Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de yasmin kullanıyorum ama hissettiğim bir yan etkisi olmadı, gerçi migrenim varmışmış.. yani çok şiddetli bi başğarısı olmuştu korkumdan mr çektirmiştim ama bir şey çıkmadı.. bir daha da olmadı o ağrı. hapın etkisi diye düşünüyorum..

Ah o yasmin!!! Koruyuculuk ve kilo aldırmama durumuna lafım yok ama yıllar süren baş ağrılarımın tek sebebiymiş kendisi.
1 yıl kadar önce bıraktım ve o ay içinde anladım bunu. Kadının kimyasını bozuyor bu hormon ilaçları.

ben daha önce aralıklarla ama defalarca kullandım yasmini....ama ne kilo aldırdı ne başağrısı nede bulantı yaptı...

ama şimdi neden yapıyor anlamıyorum,4 gündür kullanıyorum ama ne yesem hatta yemek görünce midem kalkıo :37:

sence niye olabilir
Ctesi günü tuna gidince bir ara dışarda buluştuk neyse arabayı park ediyordu ben de önde oturuyorum durduk zannettim arabadan iniyordu meğersem öne iyice yaklaşmak için inmiş
tam inmedi de arabanın önüne bakarak bir ayağıyla gaza basıyordu bende iniyoruz el frenini çekmeyi unuttu diye onun yerine el frenini çekiverdim:26: tabi araba bir sarsıldı öne fırladı tampon tıkladı bu bana ne yapıyorsun diye panikle bağırdı arabaya bir şey olmadı ama ne bağırıyorsun diye ben de ona bağırdım :37: sonra bir saat sus pus oturduk ben surat yaptım o da özür diledi anlayacağın hem suçluyum hem güçlüyüm :27:

gizemcim günaydın..

almanya'da y. lisans mı zaman kaybı?

aksine bana da yıllarımı boşa harcamışım gibi geliyor.. keşke daha çok kendimi geliştirseydim..

şimdiye kadar marka patent vekilliği alabilirdim mesela..

ingilizcem iyi ama hukuk ingilizcesi eksik.. bununla ilgilenebilirdim..

evlenmek de tuhaf bir şey, çocuk da doğurunca hayattaki misyonumu tamamlamış olucam gibi bir hisse kapılıyorsun.

siyasete girmeyi hayal ediyorum bazen sonra yıpranırım diyorum ama bedel ödemeden hiçbir şey olmuyor malesef.

gerçi siyasete nerden nasıl gireceğim.. halihazırda bana hitap eden bir oluşum yok.. belki de varolan bir şeyi seçmek yerine yeni bir şeyi oluşturmaya çabalamak lazım.. işte bütün bunlar için önce heves sonra cesaret sonra çevre sonra da para lazım.. ya da sıralama tam tersi bilmiyorum :1::1:

gizemcim günaydın..

aksine bana da yıllarımı boşa harcamışım gibi geliyor.. keşke daha çok kendimi geliştirseydim..

evlenmek de tuhaf bir şey, çocuk da doğurunca hayattaki misyonumu tamamlamış olucam gibi bir hisse kapılıyorsun.

siyasete girmeyi hayal ediyorum bazen sonra yıpranırım diyorum ama bedel ödemeden hiçbir şey olmuyor malesef.

gerçi siyasete nerden nasıl gireceğim.. halihazırda bana hitap eden bir oluşum yok.. belki de varolan bir şeyi seçmek yerine yeni bir şeyi oluşturmaya çabalamak lazım.. işte bütün bunlar için önce heves sonra cesaret sonra çevre sonra da para lazım.. ya da sıralama tam tersi bilmiyorum :1::1:

kedicim senin kociş ........????ben kaçırmışım sanırım :44:

..........olsaydım tek seçeceğim branş olurdu,hastanede .............. çalıştım...çok zevkli

Son düzenleme:
evet, aksamlari piril piril.. tam odamin caprazindaki müstakil ev, her santimetrekaresine lamba koymus... rengarenk..

ama benim tüm günüm okulda, pek tadini cikaramiyorum.. pazar heryer kapali, ctesi de cok sacma gecti.. ilk basta güzeldi ama simdi düsününce cok zaman kaybetmisim gibi geliyor..

neyse olan oldu..

gizemcim günaydın..

kedicim, ben c.tesi icin zaman kaybi demek istemistim :( ama 40 seyle ugrasinca abidik gubidik bi cümle cikmis ortaya..

