Dert yok, Sohbet var.... :)

sen aynen şöyle de o zaman eşine
bu iş pratikte ayrı teoride ayrı
yok öyle 9 ayda mx 13 kg alacaksınız diye bişey
gerçek hayat ve realite farklı:9:

100 kere hamile olmuyoruz ki yahu, bıraksınlar istediğimiz gibi yaşıyalım alla allaaaaa:4:

benim için sınır 13 de değil, 12 olacakmış en fazla.

aman nasılsa hamileyim diye makarnalar mantılar börekler yenmezmiş.
ceviz badem fındık yiyecekmişim..

gerçi annem de çok kilo almamıştı kardeşimde.. bakalım anneme mi çekerim..

ankara ekibii,
ev ya da dışarısı farketmez aslında, bu haftasonu olabilir yılbaşı öncesi yoğunsanız. haftaiçi de olur ama yine öğlen arası olması gerekir. ben artık 8 e kadar mesaideyim zira.

Hadi gidelim bakalım diyorum yerinden bile kımıldamıyor ama en net görüntü altıncı ayda kızlar

poff terzi kendi söküğünü dikemez ki işte, ben olsam ultrasonu belime bağlar gezerim :1: Çok meraklıyım öyle şeylere. Senin görümceden naber, ses soluk var mı?

PİS PİS PİSSİN İŞTE :57:

hayıt tohumunun deneği mi :9: normalde bugün başlamam gerekiyodu sanırım ama ben bunu hazırını alcam yaa,sabah burda kaynatamam ki...demleme poşeti alayım başlıcam :1:

Pisim ben :54:

Üşengeçç yaa, mutfak yok mu yavrum ordaaa, yeğenlerim icin ben burda debeleniyorum, sen sallama alcam diyosun :1:

hayır şimdi olmaz öyle şey dicek.
31 aralığa kadar kendince programlar yapıp buraya yazacak
sonra yılbaşı ertesi gelip
ayyy biliyormusunuz biz neler neler yaptık, vallahi de bir anda oldu dicek
topluca zıplıcaz burdan:6:

Yok kızlar inanın eve misafir çağıracağım:17:

kadinin kocasi 37 yasinda...

kadinla kocasinin 4 cocuklari var...

kadin kocasini seviyor mu sevmiyor mu bilinmiyor....

kadinin kocasi, zihinsel engelli bir kadina tecavüz ediyor, arabasinda....

kadinin kocasi, 4 ay tutuklu yargilaniyor, ve en sonunda 'zihinsel engelli kadin, kendi rizasiyla benimle birlikte oldu' diyip, cikiyor...

kadin, kocasini cezaevi cikisinda, karsiliyor, yüzlerinde koccaman gülümsemeyle, sariliyorlar birbirlerine... mutlu mesut evlerine gidiyorlar...

--------------

bu sefer ki hikaye degil, uydurmadim kafamdan ya da totomdan...

Ülkemin gercegi....

yuhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o kadar yani.:47:

ankara ekibii,
ev ya da dışarısı farketmez aslında, bu haftasonu olabilir yılbaşı öncesi yoğunsanız. haftaiçi de olur ama yine öğlen arası olması gerekir. ben artık 8 e kadar mesaideyim zira.

Bu haftasonu kurumdan arkdaşlarım gelecek bana :(

Önümüzdeki hafta da yılbaşı,

Ayın 8 inde de gün var :1:

Ben ancak 14-15 i müsaitim canlar

benim için sınır 13 de değil, 12 olacakmış en fazla.

aman nasılsa hamileyim diye makarnalar mantılar börekler yenmezmiş.
ceviz badem fındık yiyecekmişim..

gerçi annem de çok kilo almamıştı kardeşimde.. bakalım anneme mi çekerim..

benim eşim de daha hamile kalmadan kilo almam gerektiğini, sağlam yemem gerektiğini söyleyip duruyor.
hele hamile kalsam tamam, fil yavrusu olmam lazım ona göre. bana çocuk sığmazmış. lafa bak.
pek saygıdeğer anneleri de keza aynı şeyleri söylüyor.

