canım günaydın
1-hap aynı (yasmin)
2-hayıta başlamadım ki(kızma ama )
Ne kızcam beaaaahaha şaka yapıyorum tabisi. O zaman neden bulantı yaptı acaba :S
üşüttüm herhalde diye düşündüm ama her sabah öğlene kadar aynı...akşamda oldu biraz yemek yemeden yattım zaten.
off bilmiyorum,h.sonu çalışmazsam doktora gidebilirim belki
Mutlaka git ihmal etme, market falan varsa yakınlarda nane limon al, sallama olanlardan bastırır azıcık
bir kadının saçlarını kısacık kestirmesi için ya çok zayıf ve az saçı olmalı ya güzelliğine çooook güveniyor olmalı ya da gerçekten saçla başla hiç uğraşmak istemiyor olmalı..
dranasım, herhalde güzelliğine çooook güvendin..
ben de evlenince açıkçası uğraşamadım. zaten kezban gibi olmuştum eşim çok uzun saç sevmiyor diye kestirdim ama yine önümüzdeki birkaç yıl kestirmem herhalde.. (kızlar aranızda adı kezban olan yok di mi elmayranın hamsterı dışında?)
tişikkir ederim ilgilendiğiniz için hamfendiii...senin bugün eğitim vaa mıı??
İvet var, cumaya kadar. Ayyaş gibiyim uyanamadım bugüni servisi de kaçırdım. Gece 3e kadar kitap okursan olacağı bu
uyku mu tutmadı???
Yok kitap öyle güzel sardı ki farkına varmadım o kadar geç olduğunun, bugün telafi ederim artık
benimkinde de 5 sayfa kadar kaldı bitmesine ama okuduğumu anlamayınca bıraktım
ne okuyosun???
susurluk ayranı nasıl yapılır??
ahahahha güzel espriydi yavrukuşum.
Ayşe Kulin. Gizli Anların Yolcusu
hımmmm merak buyurdum şimcik..
herkese günaydin....
Kulin genelde biyografi yazar biliyosun, adı aylin, zaman vs. BU sefer farklı bir öykü. Gay bir ciftin yasadıklarını anlatıyor. Değişik ama güzel. Dikkat ceksin diye cok fazla sex sahnesi var sadece
herkese günaydin....
uykumu aldığım halde ağzımı kapatamadım bir türlü esnemekten..
bu arada k.valide k.peder cumadan gelip kalacakmış cts de kalırlar..
yemekleri yine yalnız başıma yapamayacağın anlaşılan..
Günaydın şeker, naber
günaydın tatlım,nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?