kesinlikle yurtdisi zaman kaybi degil. olmazsa olmaz, mükemmel, harika diyebilecek kadar olmasa da... inan türkiyenin iyi uni.lerindeki egitimlerden bir farki yok, fakat bizim ülkemiz etiket meraklisi oldugundan, avantajlari var.

ben iyi ki gelmisim diyorum hala.. umarim 3.5 sene sonra bitirdigimde de ayni seyleri düsünüyor olurum.

evlilik ve cocuga gelince.. off bilmiyorum. bazen cok güzel gözüküyor gözüme, hayati birisiyle paylasmak. ama yine de kendini sinirlandirmak, birisine bagli olmak (planlarini hep 2 kisilik yapmalisin), birisinin derdiyle, ailesiyle, osuyla busuyla ugrasmak...

cok ilginc, benim boyfriend le tanisana kadar (yas olmus 21) hic evlilik hayalim yoktu.. ne gelinliklere bakardim ne de baska bisi.. son 5 yildir da bi öyle düsünürüm bi böyle..

noreeee sorunun cevabı evet.. ama rica etsem mesajını düzenler misin yavrimo.. yazılı kalsın istemiyorum
dranasa da söyledim ama..

mesleğine aşık.. çok seviyor.. ama çok zor. sorumluluğu en ağır olanlardan..

:25:aynı durumdayız lalcim, ben de kahvaltı etmedim midem çok fena, bir sürü çay içtim.

simdi kahvaltimi yaptim cay iciyorum biraz kendim geldim....

Günaydın canım. Mideni mi üşüttün yoksa?[/QUOTE]

bilmiyorum valla kat kat da giyiniyorum ama yinede üsüyorum....

Günaydın lalcim :3: hayırdır ne oldu öyle /QUOTE]

hafta sonu hic dinlenemedim....cumartesi günü gece 4e kadar uyuyamadim....pazar erken kalktim aksam misafir vardi....

ben de tunayı yatırıp dolaptaki şarapları açıp içeyim bari
Kuzeni ve bir kaç arkadaşı çağırayım diyorum bizim kurumun restoran kısmında yılbaşı için tepsi veriyorsun hindi pilav yapılıyor bu sene ben de yaptırayım misafir alayım diyorum

yanliz kalmaman adina iyi olur sanirim....

sence niye olabilir
Ctesi günü tuna gidince bir ara dışarda buluştuk neyse arabayı park ediyordu ben de önde oturuyorum durduk zannettim arabadan iniyordu meğersem öne iyice yaklaşmak için inmiş
tam inmedi de arabanın önüne bakarak bir ayağıyla gaza basıyordu bende iniyoruz el frenini çekmeyi unuttu diye onun yerine el frenini çekiverdim:26: tabi araba bir sarsıldı öne fırladı tampon tıkladı bu bana ne yapıyorsun diye panikle bağırdı arabaya bir şey olmadı ama ne bağırıyorsun diye ben de ona bağırdım :37: sonra bir saat sus pus oturduk ben surat yaptım o da özür diledi anlayacağın hem suçluyum hem güçlüyüm :27:

tam romantik komedisin kuzu

kıymetli arabasını alsın başına çalsın yani:19:

dranas.cim bence o noktada dert ettigi sey araba degildi.. o, artiz artiz park ederken, araba sarsilinca kendi bir hata yaptigini düsündü ve sana rezil oldugunu sandi. o panik aniyla birden sana parladi..

ayrica, sen niye müdahele etme geregi duydun ki?? :1::1:

kıymetli arabasını alsın başına çalsın yani:19:[/QUOTE]

ya ben anlamiyorum sana bagirma cesaretini daha simdiden nereden aliyor?

Dranascim ne hakla sana bağırabilirki kendini ne zannediyor :57:

dranascım bu adamın sana bağırmasından hiç hoşlanmadım:19:

kıymetli arabasını alsın başına çalsın yani:19:

ya ben anlamiyorum sana bagirma cesaretini daha simdiden nereden aliyor?[/QUOTE]

dranas.cim bence o noktada dert ettigi sey araba degildi.. o, artiz artiz park ederken, araba sarsilinca kendi bir hata yaptigini düsündü ve sana rezil oldugunu sandi. o panik aniyla birden sana parladi..

Ben de öyle dedim sen bana bağıramazsın dedim sonra defalarca özür diledi lafı evirip çevirdi bana bir şey oldu zannetmiş ne alaka bu erkekler gerçekten salak

Son düzenleme:

ay valla ben niye müdahale ettim bilmiyorum her zamanki sakarlığım

Back
X