ay valla ben niye müdahale ettim bilmiyorum her zamanki sakarlığım
Maşallah kocaman olmuş artık annesinasıl geçiyor hamilelik sıkıntın filanyoktur inşallah
Kuzumla irtibatım yok hiç ama görmüyorum eskisi gibi gelmiyor herhalde çok fazla eskilerden pek kimse kalmadı artık ya
Bir kere kızartayım dedim beceremedim un gibi ufalandı
Benimkide öyle canım aman tuna mı sakın tunayı getirmi diyorlar benim kızım kasımda iki yaşına girdi
Kıymalı pişireceğim ocakta etsiz yemek sevmem
Kıskanır tabi benim kızım asla başka bebekleri sevmeme izin vermiyor hiçbir eşyasını da paylaşmaz mesela annemde kalan kişisel eşyalarımı bile eve taşıyor
ben de yasmin kullanıyorum ama hissettiğim bir yan etkisi olmadı, gerçi migrenim varmışmış.. yani çok şiddetli bi başğarısı olmuştu korkumdan mr çektirmiştim ama bir şey çıkmadı.. bir daha da olmadı o ağrı. hapın etkisi diye düşünüyorum..
Ah o yasmin!!! Koruyuculuk ve kilo aldırmama durumuna lafım yok ama yıllar süren baş ağrılarımın tek sebebiymiş kendisi.
1 yıl kadar önce bıraktım ve o ay içinde anladım bunu. Kadının kimyasını bozuyor bu hormon ilaçları.
ben daha önce aralıklarla ama defalarca kullandım yasmini....ama ne kilo aldırdı ne başağrısı nede bulantı yaptı...
ama şimdi neden yapıyor anlamıyorum,4 gündür kullanıyorum ama ne yesem hatta yemek görünce midem kalkıo
sence niye olabilir
Ctesi günü tuna gidince bir ara dışarda buluştuk neyse arabayı park ediyordu ben de önde oturuyorum durduk zannettim arabadan iniyordu meğersem öne iyice yaklaşmak için inmiş
tam inmedi de arabanın önüne bakarak bir ayağıyla gaza basıyordu bende iniyoruz el frenini çekmeyi unuttu diye onun yerine el frenini çekiverdim:26: tabi araba bir sarsıldı öne fırladı tampon tıkladı bu bana ne yapıyorsun diye panikle bağırdı arabaya bir şey olmadı ama ne bağırıyorsun diye ben de ona bağırdımsonra bir saat sus pus oturduk ben surat yaptım o da özür diledi anlayacağın hem suçluyum hem güçlüyüm
vay bee, her geçen gün neler görüyoruz.
sitede porşesi olanlar varmış, ne kadan gariban hissettim kendimi şu an anlatamam
allah devletimize zeval vermesin
sitede porşesi olanlar varmış, ne kadan gariban hissettim kendimi şu an anlatamam
hani nerde nerde
anket bölümünde, arabanızın markası diye bir anket açılmış. kimsede doğan-şahin yok maşallah zenginiz
hmm ben beğendiğiniz araba markasını buldum, arabanızın markasını bulamadım
orda zaten bebeyim,
son sayfasına bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...38-begendiginiz-arabanin-markasi-nedir-5.html
hatun beğenmekle kalmamış sahiplermiş sanki
plakasını da vereymiş keşke
ben asıl vergisini merak ettimkoll gibidir şimdi
onu sen bileceksin
bizi de bilgilendiriversen canım
benzin de fena yakıyordur o.
belki lpg taktırmışlardır:18:
bu cumartesi k.validedeyken, haftaya bizde toplanalım dedim. eltimin de annesi gelmişti onu da davet edeyim dedim.
k.valide k.peder pek mutlu oldular.
hemen ne yapsak diye düşünmeye başladılar.. ben susuyorum ama o halleri pek hoşuma gitti.
k.peder ben size şunu şunu hazırlar getiririm.. tatlı da yaparız filan diyor.
ben hiç bir şey söylemedim.
k.validem çark etti, kız kendi davet etti, belki kendisi ağırlamak istiyor niye karışıyoruz filan dedi..
eşim de kedi halleder merak etmeyin siz dedi..
döndükten sonra da eşim, canım sen kafana göre takıl bizim yöresel yemeklerimizi yapmak zorunda değilsin.. sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi.. bu arada eltim de hemşerileri..
başlarda çok sinir oluyordum bana bir şey beceremezmişim gibi davranmalarına..
eltime gidince k.valide hem temizliğini yapar hem yemeğini..
ben istemiyorum, iyiniyetli de olsa sonra arkadan konuşulabilecek malzeme vermek taraftarı değilim.
beceriksiz desin isterse ama yemeği bana yaptırdı demesin..
bu cumartesi k.validedeyken, haftaya bizde toplanalım dedim. eltimin de annesi gelmişti onu da davet edeyim dedim.
hemen ne yapsak diye düşünmeye başladılar.. ben susuyorum ama o halleri pek hoşuma gitti.
k.validem çark etti, kız kendi davet etti, belki kendisi ağırlamak istiyor niye karışıyoruz filan dedi..
döndükten sonra da eşim, canım sen kafana göre takıl bizim yöresel yemeklerimizi yapmak zorunda değilsin.. sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi.. bu arada eltim de hemşerileri..
ben istemiyorum, iyiniyetli de olsa sonra arkadan konuşulabilecek malzeme vermek taraftarı değilim.
yok est. ama hangimiz pür dikkat is yaparken, biri onu bir sekilde engelleyince sinirlenmiyoruz ki?? ve bence bilkentli tam bir kontrol manyagi.. bu yüzden tepkisi daha fazla olmus..
neyse dranascım sen ver ayarı, bir daha agresifliğini görmeyelim, bilkent dediğin iki adımlık yol
bu arada seni seviyoruz biliyorsun değil mi
gerçektende dünyaya gelen büyüyor dün doğurdum sanki geçti çabucak ama çalışırken zor..
hamıleliğim bel ağrısı dışında pek sıkıntı yok bide bebek kasıklarımda duruyo gibi
eskilerden artık kimse girmiyo ya..
kızartmadan önce fazla haşlama hafif diri kalsın ki dağılmasın.
tuna 4 ay büyük oğlumdan.bizimkindede ben-benim duygusu gelişiyor sanırım çantamı kıyafetlerimi hep bi yere gidince yanıma taşıyor nerde görse anne tanta diye taşıyo boyu kadar şeyi.
bende bu gebeliğimden ve emzirmeden sonra kullanmak istiyordum ama kafam karıştı şimdi.
kimine kilo yapıyor kimine baş ağrısı.
bide emzirirken kullanılan doğum kontrol hapı varmıki?:44:
dranas sen gerçeksin demi?
bi dizi senaryosundan falan alıntı değilsin:)
çok şekersin
umutsuz ev kadınlarındaki yasemin gibisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?