Ben hamileliğimde tam 12 kilo aldım ilk 5 ay sıfır kilo idim gebe kalmadan önceki tüm kotlarımı vs giyindim 5,5 aylık olana kadar sonra ise tam 12 kilo aldım şimdi yine eski kilomdayım:nazar: çatlağım vs ise hiç olmamıştı

hayır canım ya flört falan etmiyoruz flört etsek elimi tutar v.s. öyle durumlar yok zaten ben sevgili olmak istemiyorum ama yanımda olması da hoşuma gidiyor o kadar yani

tamam sevgili değlsiniz ama bu durum için flört uygun bir kelime.

birlikte zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz.
ona erkek gözüyle bakmıyorum demeyeceksin herhalde?
o da sana bacım diye bakmadığına göre bu durumun adı flört..

benim eşim de daha hamile kalmadan kilo almam gerektiğini, sağlam yemem gerektiğini söyleyip duruyor.
hele hamile kalsam tamam, fil yavrusu olmam lazım ona göre. bana çocuk sığmazmış. lafa bak.

Onlar bütün annelerin 45 kilo ile hamile kaldıklarını bilmiyorlarmıymış?

Onlar neresinde taşımış, sığdırmış. Te allahım intihar bombacısı etcek bunlar beni :1:

muhtemelen annesinin laflarını tekrarlıyor canım
ayrıca sen çıtı pıtısın o kadar kilolu olmazsın

poff terzi kendi söküğünü dikemez ki işte, ben olsam ultrasonu belime bağlar gezerim :1: Çok meraklıyım öyle şeylere. Senin görümceden naber, ses soluk var mı?

Pisim ben :54:

Üşengeçç yaa, mutfak yok mu yavrum ordaaa, yeğenlerim icin ben burda debeleniyorum, sen sallama alcam diyosun :1:

muffak yok canım,oyyyy yeğenlerim diyen ağzını yirim senin ben :16:

kadinin kocasi 37 yasinda...

kadinla kocasinin 4 cocuklari var...

kadin kocasini seviyor mu sevmiyor mu bilinmiyor....

kadinin kocasi, zihinsel engelli bir kadina tecavüz ediyor, arabasinda....

kadinin kocasi, 4 ay tutuklu yargilaniyor, ve en sonunda 'zihinsel engelli kadin, kendi rizasiyla benimle birlikte oldu' diyip, cikiyor...

kadin, kocasini cezaevi cikisinda, karsiliyor, yüzlerinde koccaman gülümsemeyle, sariliyorlar birbirlerine... mutlu mesut evlerine gidiyorlar...

--------------

bu sefer ki hikaye degil, uydurmadim kafamdan ya da totomdan...

Ülkemin gercegi....

okudum onu, feciii feciii

Yok kızlar inanın eve misafir çağıracağım:17:

he canım, he gülüm, biz de aksini demiyoruz zaten
he bebem:29:

not: çağırdıkların yakın akraba ve arkadaşların olsun mümkünse, satılınca küsmeyecek cinsten olanlar, bir de evinin tertibini bilenler:37:

evet pazartesi gidiyor cuma geliyor bombacım

biz de ayrı kullanıyoruz ama tiksinmekten değil, birimiz hassas birimiz beyazlatıcılı olduğundan:37:

Allah kolaylık versin devam edecekmi böyle ayrı kalmalar filan :38:

Ondaki takıntıda ondan ayrı kullanıyor macunu.bir tencere yıkar kırklanır resmen

sen hiç yılbaşına evine misafir falan çağırma
bak yılbaşında berabersiniz
demedi deme
yazdım buraya:34:

Aklımdan gçmedi değil yanii :24:

tamam sevgili değlsiniz ama bu durum için flört uygun bir kelime.

birlikte zaman geçirmekten keyif alıyorsunuz.
ona erkek gözüyle bakmıyorum demeyeceksin herhalde?
o da sana bacım diye bakmadığına göre bu durumun adı flört..

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
sen öyle diyorsan öyledir avukat hanım:38:
ünlüler gibi biz sadece arkadaşız:1:

muffak yok canım,oyyyy yeğenlerim diyen ağzını yirim senin ben :16:

Allah isimleriyle hitap etmeyi de nasip eder inş :nazar:

Neyse sallama ile idare edicez o zaman, lipton sallama hayıt imal etmiş mi acebaa

okudum onu, feciii feciii

he canım, he gülüm, biz de aksini demiyoruz zaten
he bebem:29:

not: çağırdıkların yakın akraba ve arkadaşların olsun mümkünse, satılınca küsmeyecek cinsten olanlar, bir de evinin tertibini bilenler:37:

bilkentliyi olmazsa eve çağırayım da annem kalp krizi geçirsin :27: ya da ben onun evine gideyim yan karşı çarpraz hatta kattaki komşular görsünde şok geçirsin :37:

Back
X