• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bekarken ve daha lise çağlarında iken...annemler evden bir yerlere gitselerde yalnız kalsam diye düşünüyorum ara sıra...

ki bana hiçbir zararları yokken...giderlerdi....ama gidince de evden nefret ederdim....

burda da bugün buna benzer birşey yaşıyorum....

eğer okuyorsanız.....sizleri seviyorum,hepinizi....

Oyyy benim minik kuşum, ne güzel ifade etmişsin hislerini.

Toparlamayı çok istiyorum, ama yorgunum.

Hanımlar günaydın...

Csi'dan selam getirdim. Herkese şunu gönderdi :54:
Sweet'e de Allah kavuştursun diyor....

Onu buraya dönmeye ikna etmek için çabalıyorum.
Siz de ısrarcı olursanız belki voltranı oluşturabiliriz.
Ne dersiniz? İsteyenler parmak kaldırsın :129:

Günaydın canım. Ben dün de söyledim ona. Gitmesi hadi bi sinirle oldu fakat gelmesine +1 veriyorum

Hanımlar günaydın...

Csi'dan selam getirdim. Herkese şunu gönderdi :54:
Sweet'e de Allah kavuştursun diyor....

Onu buraya dönmeye ikna etmek için çabalıyorum.
Siz de ısrarcı olursanız belki voltranı oluşturabiliriz.
Ne dersiniz? İsteyenler parmak kaldırsın :129:

Günaydınlarrrr csi ye çok selamlar benden de lütfen tekrardan aramıza dönmesini isteidğimizi iletirsen sevinirim bende kocaman öpüyorum onu :54::54:

kisalrr ya ne oldu topiginizee bakiyim
keyfiniz kacmisss
bizim niloda uyelik iptali istedi gitti valla...

buna sonuna kadar varım canım,isterim csi'nin kate'nin ve bonfişin dönmesini....

ama hiçbirine özelden ulaşamıyorum canım,benim de dönmesini istediğimi söylersen sevinirim :42:

günaydin canim,

bizden de csi ya cok selam olsun....

aramiza dönmesini sabirsizlikla bekliyoruz....

göründügü üzere bu topic kadrosuyla var yoksa yok....

csi aramiza dön....biz bunu haketmedik....

seni cok seviyoruz....seviyorum....

Aynen ilettim her ikinizi de. Sağolunuz varolunuz :6:

ben bomba gibiyim,karnım öle bi şiş ki aman allahım :1:

2 tane a.kesici aldım bekliyorum

:9: :9: bir ayda 4 gün mü :50: bende o yedi gün :9:

canım dün öğlenden sonra hoşgeldin dileklerimi ilettim ona :54:

tekrardan selamlarr.... ben de süpris kart yedim dün öglene dogru... cok fenayim simdi... bosu bosuna geldim okula aslinda.. hoca yok, toplanti olmicak, yapacak bi isim yok... keske evde dinlenseydim diyorum simdi..

günaydın bombam :34:
olalım,şarılalım şıkı şıkı :13:

Arada boşluk bırakmamacasına sarılmamız lazım. Hic boşluk kalmasın, otlar yükselemesin.

tekrardan selamlarr.... ben de süpris kart yedim dün öglene dogru... cok fenayim simdi... bosu bosuna geldim okula aslinda.. hoca yok, toplanti olmicak, yapacak bi isim yok... keske evde dinlenseydim diyorum simdi..

E geri dön gizemcim.

Arada boşluk bırakmamacasına sarılmamız lazım. Hic boşluk kalmasın, otlar yükselemesin.

E geri dön gizemcim.

malesef :( sekreterde yokmus, simdi hocanin alt kademesindeki adama da "ben malum günümdeyim gideyim" diyemem.. onun disinda normal bi karin agrisi da pek de iyi bir sebep gözükmez ona :((

aaaa çak kız :13:

geri dön eve :1:

E geri dön gizemcim.

anammm çok samimi oluruk,olmaz mıyık :38:

malesef :( sekreterde yokmus, simdi hocanin alt kademesindeki adama da "ben malum günümdeyim gideyim" diyemem.. onun disinda normal bi karin agrisi da pek de iyi bir sebep gözükmez ona :((

Tüh, ağrı kesici falan al olmazsa.

Günaydınlarrrr csi ye çok selamlar benden de lütfen tekrardan aramıza dönmesini isteidğimizi iletirsen sevinirim bende kocaman öpüyorum onu :54::54:

Elimden gelenin fazlasını yapıcam bu konuda hiç şüphen olmasın.
Ama tabii sizlerin ona sıkça "dön" demesi kararını daha kolay etkileyebilir diye düşünüyorum.
O yüzden tezahürat istedim :23:

Elimden gelenin fazlasını yapıcam bu konuda hiç şüphen olmasın.
Ama tabii sizlerin ona sıkça "dön" demesi kararını daha kolay etkileyebilir diye düşünüyorum.
O yüzden tezahürat istedim :23:

Ben bir şarkı armağan etmek istiyorum o halde :D

Dön Nasıl kimle nerdeysen, dön beni biraaz sevdiyseeen, dönnnnnn :1:

Günaydın canım. Ben dün de söyledim ona. Gitmesi hadi bi sinirle oldu fakat gelmesine +1 veriyorum

Evet pire için yorgan mı yakılırmış...

patafix... benden de selam söyler misin csi ye :71:

Söyledim...

Ben bir şarkı armağan etmek istiyorum o halde :D

Dön Nasıl kimle nerdeysen, dön beni biraaz sevdiyseeen, dönnnnnn :1:

Ooo bayılırım bu şarkıya. Tam damar oldu bu :23:

Back
X