ya hanımlar burası alt tarafı bir topik yazılan herşeye bir kulp takmanız ne kadar enteresan...
benim mesaj sayım 80 mi ne özelden mesaj atamıyorum bunu yazdım ama neden gözden kaçırıyorsunuz:)
seyyahalemi nikli arkadaşın üslubu,kalitesi,olayları anlatan yorumu hoşuma gitti
yorumuna cevap yazınca bu topikte yazmış olduğu için burda çıktı ee yani mesele ne:)
alt tarafı geyik topiği bu kadar dikenli tellerle niye çevirme ihtiyacı hissettiniz :)
geyik topiği diye 4 5 kişi kadrolanmış buralara millet giremez olmuş farkında mısınız:)
ayrıca herkes kıskanıyor ilgi çekiyoruz yazmışsınız seyyahalemi de demiş ki başka topiklerde daha çok ilgi var
siz burda 4 5 kişi takılıyorsunuz ne ilgisi demiş:)evet katılıyorum canan karatay diyeti topiği var burda
çok kaliteli ve çok üyesi ve ziyaretçisi var 70 80 ziyaretçi oluyor 30 25 de üye oluyo o konuyu takip
eden harika bir topik..yani ne kıskanılması ne meşhur olmasıneden herkese saldırma ihtiyacınız anlayamadım
arkadaşın mesajını beğendim konunun ayrıntılarını bilmeye gerek yok herşeyi net izah etmişsiniz bravo
kalite kokuyo üslubunuz dedim yok bir yerlerinde sorun mu var diye yazmış biriniz:)buraya yazmakla bir yerlerde sorun mu oluyor ne çirkin bir laf öyle..
topik darmadağın olmuş bende tuğla çekmişim banane aranızdaki sanal samimiyetten..seyyahalemi ne yazmış
zamanında alkışlanılan davranışlar gün gelir alkışlayanları da vurur...sizin ilişkilerinizden kimene ..
(not:yunus şiirlerini okumadın mı içün kelimesinin öztürkçe olduğunu gör kardeşçem ne diyem sana:)
geçmişe biraz göz attım edebi metin eleştirilerinizi okuyunca kocalarınızın cinsel hayatlarını yazarken pek
edebi dil kullanmışsınız siz:)kullanılan argo kelimelerin haddi hesabı yok ama geyik topiğinde bunları
incelemek çok yersiz zaten değil mi...haydi eyvallah karatay topiğine gideyim:)
Selam gizemcim ne olsun ya eşimi bekliyorum gelsin dışarı çıkacağız her an gelirherhalde ,kolestrol çok yüksek canım heleki kötüsü fena raporlu ilaç yazdı doktor onu kullanıyorum umarım düşer yediklerimde dikkat etmeye çalışıyorum işte..
Kızlarrrrr özledim sizi
selam kızlar, zor bi gün geçirdim. babamı acile götürdük, neyse ki kalp krizi değilmiş. pazartesi ayrıntılı inceleyecekler ama haftasonu olduğu için bekliyoruz.
geçmişi oku oku bitiremedim, devam ediyorum.kafamı dağıtıyorum. öpüyorum hepiciğinizi
selam kızlar, zor bi gün geçirdim. babamı acile götürdük, neyse ki kalp krizi değilmiş. pazartesi ayrıntılı inceleyecekler ama haftasonu olduğu için bekliyoruz.
geçmişi oku oku bitiremedim, devam ediyorum.kafamı dağıtıyorum. öpüyorum hepiciğinizi
Noldu cnm, kas sıkışması falan mı? Çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum babana
bonfis??? hosgeldin canim sen de....
yapme böle delilikler bir daha
babana büyük geçmiş olsun
umarım tetkiklerin sonucu olumlu olur
canım göğsüm sıkışıyor zor nefes alıyorum diyince apar topar gittik. ekgler iyi çıktı ama ritim bozukluğu var. tansiyon var.
bakalım pazartesi tüm tetkikler yapılınca anlayacağız.
:))))))) söz veremiyorum
İnş temiz cıkar cnm. Tansiyon kontrol altında tutulduğu müddetçe sorun teşkil etmez, diğer tetkikleri de miss gibi cıkar inş.
Vaayy danaçekirdek olmuşuz hoşgeldin kuzu
İnş temiz cıkar cnm. Tansiyon kontrol altında tutulduğu müddetçe sorun teşkil etmez, diğer tetkikleri de miss gibi cıkar inş.
Vaayy danaçekirdek olmuşuz hoşgeldin kuzu
eloooo hoşbulduk. çıtlayın beni bu arada hemstır beslemene inanamadım:18::18:
Sweet hoşgeldin geçmişolsun
sağol canım inşallah
hoşbulduk tuzluu,sağol, sevo sensin dimi?
evet cnmmm...Eşinede allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?