:)) direk damardam yolladim antibiyotigi... cabucak etki etsin diye..
kate de okuyordur umarim..
Herkese tünaydın
Anlaşılan gidenler geri gelmemiş
Dün akşam canım çok sıkıldı herşey bir şaka birazdan biter diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Dün bilkentliyle yemeğe gitmiştim ya bana canın sıkkın dedi gerçekten de dün çok üzüldüm ne diyim KK sanal arkadaşlarımızla gerginlik yaşadık
Sabah işe geldiğimde sizin kadar giremesemde topiğe takılıp iki yazışmak beni çok rahatlatıyordu ama sanırım sanal arkadaşlık olduğunu unuttuk
kendi arzusuyla gidenleri kast etmistim...
yanlis bisey mi söyledim canim:26:
İyi de bebişim durumun bu kadar ciddi olduğunu inan anlayamadım malum dün topikte yoktum sonradan olanları okudum
Her zamanki halimle sazan gibi atladım zaten cevabını da csi verdi canım
Dün beni yıktın Dranas, o msjını sonradan okudum, beynimden vuruldum sanki. Üzüntüm iki kat artıı, gece bire kadar uyuyamadım.
Bebeişim yeminle olayın ciddiyetini anlayamadım sonradan eskiyi tek tek okudum ve şok geçirdim
ahahahah en sevdiğimdi buuuuubursalıların meşhur damat halayı :) Bi de ramoları var :d
Ooooo Ramo Ramo Ramo sevgilim Ramo Ramo Birtanemmm
Bak nasıl daaa biliyo beniRoman yazması lazım artıkın :)
Herkese tünaydın
Dün akşam canım çok sıkıldı herşey bir şaka birazdan biter diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Dün bilkentliyle yemeğe gitmiştim ya bana canın sıkkın dedi gerçekten de dün çok üzüldüm ne diyim KK sanal arkadaşlarımızla gerginlik yaşadık
Sabah işe geldiğimde sizin kadar giremesemde topiğe takılıp iki yazışmak beni çok rahatlatıyordu ama sanırım sanal arkadaşlık olduğunu unuttuk
Tahmin ettim. Ama insanları en çok en çok sevdikleri yaralıyor işte. X yazsa üzülmem.
Sağol canımın içi eee ne olacak şimdi asude kaç gün yok csi, kate gelmeyecek mi:26:
Bir şekilde gelmeleri lazım
Patafix says (10:55):
düşüneyim
aaa bakıma girdi site
คץςค says (10:55):
çöktü dayanamadı
meksika dalgası yaptılar zaar
taşımadı platform
bence sesleri çok kötüydü
rtük kapattı
ahahaaaaa
saplığa zararlı diye
bu süperdi
olabilir
Patafix says (10:56):
yalıtım yapacaklar belki
คץςค says (10:56):
bence site açılır açılmaz
bu konuşmayı kopyala
aynen bire bir
Patafix says (10:56):
ahah
ok
Kızlar aşmışsınız kendinizi. Şarkılar filan süpersiniz.
Damara bağlanmayacak gibi değil ki. Ağır bir top gitti. Csi'ımıza yakışmadı bu gidiş.
Topiğin havası değişti. Dönse de ısıtsa keşke...
bonfile ban mi yedi kendi mi gitti?
Sağol canımın içi eee ne olacak şimdi asude kaç gün yok csi, kate gelmeyecek mi:26:
Bir şekilde gelmeleri lazım
kendi gitmiş cnm
benim sesim yanıktır
csi gel şarkılar sölicem sana...ilk şarkım küçüük kurbaaaa kuyruğun nerede adlı nadide parça
Nerde yaktın kuzu ses tellerini
Benim de ajdardan iyi olmasın güzeldir
sweetim hosgeldin....umarim iyisinidir...bu arada Allah kavustursun tekrar esine....seni cok özledik...
herkese günaydin....
Hanımlar günaydın...
Csi'dan selam getirdim. Herkese şunu gönderdi
Sweet'e de Allah kavuştursun diyor....
Onu buraya dönmeye ikna etmek için çabalıyorum.
Siz de ısrarcı olursanız belki voltranı oluşturabiliriz.
Ne dersiniz? İsteyenler parmak kaldırsın :129:
sweet gelmiş seni çok özledik canım
Herkese tünaydın
öykkkkkkmıhtar hanım mıhtar hanım lüffen kendinize geliniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?