Dert yok, Sohbet var.... :)

niye üzerinize alındınız ki benim söylediğimi?
ben kocamla barışmadım, küsmedim ki barışayım. başka bi hikayemiz var bizim. ilginize teşekkürler.
kimsenin dağıldığı da yok. bu konunun artık uzatılmasını istemiyor kimse sadece, anlatabilmişimdir umarım.

bizim nurhak dağı'na
kar yağar kar üstüne
anadolu yiğidi
yar sever yar üstüne

keser döner sap döner
et kaçar kasap döner
perdenin arkasında
(meclisin ötesinde)
bin türlü hesap döner

kazan karadır dibin
senden kara sahibin
derde düşmüş garibin
vardıkça var üstüne

keser döner sap döner
et kaçar kasap döner
perdenin arkasında
(meclisin ötesinde)
bin türlü hesap döner

mahzuni umut yitti
gör felek bize netti
yorgan yandı iş bitti
çuvalı sar üstüne

keser döner sap döner
et kaçar kasap döner
perdenin arkasında
(meclisin ötesinde)
bin türlü hesap döner

Adına tek bir kelimem var mı seyyah? Daha önce yazdıklarına cevap verirken de seni severim dedim. İstisnalar hariç dan diye konumuza giriyorlar dedim. Lafım sana değildi. Sen asudeyle birebir konuştun, tartıştın zaten. Ama o uzuuuuun yorumu senden beklemezdim, tıpkı bugün Dranasa yazdığım gibi, sana da yazdım, yakın bildim, yazdım.

Ben buraya gelip de mutluluk çığlıkları atanlara yazıyorum. Asudeyle birebir problemi olan onunla çözerdi, benim geyik topiğimde banlanan insanın arkasından attırmam, bu benim yalakalığımı mı gösterir, yoksa prensiplerimi mi? Sen banlan sana da yazdırmam.

Asudeyi savunmadım ben, ona da yazdım, bak dikkat et direk ona yazdım, o gittikten sonra bişey yazmadım.

Sen bizimle ağladın bizimle güldün, yoğundun yazamadın vs. BDV den gelen bir dostluğumuz var. Ben silip atmam. Hata falan etmedin, kırıldın, benim seni kırdığımı düşündün yazdın. Ben de senin için yazmadığımı belirtmek için geri geldim. Biliyordum yazacağını.

Lafım sana değildi; kızım sana söylüyorum gelinim sen anla idi....

ben ben beeenn??

(sizle kala kala ben de sevgi arsizi oldum.. bu ne bea..)

Offline idin kuzum. Seni de bağrıma basarım

Bak dayanamadım geri geldim. Cevap yazmazsa beş dakika sonra ölecek hastalığına yakalandım

Offline idin kuzum. Seni de bağrıma basarım

Bak dayanamadım geri geldim. Cevap yazmazsa beş dakika sonra ölecek hastalığına yakalandım

:)) sakin yaaa.. bosver.. biz alintilayip cevap yazmayinca zaten kapanir gider mevzu.. diger türlü habire update olur ayni konu.. gerek yok..

benim de hic uykum yok, ama sabah erken kalkcam. uyumaliyim..

Dranas olsaydı tavuk döner olsa da yesek derdi

İronik oldu, laf yerini bulmuştur inş bu maniden sonra

:)) sakin yaaa.. bosver.. biz alintilayip cevap yazmayinca zaten kapanir gider mevzu.. diger türlü habire update olur ayni konu.. gerek yok..

benim de hic uykum yok, ama sabah erken kalkcam. uyumaliyim..

Haklısın aslına ama yazmazsam uykum kacıyor gizemu :)

Zaten paşazade de kızdı catır cutur napıosun, pcyi kırcan dio

Dranas olsaydı tavuk döner olsa da yesek derdi

İronik oldu, laf yerini bulmuştur inş bu maniden sonra

yarim yamalak kopyalamak istemedim.. ama özellikle perdenin arkasi-meclisin ötesi kismi cok hosuma gitti..

bizim anlatamadigimiz birsey var, burasi bdv degil. biz ahlanip vahlanip, akil fikir istemedik.. olan oldu, yasanan yasandi.. cogumuz zaten özelden de devam ediyoruz konusmaya..

bu saatten sonra, o hakli bu haksiz, o öyle yapmamaliydi, bu söyle olmamaliydi diye tartismak yersiz.. Ders cikarilcak bir durum varsa, zaten dersini cikaran da cikardi..

