hikayelere daldiydi en son.. cikmasi zor olur tabe..
e siz de pek teknolojiksiniz
sweet.cim cok cok gecmis olsun babana.. insallah ciddi birsey degildir, pazartesiye belli olur hersey.. sonuclari iyi cikar..
elmayram o ne sirin bisi öyle :))
ya hem gercek sandilar, hem de kib yaptilar :)) daha ne olsun.
nise bana müsade... sizlere iyi geceler, iyi eglenceler...
gizemo sağol tatlım, inşallah sorun çıkmaz.
gerçekten ıq testi yapmak lazımmış pes doğrusu, neyse geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız kızlar.
ben yatıyorum artık dayanamıcaaam
Kafese bak be saray gibi
Herkese slm off kızlar ömrüm tükendi
Allahın gücüne gitmesin ama hafta sonlarından hiç zevk almıyorum
Tuna beni mahvediyor kızlar annelik gerçekten ne zor şey sabır sabır dişlerimi sıkıyorum
Selamm canım tuna ne yapıyor annesi yaramazlık mıyoksa olur o kadar daha çok küçük, hele bir büyüsün varya şimdi en rahat zamanların biraz daha büyüsün sorunları hiç bitmeyecek
Dün kantar geldi cuma günü arabada kafam dikiz aynasına çarptı dikiz aynası yerinden çıktı takamadım öyle kaldı
Kantar apartmana çıkarken arabadaki dikiz aynasını nasıl gördüyse arabaya ne oldu dedim bende tuna kafasını çarptı dedimtakamadım servise götüreceğim dedi senin ne işin var serviste ben götürürüm dedi kıskanıyor mu ne
Rahat dönem mi ablacım ya bütün evi döküyor valla çıldıracak gibi oluyorum
Mesela bugün armadaya götürdüm bir saat oyun parkında oynadık çıktık yemek yedirdim yine başka bir oyun alanında deliler gibi oynadı bebek odası yapmışlar böyle küçükler için lavabo falan orada el yıkamaya bayılıyor allahım saatlerce el sabunluyor neyse yorulduk hadi gidiyoruz dedim kıyametler koptu yerlere yatıp kafasını yerlere vurmalar
zemin kata indik düştü ellerini ıslak mendille silmek istedim bebek odası diye tutturdu zemin kattan son kata tekrar çıktık bebek odasında uzun uzun el yıkadı yine gitmemek için kıyametler koptu uykudan halsiz kaldı yine eve gelmek istemiyor ağlaya ağlaya geldik halka küpem vardı çekmecede off söylemesi ayıp tam 100 tl almıştım taşlarını söküp küpeyi eğip bükmüş tabi ben bu sefer dayanamadım bağırdım ama banamısın demiyorşimdi de vicdan azabı çekiyorum yatırdım uyuyor şimdi
Kıskanmıştır tabi orasıda erkeklerin cirit attığı yer nasılsa,senin gitmeni istememiş tabi
Hayatım büyüdükçe sorunlar başlıyor inan,bide okula başlasın sen o zaman gör huyları filan değişiyor çocukların ....Şimdi çok küçük içindeki bütün enerjiyi boşaltmak istiyor tabi,sen nekadar yorulsanda tunada yorulsa oyun çok tatlı geliyor ona annesi..Bahaneler bulup eve gitmek istemez elbette oyun çocuğu daha ne kadar oyuncak varsa hepsiyle ilgilnmek ister tabi.Şu el yıkama işi evdede aynı yoksa sadece oyun evindemi yapıyor bunu..Birde babasının olmayışı belkide bu kadar husursuz olmasını tetikliyor olabilir canım,bide bu yönden düşünmek lazım bence..Bazen bağırırsın ceza verirsin olması gerekende bu zaten,bırak ağlasın sızlasın nasılsa susacak bir şekilde ,sen kendini üzüyorsun bağırdım diye de elde olan bişey değil bu hepimiz geçirdik o dönemleri..Benim kız 23 yaşına geldi arada bir kızdırır benide ben bile bağırırım artık düşün yani..
noreecim günaydın, nasılsın bakalım? nasıl geçti hatasonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?