ben de yasmin kullanıyorum ama hissettiğim bir yan etkisi olmadı, gerçi migrenim varmışmış.. yani çok şiddetli bi başğarısı olmuştu korkumdan mr çektirmiştim ama bir şey çıkmadı.. bir daha da olmadı o ağrı. hapın etkisi diye düşünüyorum..
Ah o yasmin!!! Koruyuculuk ve kilo aldırmama durumuna lafım yok ama yıllar süren baş ağrılarımın tek sebebiymiş kendisi.
1 yıl kadar önce bıraktım ve o ay içinde anladım bunu. Kadının kimyasını bozuyor bu hormon ilaçları.
nie de????
tam tahmin ettiğiim gibiii, yeni yıla nasıl girerse öyle mi geçicek şimdi?
ay yok kiminle geçirirse geçirsin benden uzak dursun
gizemcim günaydın..
almanya'da y. lisans mı zaman kaybı?
aksine bana da yıllarımı boşa harcamışım gibi geliyor.. keşke daha çok kendimi geliştirseydim..
şimdiye kadar marka patent vekilliği alabilirdim mesela..
ingilizcem iyi ama hukuk ingilizcesi eksik.. bununla ilgilenebilirdim..
evlenmek de tuhaf bir şey, çocuk da doğurunca hayattaki misyonumu tamamlamış olucam gibi bir hisse kapılıyorsun.
siyasete girmeyi hayal ediyorum bazen sonra yıpranırım diyorum ama bedel ödemeden hiçbir şey olmuyor malesef.
gerçi siyasete nerden nasıl gireceğim.. halihazırda bana hitap eden bir oluşum yok.. belki de varolan bir şeyi seçmek yerine yeni bir şeyi oluşturmaya çabalamak lazım.. işte bütün bunlar için önce heves sonra cesaret sonra çevre sonra da para lazım.. ya da sıralama tam tersi bilmiyorum
evet, aksamlari piril piril.. tam odamin caprazindaki müstakil ev, her santimetrekaresine lamba koymus... rengarenk..
ama benim tüm günüm okulda, pek tadini cikaramiyorum.. pazar heryer kapali, ctesi de cok sacma gecti.. ilk basta güzeldi ama simdi düsününce cok zaman kaybetmisim gibi geliyor..
neyse olan oldu..
gizemcim günaydın..
almanya'da y. lisans mı zaman kaybı?
aksine bana da yıllarımı boşa harcamışım gibi geliyor.. keşke daha çok kendimi geliştirseydim..
şimdiye kadar marka patent vekilliği alabilirdim mesela..
ingilizcem iyi ama hukuk ingilizcesi eksik.. bununla ilgilenebilirdim..
evlenmek de tuhaf bir şey, çocuk da doğurunca hayattaki misyonumu tamamlamış olucam gibi bir hisse kapılıyorsun.
siyasete girmeyi hayal ediyorum bazen sonra yıpranırım diyorum ama bedel ödemeden hiçbir şey olmuyor malesef.
gerçi siyasete nerden nasıl gireceğim.. halihazırda bana hitap eden bir oluşum yok.. belki de varolan bir şeyi seçmek yerine yeni bir şeyi oluşturmaya çabalamak lazım.. işte bütün bunlar için önce heves sonra cesaret sonra çevre sonra da para lazım.. ya da sıralama tam tersi bilmiyorum
aynı durumdayız lalcim, ben de kahvaltı etmedim midem çok fena, bir sürü çay içtim.
Günaydın lalcimhayırdır ne oldu öyle /QUOTE]
hafta sonu hic dinlenemedim....cumartesi günü gece 4e kadar uyuyamadim....pazar erken kalktim aksam misafir vardi....
ben de tunayı yatırıp dolaptaki şarapları açıp içeyim bari
Kuzeni ve bir kaç arkadaşı çağırayım diyorum bizim kurumun restoran kısmında yılbaşı için tepsi veriyorsun hindi pilav yapılıyor bu sene ben de yaptırayım misafir alayım diyorum
yanliz kalmaman adina iyi olur sanirim....
sence niye olabilir
Ctesi günü tuna gidince bir ara dışarda buluştuk neyse arabayı park ediyordu ben de önde oturuyorum durduk zannettim arabadan iniyordu meğersem öne iyice yaklaşmak için inmiş
tam inmedi de arabanın önüne bakarak bir ayağıyla gaza basıyordu bende iniyoruz el frenini çekmeyi unuttu diye onun yerine el frenini çekiverdim:26: tabi araba bir sarsıldı öne fırladı tampon tıkladı bu bana ne yapıyorsun diye panikle bağırdı arabaya bir şey olmadı ama ne bağırıyorsun diye ben de ona bağırdımsonra bir saat sus pus oturduk ben surat yaptım o da özür diledi anlayacağın hem suçluyum hem güçlüyüm
tam romantik komedisin kuzu
noreeee sorunun cevabı evet.. ama rica etsem mesajını düzenler misin yavrimo.. yazılı kalsın istemiyorum
dranasa da söyledim ama..
mesleğine aşık.. çok seviyor.. ama çok zor. sorumluluğu en ağır olanlardan..
kıymetli arabasını alsın başına çalsın yani
oldu mu???nasıl çevireceğimi bilemedim kuzum,kusuruma bakma
Dranascim ne hakla sana bağırabilirki kendini ne zannediyor
dranascım bu adamın sana bağırmasından hiç hoşlanmadım
kıymetli arabasını alsın başına çalsın yani
dranas.cim bence o noktada dert ettigi sey araba degildi.. o, artiz artiz park ederken, araba sarsilinca kendi bir hata yaptigini düsündü ve sana rezil oldugunu sandi. o panik aniyla birden sana parladi..
ayrica, sen niye müdahele etme geregi duydun ki??
sağol canım. önemli değil..
belki gereksiz bir hassasiyet bilmiyorum ama burası kıyıda köşede kalmış bir forum değil herkes haberdar..
dranas.cim bence o noktada dert ettigi sey araba degildi.. o, artiz artiz park ederken, araba sarsilinca kendi bir hata yaptigini düsündü ve sana rezil oldugunu sandi. o panik aniyla birden sana parladi..
ayrica, sen niye müdahele etme geregi duydun ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?