Dert yok, Sohbet var.... :)

benim için sınır 13 de değil, 12 olacakmış en fazla.

aman nasılsa hamileyim diye makarnalar mantılar börekler yenmezmiş.
ceviz badem fındık yiyecekmişim..

gerçi annem de çok kilo almamıştı kardeşimde.. bakalım anneme mi çekerim..

ankara ekibii,
ev ya da dışarısı farketmez aslında, bu haftasonu olabilir yılbaşı öncesi yoğunsanız. haftaiçi de olur ama yine öğlen arası olması gerekir. ben artık 8 e kadar mesaideyim zira.

Hadi gidelim bakalım diyorum yerinden bile kımıldamıyor ama en net görüntü altıncı ayda kızlar

poff terzi kendi söküğünü dikemez ki işte, ben olsam ultrasonu belime bağlar gezerim Çok meraklıyım öyle şeylere. Senin görümceden naber, ses soluk var mı?

PİS PİS PİSSİN İŞTE

hayıt tohumunun deneği mi normalde bugün başlamam gerekiyodu sanırım ama ben bunu hazırını alcam yaa,sabah burda kaynatamam ki...demleme poşeti alayım başlıcam

Pisim ben

Üşengeçç yaa, mutfak yok mu yavrum ordaaa, yeğenlerim icin ben burda debeleniyorum, sen sallama alcam diyosun

yuhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kadar yani.

ankara ekibii,
ev ya da dışarısı farketmez aslında, bu haftasonu olabilir yılbaşı öncesi yoğunsanız. haftaiçi de olur ama yine öğlen arası olması gerekir. ben artık 8 e kadar mesaideyim zira.

Bu haftasonu kurumdan arkdaşlarım gelecek bana

Önümüzdeki hafta da yılbaşı,

Ayın 8 inde de gün var

Ben ancak 14-15 i müsaitim canlar

benim eşim de daha hamile kalmadan kilo almam gerektiğini, sağlam yemem gerektiğini söyleyip duruyor.
hele hamile kalsam tamam, fil yavrusu olmam lazım ona göre. bana çocuk sığmazmış. lafa bak.
pek saygıdeğer anneleri de keza aynı şeyleri söylüyor.

Ben hamileliğimde tam 12 kilo aldım ilk 5 ay sıfır kilo idim gebe kalmadan önceki tüm kotlarımı vs giyindim 5,5 aylık olana kadar sonra ise tam 12 kilo aldım şimdi yine eski kilomdayım çatlağım vs ise hiç olmamıştı

Bu haftasonu kurumdan arkdaşlarım gelecek bana

Önümüzdeki hafta da yılbaşı,

Ayın 8 inde de gün var

Ben ancak 14-15 i müsaitim canlar

pöff programa bak ya o zaman öğlen izin falan alın da uzun uzun oturalım olmaz mı mesela öğleden sonra komple izin alın

hayır canım ya flört falan etmiyoruz flört etsek elimi tutar v.s. öyle durumlar yok zaten ben sevgili olmak istemiyorum ama yanımda olması da hoşuma gidiyor o kadar yani

tamam sevgili değlsiniz ama bu durum için flört uygun bir kelime.

birlikte zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz.
ona erkek gözüyle bakmıyorum demeyeceksin herhalde?
o da sana bacım diye bakmadığına göre bu durumun adı flört..

Onlar bütün annelerin 45 kilo ile hamile kaldıklarını bilmiyorlarmıymış?

Onlar neresinde taşımış, sığdırmış. Te allahım intihar bombacısı etcek bunlar beni

muhtemelen annesinin laflarını tekrarlıyor canım
ayrıca sen çıtı pıtısın o kadar kilolu olmazsın

muffak yok canım,oyyyy yeğenlerim diyen ağzını yirim senin ben

okudum onu, feciii feciii

Yok kızlar inanın eve misafir çağıracağım

he canım, he gülüm, biz de aksini demiyoruz zaten
he bebem

not: çağırdıkların yakın akraba ve arkadaşların olsun mümkünse, satılınca küsmeyecek cinsten olanlar, bir de evinin tertibini bilenler

evet pazartesi gidiyor cuma geliyor bombacım

biz de ayrı kullanıyoruz ama tiksinmekten değil, birimiz hassas birimiz beyazlatıcılı olduğundan

Allah kolaylık versin devam edecekmi böyle ayrı kalmalar filan

Ondaki takıntıda ondan ayrı kullanıyor macunu.bir tencere yıkar kırklanır resmen

sen hiç yılbaşına evine misafir falan çağırma
bak yılbaşında berabersiniz
demedi deme
yazdım buraya

Aklımdan gçmedi değil yanii

sen öyle diyorsan öyledir avukat hanım
ünlüler gibi biz sadece arkadaşız

muffak yok canım,oyyyy yeğenlerim diyen ağzını yirim senin ben

Allah isimleriyle hitap etmeyi de nasip eder inş

Neyse sallama ile idare edicez o zaman, lipton sallama hayıt imal etmiş mi acebaa

bilkentliyi olmazsa eve çağırayım da annem kalp krizi geçirsin ya da ben onun evine gideyim yan karşı çarpraz hatta kattaki komşular görsünde şok geçirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…