lal,
parayı ailesine vereceğini düşünüyorsan da ver...
gerçekten de ver,
eğer bir sınavdan geçiyorsan ve bunu parayla yapman gerekiyorsa,
varsın senden gidecek olan para olsun...
inan korkum paranin gitmesi degil....lanet olsun kurusuna ama güvenmek istiyorum biz olmak istiyorum....aile olmak istiyorum...benim annem babamda tabiki degersiz degil ama ben onlari ve esimi ayri dallarda tutabiliyorum....esim bunu yapamiyor...sorumlukluklarinin baskalarina karsi oldugunu düsünebiliyor benden önce...
ya işte mesele böyle iki cümleyle anlatabilmekte..
demek istediğim buydu..
benim de demek istediğim tam olarak bu.
bu 1 kumar ise, gör eşinin blöfünü ve rest de.
her iki şekilde de sen kazanmış olursun.
1- parayı verdin; eşin ailesine verdi. artık eşinin sığıanacağı hiç bir şey olamaz. seni durmadan suçlayamaz
2-parayı verdin; eşin ailesine vermedi. güven problemini çözersiniz, evliliğin kurtulur
bir evdeki en büyük sorun güven problemi
tecrübe ile sabittir.
güven illa cinsel anlamda değildir, herşey ile alakalıdır, benim de evliliğimde zaman zaman güven sorunları yaşanmıştır( ailem ile ilgili) blöfe rest demişimdir. almışımdır ağzımın payını. ama en azından haklı haksızı daha iyi ayırd edebiliyorum artık.
yine ailesine bi sekilde verirse ne yapicam peki? ya bilmiyorum ben ailemde bu sekilde bi sorumsuzluk görmedim belkide bu yüzden bu kadar cok takiyorum...bilemiyorum
aslinda biraz da korkum ayni seyi yasadigim takdirde babamin ben demistim demesi....