Dert yok, Sohbet var.... :)

Topikleri kıyaslayıp, anlamsız, yersiz ve gereksiz eleştiriler yapmışsınız. 2010 anneleri topiği ayrıdır, karatay topiği ayrıdır geyik topikleri ayrıdır... Reytingler ziyaretçiyle mi ölçülür? 80 msj sayınız var forumdan bihabersiniz gelmiş burda bizi eleştiriyorsunuz. Topikte yapılan ironilerden bihaber kocalarımızla cinsel ilişkilerimizden bahsediyorsunuz.

Ne söylediğinizin farkında olmadığınız için bu kadar cevap bile çok size. Karatay topiğinde hoşsohbetler dilerim size... Güle güle

ben de ciktim disari, coook eglendim cok :)) kendime de elbise aldim bi de :))

aman ne olur sen de dikkat et... kolestrol cok tehlikeli.. azicik hareket, ve düzgün beslenme halleder isi.. insallah en kisa zamanda normal degerlere döner..

bi pazarimiz kaldi ..

pazartesi görüsmek üzere öpüyorum

Saatlerce wii oynadık, kolumu kaldıracak halim kalmadı. Yarın da cok işim var, anneme gidicem falan... Miskinlik planı haftaya kaldı

Sweetttt hala okuyomusun

Gizem;güle güle giy elbiseni kuşum

selam kızlar, zor bi gün geçirdim. babamı acile götürdük, neyse ki kalp krizi değilmiş. pazartesi ayrıntılı inceleyecekler ama haftasonu olduğu için bekliyoruz.
geçmişi oku oku bitiremedim, devam ediyorum.kafamı dağıtıyorum. öpüyorum hepiciğinizi

Noldu cnm, kas sıkışması falan mı? Çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum babana

babana büyük geçmiş olsun

umarım tetkiklerin sonucu olumlu olur

Asudenin banı açılmış. Şimdi gördüm, bu sitede ilginç şeyler oluyor 20 Aralıka kadardı... Allah Allah

Noldu cnm, kas sıkışması falan mı? Çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum babana

canım göğsüm sıkışıyor zor nefes alıyorum diyince apar topar gittik. ekgler iyi çıktı ama ritim bozukluğu var. tansiyon var.
bakalım pazartesi tüm tetkikler yapılınca anlayacağız.

canım göğsüm sıkışıyor zor nefes alıyorum diyince apar topar gittik. ekgler iyi çıktı ama ritim bozukluğu var. tansiyon var.
bakalım pazartesi tüm tetkikler yapılınca anlayacağız.

İnş temiz cıkar cnm. Tansiyon kontrol altında tutulduğu müddetçe sorun teşkil etmez, diğer tetkikleri de miss gibi cıkar inş.

:))))))) söz veremiyorum

Vaayy dana çekirdek olmuşuz hoşgeldin kuzu

İnş temiz cıkar cnm. Tansiyon kontrol altında tutulduğu müddetçe sorun teşkil etmez, diğer tetkikleri de miss gibi cıkar inş.

eloooo hoşbulduk. çıtlayın beni bu arada hemstır beslemene inanamadım:18::18:

Sweet hoşgeldin geçmişolsun

sağol canım inşallah

eloooo hoşbulduk. çıtlayın beni bu arada hemstır beslemene inanamadım:18::18:

Sweet hoşgeldin geçmişolsun

hoşbulduk tuzluu,sağol, sevo sensin dimi?

evet cnmmm...Eşinede allah kavuştursun

amin cnım inşallah, allahım eşimi ve ordaki tüm askerlerimizi korusun. gitti yine o pis iğrenç memlekete

kızlar bu arada geçmişteki geyiklerinize bayıldım,
lakin asıl dışardan gelen bi saftiriğin bunları gerçek sanmasına yarıldım.
valla geyikte son nokta olmuş. helal size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…