Ah gizem ah dysv topiğinin dahi güzeli :) bundan daha güzel özetlenemezdi. İşte budur yaaa Budur iki günün özeti

bu mani pahali kacar, o bulur 1.5-2 tl ye döner.. yer onlari :))

bence de cok uzun ya bi de pahalı gelir

Çenem düşmeden Call of Duty eşliğinde uykuya dalayım

Ninni gibi gelio "hey man, come on man" sesleri

KIA - Kills In Accidents
BMW - Brings Me Women
FIAT - Failure in Italian Automotive Technology
FORD - For Only Rough Drivers
HYUNDAI - Hope You Understand Nothing's Drivable And Inexpensive
VOLVO - Very Odd Looking Vehicular Object
PORSCHE - Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
AUDI - An Undescribed Driving Inspiratio

--------

bu da arabalarin özeti olsun o zaman :))

yazayım diyorum kardeşim lafa tutuyor yazamıyorum..

annemdeyim ohh miss..

nette oldugundan tahmin ettim, hatta soracaktim ama belki yazmissindir diye önce gecmisi okuyayim dedim :))

oh ohh ne güzel.. ben de tel.de konustum..

herseferin de telefonu acinca, canim, menekse gözlüm, kuzum demiyor mu icin parcalaniyor resmen yaa.. coooook özledim ben de.

sana da iyi haftasonlari handan abla..

sen nasilsin, nasil geciyor?? kolestrol ne alemde??

Selam gizemcim ne olsun ya eşimi bekliyorum gelsin dışarı çıkacağız her an gelirherhalde ,kolestrol çok yüksek canım heleki kötüsü fena raporlu ilaç yazdı doktor onu kullanıyorum umarım düşer yediklerimde dikkat etmeye çalışıyorum işte..

boşweriyoruz canım, bunları görmüyoruz duymuyoruz. herkese çapı kadar değer veriyoruz.

ya hanımlar burası alt tarafı bir topik yazılan herşeye bir kulp takmanız ne kadar enteresan...

benim mesaj sayım 80 mi ne özelden mesaj atamıyorum bunu yazdım ama neden gözden kaçırıyorsunuz:)

seyyahalemi nikli arkadaşın üslubu,kalitesi,olayları anlatan yorumu hoşuma gitti

yorumuna cevap yazınca bu topikte yazmış olduğu için burda çıktı ee yani mesele ne:)

alt tarafı geyik topiği bu kadar dikenli tellerle niye çevirme ihtiyacı hissettiniz :)

geyik topiği diye 4 5 kişi kadrolanmış buralara millet giremez olmuş farkında mısınız:)

ayrıca herkes kıskanıyor ilgi çekiyoruz yazmışsınız seyyahalemi de demiş ki başka topiklerde daha çok ilgi var

siz burda 4 5 kişi takılıyorsunuz ne ilgisi demiş:)evet katılıyorum canan karatay diyeti topiği var burda

çok kaliteli ve çok üyesi ve ziyaretçisi var 70 80 ziyaretçi oluyor 30 25 de üye oluyo o konuyu takip

eden harika bir topik..yani ne kıskanılması ne meşhur olması neden herkese saldırma ihtiyacınız anlayamadım

arkadaşın mesajını beğendim konunun ayrıntılarını bilmeye gerek yok herşeyi net izah etmişsiniz bravo

kalite kokuyo üslubunuz dedim yok bir yerlerinde sorun mu var diye yazmış biriniz:)buraya yazmakla bir yerlerde sorun mu oluyor ne çirkin bir laf öyle..

topik darmadağın olmuş bende tuğla çekmişim banane aranızdaki sanal samimiyetten..seyyahalemi ne yazmış

zamanında alkışlanılan davranışlar gün gelir alkışlayanları da vurur...sizin ilişkilerinizden kimene ..

(not:yunus şiirlerini okumadın mı içün kelimesinin öztürkçe olduğunu gör kardeşçem ne diyem sana:)

geçmişe biraz göz attım edebi metin eleştirilerinizi okuyunca kocalarınızın cinsel hayatlarını yazarken pek

edebi dil kullanmışsınız siz:)kullanılan argo kelimelerin haddi hesabı yok ama geyik topiğinde bunları

incelemek çok yersiz zaten değil mi...haydi eyvallah karatay topiğine gideyim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…