Dert yok, Sohbet var.... :)

Ne ilgisi var dranas yaa, abartma, gencsin güzelsin. Yaşın kac yavrum senin daha

dul ne demek dranascim yaaa... sen bekar bir kadinsin...

bravo valla
sen dul kadın moduna girersen
elalem senin için "dul" dese ne yazar

hayretsin yani

neyse ben de bunları duymak istiyordum
Teşekkür ederim canlarım hepinizi seviyorum
Bilkentli beni mutlu ediyor ama sonuçta dediğiniz gibi aklı başında bir insanım yanlış davranışlarda bulunmam atacağım her adımı düşünürüm

@dranascım dul diye bir medeni hal yok canım, sen bekar genç güzel bir annesin.
sadece o bilkentli zibidi sana bir daha bağırmasın.
karadul yapmasın bizi.

Görümcem yurtta kalıyor ama hafta sonları hiç gelmiyor sevgilisi var ya oh dünya varmış zeynep ablasını dinlemekten ömrüm tükenmişti

sonunda c.tesi kendime bisi aldim.. o kadar zamandir icimdeydi ki alisveris yapma istegim..

isin komik trafi, parasini da ben ödemedim :)) arkadasim, ben ödeyeyim, sana d.günü hediyem olsun dedi :))

Görümcem yurtta kalıyor ama hafta sonları hiç gelmiyor sevgilisi var ya oh dünya varmış zeynep ablasını dinlemekten ömrüm tükenmişti

ahahha isabet olmuş.

eğitile eğitile bir hal oldun ben ilk işe girince bir eğitime gittim bir daha gitmedim çünkü müzik açıp göbek attırıyorlardı
Haftaya benim zor hocamız resmi olarak göreve başlıyor

bu hafta da haftaya da olmuyorsa yeni yıla kalıyoruz kızlar o zaman.

Yılbaşından sonra mutlu mesut görüşürüz o zaman olmaz mıııı

sanırım benim de eğitimler devam edecek,iş kanunu falan filan vs vb ırt zırt bırt

güzel geçiyo bizimki yaa, hoca çok şeker, sohbet havasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…