, yapmaliydi tamam ama yazdiklarinda hakaret de yok... o yapmadi ama ona yaptilar...

neyse
artık hiç bir şey eskisi gibi olamıcak buna eminim.

herkes hakkını helal etsin
hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…