Dert yok, Sohbet var.... :)

Nasıl ama oyunumuz :) Çok çok eğlendik onları oynarken ciddiye alanlar olunca biz de koptuk Sonra uyarı bile aldık

Çok sevimli demeyi isterdim

Sevimli değil zaten:) Ama Sevmek; sevdiginin en sevdiklerini, çok sevmesen bile bastaci etmektir:)

sweet.cim cok cok gecmis olsun babana.. insallah ciddi birsey degildir, pazartesiye belli olur hersey.. sonuclari iyi cikar..

elmayram o ne sirin bisi öyle :))

ya hem gercek sandilar, hem de kib yaptilar :)) daha ne olsun.

aman aman nazar smiley koyalım buraya iyiyiz çekirdek ailemizle

Ben bi tane dizi izliyorum kafam rahat Behzat Ç

suan misafirlikteyim.. mecbur izliyorum :)) ben de simdi kesanli aliye basladim, cok güzeldi ilk bölüm. onun disinda hic türk dizisi bakmiyorum. coooooooooook uzunlar yaaa...

suan misafirlikteyim.. mecbur izliyorum :)) ben de simdi kesanli aliye basladim, cok güzeldi ilk bölüm. onun disinda hic türk dizisi bakmiyorum. coooooooooook uzunlar yaaa...

Misafirlikte bilgisayara mı girilirmiş cık cık cık annene sölicem seni

O da güzel beyendim ben aşkitom benim dilime şu dolandı bugün; emehli aliğ amcağğğğ

Misafirlikte bilgisayara mı girilirmiş cık cık cık annene sölicem seni

O da güzel beyendim ben aşkitom benim dilime şu dolandı bugün; emehli aliğ amcağğğğ

ay cok komigiz... hepimiz bi koltuga uzandik, bi bilg.i tv.e bagladik feriha izliyoruz, bi bilg.da benim kucagimda...

:)) ortam güzel ya.. ama benim uykum geldi. sen nasilsin, kocisin egitimde mi?

Yok yanımda bir kere gitti bi daha gitmedi. Eğitim ara ara olacakmış.... O da oyuncaklarıyla oynuyo (pc, ps)

Benim de uykum geldi ama yatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…