Dert yok, Sohbet var.... :)

seyyahalemi sizin profilinizden yazdığınız konu yorumlarını okuyordum bu yorumunuz harika..katılmamak mümkün değil doğru söze ne denir:)

bu yazınızı okuyunca bile konunun ne olduğu tam 12 den anlaşılıyor..olayları bilmeye gerek yok...hele susma sustukça sıra sana gelecek

lafı nasıl da cuuuuuk oturmuş:))bu forumda sizin gibi adam akıllı ve terbiyeli yorum yapanlara ben saygı duyuyorum..takipçinim bundan böyle:)

sweet canımm hoşgeldin..
bizi pek tatlı bulmadın ama.. ne yapalım..

geçmişe bir sünger çekicizz..

nasılsın? ben kendi adıma çok özledim seni..

hoşbulduk canımmm, ben de sizleri çok özledim. gireyim dedim ama vakit olmadı hiç. hep aklımdaydınız.
dranasın davasının olduğu gün meraktan öldüm. şimdi o sayfaları okumaya çalışıyorum. 1060dayım. gözüm yoruldu ama okumalıyım.
sen nasılsın benim güzel avukatım

Hiç birşey bilmeden neye yorum yaptınız? Seyyaha onay mı verdiniz bizi mi yerdiniz? Ona olan olumlu yorumunuzu özelden atsaydınız keşke bizi germek yerine...

Bakın ben susmadım mesela?

seyyah alemi sana özelden mesaj atamıyorum 200 mesajmı ne olması gerekiyormuş

seni çok haklı buldum,konuyu bilmeye gerek yok anlaşılıyor zaten ne anlatmak istediğinve ne olduğu:)

tekrar eline sağlık,bir kitaba önsöz olacak bir yazı...gerçekten samimi yazıyorum

ve yineliyoum bu forumda senin gibi ADAMAKILLI,KALİTELİ,SEVİYELİ kalemlere saygı duyuyorum...

Sanal ortam diye diye sanal ortamda da seviye ve terbiyenin olması gerektiğini hatırlatmak lazım unutanlara....

Hiç birşey bilmeden neye yorum yaptınız? Seyyaha onay mı verdiniz bizi mi yerdiniz? Ona olan olumlu yorumunuzu özelden atsaydınız keşke bizi germek yerine...

Bakın ben susmadım mesela?

yazısını okuyunca altına yorumu mu yazdım,nereye yazmalıydım yemek tarifleri bölümüne mi :)

özelden atmak yerine sözelden yazdım :)

senin susup susmaman beni ilgilendirmiyor ki :)

burası geyik topiğiyse farzet ki geyik yaptım kasma kendini :)

geyik topikleri bunu için değil mi zatiii ??evet bunun içün..

yok bea kedicimmm.... bi arkadas yollamis face.den :)) görünce koptumm.. pylasayim istedim :)

ammmaaa boyfriend i öslemedim dersem de yalan olur

saat aksam 8.30-9 arasi yenen 2 dilim brownie nin cok zarari olmas degil mi pisman oldum simdi ama canim accayip cekti.. güzel de yapmisim

simdi bunu sana özelden yazmak isterdim, ama sözeldim yazayim dedim

kendini kasan sensin yaralı ceylan , ne yaran var da onlarca sayfa önce yapılmış yorumu gündeme getiriyorsun

sen bu yaptığına geyik mi diyorsun

oyuna alınmayan mızıkçı çocuklar gibi ağlayıp tahrik edici mesajlar yazıyorsun.

madem tebrik edeceksin git özel mesaj at, hem burada yaptığın yorumu göremeyebilir , ama özelden attığın mesajı görmemesine imkan yok o kadarını akıl edemiyorsan bir yerlerinde sorunun var demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok etkilendim verdiğiniz ayardan. Konunun bütününden alıntı yapıp yorum yapıyorsunuz, topik darmaduman olmuş bi tuğla da siz cekiyorsunuz. Madem yorumları hoşunuza gidiyor copy/paste ile özelden atsaydınız. Ben kendimi kasmam rahat olun, Zati ve içün kelimelerinin Türkçe karşılığı olmadığı için yanıtlayamadım.

Hoşçakalın

Son düzenleme:
sakin ol kanka tahriklere kapılma

elmayram uslu durrr

Kapılmıyorum, cevap hakkımı kullanıyorum.

Terbiye, seviye dersi alacakmışız. Gidenin arkadından konuşmak kolay tabi, madem o kadar cesurlardı asudeyle atışsalardı, madem diş biliyorlardı ona yazsalardı. Topiğimi kirletmesinler çirkin düşünceleriyle.

Daha yazardım ama yemin ederim ban alırım diye korkuyorum. Bunların gazına gelip, kendi ayağımı kaydırmama gerek yok...

boşweriyoruz canım, bunları görmüyoruz duymuyoruz. herkese çapı kadar değer veriyoruz.

boşweriyoruz canım, bunları görmüyoruz duymuyoruz. herkese çapı kadar değer veriyoruz.

Gündüz görmemeyi bi nebze becerebiliyorum da ara ara böyle olunca cıkarıyorum tırnaklarımı ama dikkat etmem lazım, haklısın.

Olacakları tahmin edebiliyorum şimdi. O yüzden yatıyorum :) Güzel bir uyku çekeyim, yarın bir arkadaşımda erken yılbaşı partisi var, dinç olmam lazım..

@sweetim ararım seni, dikkat et kendine tmm mı, öpyrm cok.

@viracocha kanka, tut kendini, 10 dk yüzünden yazamadım. Sen bana lazımsın. Ben çıkıyorum ve tıp oynuyoruz

Sizi seviyorum

son mesajından sonra takip etmiyorum topiği mesaj üzerine geldim burayaelmayra-mebrukenin değil-

bunlar son yazılanlar bana mı

ben oh aman yaşasın dağıldınız mahfoldunuz yaşasın mı dedim düştüler bi tekme de ben vurayım mı dedim birçoğunuzun konusuna yorum yaptım böle bişey düşünmeyeceğimi bilemiyor musunuz

sweetin kocasıyla barışmasından banane sevinip mesaj yazıyorum

elmayranın kocasının işsiz kalıp onu üzmesinden

dranasın kantarın yaa temizlik meselesinden tutunda tatil maceralarına kadar

sadece kendi konularınıza yazdığım yorumlardan her önüme gelen konuya dalayım yerli yersiz şeyler yazayım tarzında olmadığımı anlayabilirdiniz

benim de kendimce beğendiğim düşüncelerini yakın bulduğum insanlar var ve birkaçı burda diye dışardan bi gözle yazdım mesajımı

hala altından bunları mı çıkarıyorsunuz

hala yok asudeye söyleseymişler ona mesaj atsaymışlar muhabbeti dönüyor ..ne söylicem asudeye aman asude böyle yapıyorsun yapma diyecektim o da ben böyleyim yerse mi diyecekti..ben böyle kabul etmiyorum o yüzden de kendisiyle muhatab olmuyorum benim yazdıklarım sizeydi onun davranışları karşısında siizn yaptıklarınız yada yapmadıklarınız ...ha beni ilgilendirmez evet burası ama herkese açıksa benim de değer verdiğim insanlar varsa düşüncemi topiğin geleceği için söylemek istedim

hata etmişim

ben ben beeenn??

(sizle kala kala ben de sevgi arsizi oldum.. bu ne bea..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…