lal,
parayı ailesine vereceğini düşünüyorsan da ver...
gerçekten de ver,
eğer bir sınavdan geçiyorsan ve bunu parayla yapman gerekiyorsa,
varsın senden gidecek olan para olsun...
ya işte mesele böyle iki cümleyle anlatabilmekte..
demek istediğim buydu..
benim de demek istediğim tam olarak bu.
bu 1 kumar ise, gör eşinin blöfünü ve rest de.
her iki şekilde de sen kazanmış olursun.
1- parayı verdin; eşin ailesine verdi. artık eşinin sığıanacağı hiç bir şey olamaz. seni durmadan suçlayamaz
2-parayı verdin; eşin ailesine vermedi. güven problemini çözersiniz, evliliğin kurtulur
bir evdeki en büyük sorun güven problemi
tecrübe ile sabittir.
güven illa cinsel anlamda değildir, herşey ile alakalıdır, benim de evliliğimde zaman zaman güven sorunları yaşanmıştır( ailem ile ilgili) blöfe rest demişimdir. almışımdır ağzımın payını. ama en azından haklı haksızı daha iyi ayırd edebiliyorum artık.
inan korkum paranin gitmesi degil....lanet olsun kurusuna ama güvenmek istiyorum biz olmak istiyorum....aile olmak istiyorum...benim annem babamda tabiki degersiz degil ama ben onlari ve esimi ayri dallarda tutabiliyorum....esim bunu yapamiyor...sorumlukluklarinin baskalarina karsi oldugunu düsünebiliyor benden önce...
yine ailesine bi sekilde verirse ne yapicam peki? ya bilmiyorum ben ailemde bu sekilde bi sorumsuzluk görmedim belkide bu yüzden bu kadar cok takiyorum...bilemiyorum
aslinda biraz da korkum ayni seyi yasadigim takdirde babamin ben demistim demesi....
Kızlar bilkentliyi aradım ne yapıyorsun diye bana nüfusa git sana mavi nüfus kağıdı çıkarsınlar dedi espriye bakarmısın
Ben de sana verdiğim keki yedin mi dedim akşam yedim dedi
O rus görünümlü kızla mı yedin boğazında kalsın dedim tabi espri yaptım kahkahalarla bir güldü
Kızlar bilkentliyi aradım ne yapıyorsun diye bana nüfusa git sana mavi nüfus kağıdı çıkarsınlar dedi espriye bakarmısın
Ben de sana verdiğim keki yedin mi dedim akşam yedim dedi
O rus görünümlü kızla mı yedin boğazında kalsın dedim tabi espri yaptım kahkahalarla bir güldü
benimki de 3 numarayken saçlarım
"len, askerlik arkadaşım naber"
diyordu
ben de i"yidir hacı nolsun" diyordum
kardeş kardeş geçiniyorduk
diyordu
diyordu
kiskanma ne olur, uzat senin de olur :)) ha haaaa yarana tuz basayim birazcik
Selam hanımlar misafirlerim gitti güzel de geçti günümüz sizler ne yaptınızzz
akillanip akillanmadigini sen bilirsin.. csi ve kate in de dedigi gibi, kumar oynayacaksin.. ya simdi ya da biraz daha sonra.. ama önemli olan, esin akillanmamissa, ne yapacaksin?? bunun cevabini buldugun zaman, bir adim at bence...
parayı verdin, eşin de ailesine verdi
ne mi yapacaksın?
bence bunun cevabını biliyor ama bize hatta kendine itiraf edemiyorsun.
ya gözünü kapatacaksın, 3 maymunu oynayacaksın
ya da bir çizgi çekip ardına bakmadan gideceksin
karar senin.
slm ben geldim
lalcim bence biraz daha sabret ve eşini izle bakalım olsun giden para olsun sen zaten parasında değilsin
Bence aileni bu duruma fazla karıştırma malum onlar bizden daha kinci oluyorlar
hosgeldin... biz de cok bi atraksiyon yok.. sweet yogun.. elmayra egitimde, pata ismi var cismi yok, kate geldi yeniden, csi.in kafasi bozuktu ama toparladi sanirim, lal karmasik, kedi ve ben öyle kendi halimizdeyiz galiba, noree da yeni isine adapte olma telasinda, dranas saciyla ugrasiyor en son hocanin banyosunda yikayacakti kafasini, ben merak ediyorum oldu mu bi olay diye...
hosgeldin... biz de cok bi atraksiyon yok.. sweet yogun.. elmayra egitimde, pata ismi var cismi yok, kate geldi yeniden, csi.in kafasi bozuktu ama toparladi sanirim, lal karmasik, kedi ve ben öyle kendi halimizdeyiz galiba, noree da yeni isine adapte olma telasinda, dranas saciyla ugrasiyor en son hocanin banyosunda yikayacakti kafasini, ben merak ediyorum oldu mu bi olay diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?