Dert yok, Sohbet var.... :)

Ne ilgisi var dranas yaa, abartma, gencsin güzelsin. Yaşın kac yavrum senin daha

dul ne demek dranascim yaaa... sen bekar bir kadinsin...

bravo valla
sen dul kadın moduna girersen
elalem senin için "dul" dese ne yazar

hayretsin yani:47:

Sen bakma saygı değer annesine konuşur dururlar işte,sende zayıfsın gördüğüm kadarıyla,45 kilo ile hamile kaldım 15 kilo almıştım hamileliğimde kızmda 3.400 gr doğdu..

Ne alakası var hayatım yanlış düşünüyorsun sende gencecik kadınsın tabiki hayatında birisi olacak

saçmalama dranas ya ne alakası var.

biz sadece duruşma öncesinde kızmıştık sana.şimdi kim ne karışır..

yok çocuklu yok dul böyle tanımalamalar yapma kendine..
insansın.. sevgiye, ilgiye şefkate ihtiyacın var ve olacak..

ha tabi ki temkinli ol.. adım atarken çocuğunu da düşün ama bu demek değil ki o yasak bu yasak..

hadi kızlar hepinizi öpüyorum..

iyi akşamlar.. ben öğlene kadar gelirim sanırım.. yani duruşmam yok işlerim var sadece bakalım..
görüşürüz..

dranas'cım tatlım benim....

sen dul değilsin bekarsın bu bir....

çok genç ve güzelsin tabiki flörtte edicen,arkadaşın da olacak buna kimse karışamazsın sonuçta kimseye bir bağlılığın yok şuanda...

:16: :16:

neyse ben de bunları duymak istiyordum:27:
Teşekkür ederim canlarım hepinizi seviyorum
Bilkentli beni mutlu ediyor ama sonuçta dediğiniz gibi aklı başında bir insanım yanlış davranışlarda bulunmam atacağım her adımı düşünürüm

@dranascım dul diye bir medeni hal yok canım, sen bekar genç güzel bir annesin.
sadece o bilkentli zibidi sana bir daha bağırmasın.
karadul yapmasın bizi.

Görümcem yurtta kalıyor ama hafta sonları hiç gelmiyor sevgilisi var ya oh dünya varmış zeynep ablasını dinlemekten ömrüm tükenmişti

sonunda c.tesi kendime bisi aldim.. o kadar zamandir icimdeydi ki alisveris yapma istegim..

isin komik trafi, parasini da ben ödemedim :)) arkadasim, ben ödeyeyim, sana d.günü hediyem olsun dedi :))

$2.webp$1.webp

Görümcem yurtta kalıyor ama hafta sonları hiç gelmiyor sevgilisi var ya oh dünya varmış zeynep ablasını dinlemekten ömrüm tükenmişti

ahahha isabet olmuş.

eğitile eğitile bir hal oldun ben ilk işe girince bir eğitime gittim bir daha gitmedim çünkü müzik açıp göbek attırıyorlardı
Haftaya benim zor hocamız resmi olarak göreve başlıyor

bu hafta da haftaya da olmuyorsa yeni yıla kalıyoruz kızlar o zaman.

Yılbaşından sonra mutlu mesut görüşürüz o zaman olmaz mıııı

sanırım benim de eğitimler devam edecek,iş kanunu falan filan vs vb ırt zırt bırt :27:

güzel geçiyo bizimki yaa, hoca çok şeker, sohbet havasında

Back
X