Dert yok, Sohbet var.... :)

Oyyy benim minik kuşum, ne güzel ifade etmişsin hislerini.

Toparlamayı çok istiyorum, ama yorgunum.

Günaydın canım. Ben dün de söyledim ona. Gitmesi hadi bi sinirle oldu fakat gelmesine +1 veriyorum

Günaydınlarrrr csi ye çok selamlar benden de lütfen tekrardan aramıza dönmesini isteidğimizi iletirsen sevinirim bende kocaman öpüyorum onu

buna sonuna kadar varım canım,isterim csi'nin kate'nin ve bonfişin dönmesini....

ama hiçbirine özelden ulaşamıyorum canım,benim de dönmesini istediğimi söylersen sevinirim

Aynen ilettim her ikinizi de. Sağolunuz varolunuz

ben bomba gibiyim,karnım öle bi şiş ki aman allahım

2 tane a.kesici aldım bekliyorum

bir ayda 4 gün mü bende o yedi gün

canım dün öğlenden sonra hoşgeldin dileklerimi ilettim ona

tekrardan selamlarr.... ben de süpris kart yedim dün öglene dogru... cok fenayim simdi... bosu bosuna geldim okula aslinda.. hoca yok, toplanti olmicak, yapacak bi isim yok... keske evde dinlenseydim diyorum simdi..

günaydın bombam
olalım,şarılalım şıkı şıkı :13:

Arada boşluk bırakmamacasına sarılmamız lazım. Hic boşluk kalmasın, otlar yükselemesin.

tekrardan selamlarr.... ben de süpris kart yedim dün öglene dogru... cok fenayim simdi... bosu bosuna geldim okula aslinda.. hoca yok, toplanti olmicak, yapacak bi isim yok... keske evde dinlenseydim diyorum simdi..

E geri dön gizemcim.

Arada boşluk bırakmamacasına sarılmamız lazım. Hic boşluk kalmasın, otlar yükselemesin.

E geri dön gizemcim.

malesef sekreterde yokmus, simdi hocanin alt kademesindeki adama da "ben malum günümdeyim gideyim" diyemem.. onun disinda normal bi karin agrisi da pek de iyi bir sebep gözükmez ona (

aaaa çak kız :13:

geri dön eve

E geri dön gizemcim.

anammm çok samimi oluruk,olmaz mıyık

malesef sekreterde yokmus, simdi hocanin alt kademesindeki adama da "ben malum günümdeyim gideyim" diyemem.. onun disinda normal bi karin agrisi da pek de iyi bir sebep gözükmez ona (

Tüh, ağrı kesici falan al olmazsa.

Günaydınlarrrr csi ye çok selamlar benden de lütfen tekrardan aramıza dönmesini isteidğimizi iletirsen sevinirim bende kocaman öpüyorum onu

Elimden gelenin fazlasını yapıcam bu konuda hiç şüphen olmasın.
Ama tabii sizlerin ona sıkça "dön" demesi kararını daha kolay etkileyebilir diye düşünüyorum.
O yüzden tezahürat istedim

Elimden gelenin fazlasını yapıcam bu konuda hiç şüphen olmasın.
Ama tabii sizlerin ona sıkça "dön" demesi kararını daha kolay etkileyebilir diye düşünüyorum.
O yüzden tezahürat istedim

Ben bir şarkı armağan etmek istiyorum o halde

Dön Nasıl kimle nerdeysen, dön beni biraaz sevdiyseeen, dönnnnnn

Günaydın canım. Ben dün de söyledim ona. Gitmesi hadi bi sinirle oldu fakat gelmesine +1 veriyorum

Evet pire için yorgan mı yakılırmış...

patafix... benden de selam söyler misin csi ye

Söyledim...

Ben bir şarkı armağan etmek istiyorum o halde

Dön Nasıl kimle nerdeysen, dön beni biraaz sevdiyseeen, dönnnnnn

Ooo bayılırım bu şarkıya. Tam damar oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…