son mesajından sonra takip etmiyorum topiği mesaj üzerine geldim burayaelmayra-mebrukenin değil-
bunlar son yazılanlar bana mı
ben oh aman yaşasın dağıldınız mahfoldunuz yaşasın mı dedim düştüler bi tekme de ben vurayım mı dedim birçoğunuzun konusuna yorum yaptım böle bişey düşünmeyeceğimi bilemiyor musunuz
sweetin kocasıyla barışmasından banane sevinip mesaj yazıyorum
elmayranın kocasının işsiz kalıp onu üzmesinden
dranasın kantarın yaa temizlik meselesinden tutunda tatil maceralarına kadar
sadece kendi konularınıza yazdığım yorumlardan her önüme gelen konuya dalayım yerli yersiz şeyler yazayım tarzında olmadığımı anlayabilirdiniz
benim de kendimce beğendiğim düşüncelerini yakın bulduğum insanlar var ve birkaçı burda diye dışardan bi gözle yazdım mesajımı
hala altından bunları mı çıkarıyorsunuz
hala yok asudeye söyleseymişler ona mesaj atsaymışlar muhabbeti dönüyor ..ne söylicem asudeye aman asude böyle yapıyorsun yapma diyecektim o da ben böyleyim yerse mi diyecekti..ben böyle kabul etmiyorum o yüzden de kendisiyle muhatab olmuyorum benim yazdıklarım sizeydi onun davranışları karşısında siizn yaptıklarınız yada yapmadıklarınız ...ha beni ilgilendirmez evet burası ama herkese açıksa benim de değer verdiğim insanlar varsa düşüncemi topiğin geleceği için söylemek istedim
hata etmişim
son mesajından sonra takip etmiyorum topiği mesaj üzerine geldim burayaelmayra-mebrukenin değil-
bunlar son yazılanlar bana mı
ben oh aman yaşasın dağıldınız mahfoldunuz yaşasın mı dedim düştüler bi tekme de ben vurayım mı dedim birçoğunuzun konusuna yorum yaptım böle bişey düşünmeyeceğimi bilemiyor musunuz
sweetin kocasıyla barışmasından banane sevinip mesaj yazıyorum
elmayranın kocasının işsiz kalıp onu üzmesinden
dranasın kantarın yaa temizlik meselesinden tutunda tatil maceralarına kadar
sadece kendi konularınıza yazdığım yorumlardan her önüme gelen konuya dalayım yerli yersiz şeyler yazayım tarzında olmadığımı anlayabilirdiniz
benim de kendimce beğendiğim düşüncelerini yakın bulduğum insanlar var ve birkaçı burda diye dışardan bi gözle yazdım mesajımı
hala altından bunları mı çıkarıyorsunuz
hala yok asudeye söyleseymişler ona mesaj atsaymışlar muhabbeti dönüyor ..ne söylicem asudeye aman asude böyle yapıyorsun yapma diyecektim o da ben böyleyim yerse mi diyecekti..ben böyle kabul etmiyorum o yüzden de kendisiyle muhatab olmuyorum benim yazdıklarım sizeydi onun davranışları karşısında siizn yaptıklarınız yada yapmadıklarınız ...ha beni ilgilendirmez evet burası ama herkese açıksa benim de değer verdiğim insanlar varsa düşüncemi topiğin geleceği için söylemek istedim
hata etmişim
ben ben beeenn??
(sizle kala kala ben de sevgi arsizi oldum.. bu ne bea..)
Offline idin kuzum. Seni de bağrıma basarım
Bak dayanamadım geri geldim. Cevap yazmazsa beş dakika sonra ölecek hastalığına yakalandım
bizim nurhak dağı'na
kar yağar kar üstüne
anadolu yiğidi
yar sever yar üstüne
keser döner sap döner
et kaçar kasap döner
perdenin arkasında
(meclisin ötesinde)
bin türlü hesap döner
kazan karadır dibin
senden kara sahibin
derde düşmüş garibin
vardıkça var üstüne
keser döner sap döner
et kaçar kasap döner
perdenin arkasında
(meclisin ötesinde)
bin türlü hesap döner
mahzuni umut yitti
gör felek bize netti
yorgan yandı iş bitti
çuvalı sar üstüne
keser döner sap döner
et kaçar kasap döner
perdenin arkasında
(meclisin ötesinde)
bin türlü hesap döner
:)) sakin yaaa.. bosver.. biz alintilayip cevap yazmayinca zaten kapanir gider mevzu.. diger türlü habire update olur ayni konu.. gerek yok..
benim de hic uykum yok, ama sabah erken kalkcam. uyumaliyim..
Dranas olsaydı tavuk döner olsa da yesek derdi
İronik oldu, laf yerini bulmuştur inş bu maniden sonra
Dranas olsaydı tavuk döner olsa da yesek derdi
İronik oldu, laf yerini bulmuştur inş bu maniden sonra
yarim yamalak kopyalamak istemedim.. ama özellikle perdenin arkasi-meclisin ötesi kismi cok hosuma gitti..
bizim anlatamadigimiz birsey var, burasi bdv degil. biz ahlanip vahlanip, akil fikir istemedik.. olan oldu, yasanan yasandi.. cogumuz zaten özelden de devam ediyoruz konusmaya..
bu saatten sonra, o hakli bu haksiz, o öyle yapmamaliydi, bu söyle olmamaliydi diye tartismak yersiz.. Ders cikarilcak bir durum varsa, zaten dersini cikaran da cikardi..
bu mani pahali kacar, o bulur 1.5-2 tl ye döner.. yer onlari :))
yazayım diyorum kardeşim lafa tutuyor yazamıyorum..
annemdeyim ohh miss..
ben de yatayim artik.. iyi geceler sweet ve kedi..
iyi haftasonlari..
sana da iyi haftasonlari handan abla..
sen nasilsin, nasil geciyor?? kolestrol ne alemde??
kendini kasan sensin yaralı ceylan , ne yaran var da onlarca sayfa önce yapılmış yorumu gündeme getiriyorsun
sen bu yaptığına geyik mi diyorsun
oyuna alınmayan mızıkçı çocuklar gibi ağlayıp tahrik edici mesajlar yazıyorsun.
madem tebrik edeceksin git özel mesaj at, hem burada yaptığın yorumu göremeyebilir , ama özelden attığın mesajı görmemesine imkan yok o kadarını akıl edemiyorsan bir yerlerinde sorunun var demektir.
Çok etkilendim verdiğiniz ayardan. Konunun bütününden alıntı yapıp yorum yapıyorsunuz, topik darmaduman olmuş bi tuğla da siz cekiyorsunuz. Madem yorumları hoşunuza gidiyor copy/paste ile özelden atsaydınız. Ben kendimi kasmam rahat olun, Zati ve içün kelimelerinin Türkçe karşılığı olmadığı için yanıtlayamadım.
Hoşçakalın
boşweriyoruz canım, bunları görmüyoruz duymuyoruz. herkese çapı kadar değer veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?