Dert yok, Sohbet var.... :)

Ne kızcam beaaa ahaha şaka yapıyorum tabisi. O zaman neden bulantı yaptı acaba :S

üşüttüm herhalde diye düşündüm ama her sabah öğlene kadar aynı...akşamda oldu biraz yemek yemeden yattım zaten.

off bilmiyorum,h.sonu çalışmazsam doktora gidebilirim belki

üşüttüm herhalde diye düşündüm ama her sabah öğlene kadar aynı...akşamda oldu biraz yemek yemeden yattım zaten.

off bilmiyorum,h.sonu çalışmazsam doktora gidebilirim belki

Mutlaka git ihmal etme, market falan varsa yakınlarda nane limon al, sallama olanlardan bastırır azıcık

bir kadının saçlarını kısacık kestirmesi için ya çok zayıf ve az saçı olmalı ya güzelliğine çooook güveniyor olmalı ya da gerçekten saçla başla hiç uğraşmak istemiyor olmalı..

dranasım, herhalde güzelliğine çooook güvendin..

ben de evlenince açıkçası uğraşamadım. zaten kezban gibi olmuştum eşim çok uzun saç sevmiyor diye kestirdim ama yine önümüzdeki birkaç yıl kestirmem herhalde.. (kızlar aranızda adı kezban olan yok di mi elmayranın hamsterı dışında?)

ahahahh kezban

bir ihtimalllll daaahhhaaaaaaa vaaaaaarrrrrr;kuaförün salaklığı

tişikkir ederim ilgilendiğiniz için hamfendiii...senin bugün eğitim vaa mıı??

İvet var, cumaya kadar. Ayyaş gibiyim uyanamadım bugün servisi de kaçırdım. Gece 3e kadar kitap okursan olacağı bu

Son düzenleme:
benimkinde de 5 sayfa kadar kaldı bitmesine ama okuduğumu anlamayınca bıraktım

ne okuyosun???

susurluk ayranı nasıl yapılır??

ahahahha güzel espriydi yavrukuşum.

Ayşe Kulin. Gizli Anların Yolcusu

hımmmm merak buyurdum şimcik..

Kulin genelde biyografi yazar biliyosun, adı aylin, zaman vs. BU sefer farklı bir öykü. Gay bir ciftin yasadıklarını anlatıyor. Değişik ama güzel. Dikkat ceksin diye cok fazla sex sahnesi var sadece

uykumu aldığım halde ağzımı kapatamadım bir türlü esnemekten..

bu arada k.valide k.peder cumadan gelip kalacakmış cts de kalırlar..
yemekleri yine yalnız başıma yapamayacağın anlaşılan..

Kulin genelde biyografi yazar biliyosun, adı aylin, zaman vs. BU sefer farklı bir öykü. Gay bir ciftin yasadıklarını anlatıyor. Değişik ama güzel. Dikkat ceksin diye cok fazla sex sahnesi var sadece

okuncak kitaplar listesine alırım belki,ama şuan 5 kitap var eve okumamı bekleyen...

sex hee

herkese günaydin....

günaydın tatlım,nasılsın???

uykumu aldığım halde ağzımı kapatamadım bir türlü esnemekten..

bu arada k.valide k.peder cumadan gelip kalacakmış cts de kalırlar..
yemekleri yine yalnız başıma yapamayacağın anlaşılan..

canım uzaklar mı sana???kalıyorlar ya o yüzden sordum.

benim k.valide hiçbirşeye elini sürmezdi valla,ee kendi evinde doğru dürüst yemek yapmayandan da ne bekliyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…