Dert yok, Sohbet var.... :)

ben yavaş yavaş kaçıyorum kızlar
kendinize cici bakınız

Hoşbuldum cnm, En çok eğlendiğim eğitim, kadın ders verir gibi değil de sohbet havasında veriyor.

eğitimden zevk alan bir sen varsındır heralde, ben genelde sıkıntıdan patlıyorum. ya da uykum geliyor. masal gibi.
bitsin artık kızım biz özledik seni, olmuyor böyle

eğitimden zevk alan bir sen varsındır heralde, ben genelde sıkıntıdan patlıyorum. ya da uykum geliyor. masal gibi.

eğitimleri hiç sevmem ilk işe girdiğimde oryantasyon diye bir eğitim verdiler resmen müzik açıp göbek attırdılar düşünün göbek atmak için taaa gebzeye gittim

Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak nasıl sevgi manyağı oldum, ben de sizi özlüyorum, 3te koşa koşa aşağı iniyorum.

eğitimleri hiç sevmem ilk işe girdiğimde oryantasyon diye bir eğitim verdiler resmen müzik açıp göbek attırdılar düşünün göbek atmak için taaa gebzeye gittim

Biz de haziranda gittik gebzeye, göbecikleri attırdık, cok eğlenceliydi

Ben baktım ortamı beğenmedim ben vazgeçtim diyorum arkadaşa kolumdan zorla tuttu neyse bir cesaret hazırlandım sonra yine vazgeçtim ağdacı kadın aman dedi altı üstü
iki tüyün var dedi ve 2-3 dk aldı normalde sir ağda daha uzun sürüyor ve daha çok acıyor allahım ya kadın olmak ne zor şey

canım lazere gittin mi hiç? çok rahat oluyor.

Aşağı yukarı aynı herhalde.

ağdadan sonra rahat bi kilo gidiyo insandan

eve gidip acilen banyo yapmam lazım her tarafım yapış yapış
yanlız vakit olsaydı hamama da girerdim ben bu hamam işini sevdim
salonda beklerken ortada çıplak dolaşan kadınlar ay çok komikti ya

gurur duyarım avatarımın kapılmasından
gurur

seni çok seveceğimi hissettim bu cümlenden dolayı

eeee anlat bakalım
siteye girer girmez bizim topiğimizi nasıl buldun?
in misin? cinmisin? hinmisin?

tanıt kendini...

ne inim ne cin nede hin sizler gibi insanım
sitete ye girdiğimde sizin konunuz en üstteydi direk daldım içeri diğer konulara da girip bi merhaba demek istiyorum ama zamanla artık.Umarım çabucak kaynaşırız.

eve gidip acilen banyo yapmam lazım her tarafım yapış yapış
yanlız vakit olsaydı hamama da girerdim ben bu hamam işini sevdim
salonda beklerken ortada çıplak dolaşan kadınlar ay çok komikti ya

Nedense hamamda yaptıran herkes çok mutlu, temiz mi ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…