Dert yok, Sohbet var.... :)

temiz aslında ama kullanım malzemeleri çok garip yani ilkel
mesela ağdalar alüminyum tencerelerde ısıtılıyor çok garibime gitti hamamın içine giren arkadaşlar söyledi, içerisi de temizmiş

Hamamlar benim midemi bulandırıyor, o kadar cıplak kadın, sıcak, buhar, yerlerde gezen saçlar falan, ıyy düşünemiyorum bile

Bir türlü gelemedim ya,yarın günümüz varya sabahtan kahvaltıya gelecekler komşular bişiler hazırla evi toparla hiç bitmiyor işler

günaydın gizmo (kızmıyorsundur umarım buna)

norecim, bu bulantı ilaçtan kaynaklanıyor olabilir diyorduk ama böyle ufak gibi görünen şeyler de yaşam kalitesini çok etkiliyor malesef.
baş dönmesi mide bulantısı gibi..
sen hayıt kullanıyor mudun?

canım bende ondandır dedim ama bu kadar sürede alışmam lazımdı...

Baş dönmesi de arada oluyo,hayıta başlamadım daha

günaydın herkese
kısa saçlarımın resmini çektim telefonla ama telefonun ara kablosu yanımda değilmiş bilgisayara nasıl atabilirim ki

aman ya zaten moralim bozuk kimse saçımı beğenmiyor
canım ya bluutut telefonda vardır ama
Bilkentli moralimi bozdu oğlan gibi olmuşum

görmeden bişi diyemem ama niçin kısa kestirdin peki tatlım???kuaförün gazabına mı uğradın yoksa??

seneler önce ben saçımı kestirmiştim küt modasının olduğu zamanlar,tarif etmeme rağmen saçımı kulak memesi hizasında kesmişti

aptal!!!uzayana kadar şapka ile dolaşmıştım

al benden de o kadar
günaydın kuzucum,4-5 gündür mide bulantım var geçmeyen...öğlene kadar bulanıyo akşama iyiyim ama mahvetti
beni
Sen nasılsın???

Norem yavrukuşum, hapını mı değiştirdin yoksa hayıt mı yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…