Dert yok, Sohbet var.... :)

lal,

parayı ailesine vereceğini düşünüyorsan da ver...
gerçekten de ver,

eğer bir sınavdan geçiyorsan ve bunu parayla yapman gerekiyorsa,
varsın senden gidecek olan para olsun...

inan korkum paranin gitmesi degil....lanet olsun kurusuna ama güvenmek istiyorum biz olmak istiyorum....aile olmak istiyorum...benim annem babamda tabiki degersiz degil ama ben onlari ve esimi ayri dallarda tutabiliyorum....esim bunu yapamiyor...sorumlukluklarinin baskalarina karsi oldugunu düsünebiliyor benden önce...

ya işte mesele böyle iki cümleyle anlatabilmekte..
demek istediğim buydu..

benim de demek istediğim tam olarak bu.
bu 1 kumar ise, gör eşinin blöfünü ve rest de.

her iki şekilde de sen kazanmış olursun.
1- parayı verdin; eşin ailesine verdi. artık eşinin sığıanacağı hiç bir şey olamaz. seni durmadan suçlayamaz
2-parayı verdin; eşin ailesine vermedi. güven problemini çözersiniz, evliliğin kurtulur

bir evdeki en büyük sorun güven problemi
tecrübe ile sabittir.
güven illa cinsel anlamda değildir, herşey ile alakalıdır, benim de evliliğimde zaman zaman güven sorunları yaşanmıştır( ailem ile ilgili) blöfe rest demişimdir. almışımdır ağzımın payını. ama en azından haklı haksızı daha iyi ayırd edebiliyorum artık.

yine ailesine bi sekilde verirse ne yapicam peki? ya bilmiyorum ben ailemde bu sekilde bi sorumsuzluk görmedim belkide bu yüzden bu kadar cok takiyorum...bilemiyorum

aslinda biraz da korkum ayni seyi yasadigim takdirde babamin ben demistim demesi....

inan korkum paranin gitmesi degil....lanet olsun kurusuna ama güvenmek istiyorum biz olmak istiyorum....aile olmak istiyorum...benim annem babamda tabiki degersiz degil ama ben onlari ve esimi ayri dallarda tutabiliyorum....esim bunu yapamiyor...sorumlukluklarinin baskalarina karsi oldugunu düsünebiliyor benden önce...

yine ailesine bi sekilde verirse ne yapicam peki? ya bilmiyorum ben ailemde bu sekilde bi sorumsuzluk görmedim belkide bu yüzden bu kadar cok takiyorum...bilemiyorum

aslinda biraz da korkum ayni seyi yasadigim takdirde babamin ben demistim demesi....

parayı verdin, eşin de ailesine verdi
ne mi yapacaksın?

bence bunun cevabını biliyor ama bize hatta kendine itiraf edemiyorsun.

ya gözünü kapatacaksın, 3 maymunu oynayacaksın
ya da bir çizgi çekip ardına bakmadan gideceksin

karar senin.

Son düzenleme:
slm ben geldim
lalcim bence biraz daha sabret ve eşini izle bakalım olsun giden para olsun sen zaten parasında değilsin
Bence aileni bu duruma fazla karıştırma malum onlar bizden daha kinci oluyorlar

Kızlar bilkentliyi aradım ne yapıyorsun diye bana nüfusa git sana mavi nüfus kağıdı çıkarsınlar dedi espriye bakarmısın
Ben de sana verdiğim keki yedin mi dedim akşam yedim dedi
O rus görünümlü kızla mı yedin boğazında kalsın dedim tabi espri yaptım kahkahalarla bir güldü:37:

Kızlar bilkentliyi aradım ne yapıyorsun diye bana nüfusa git sana mavi nüfus kağıdı çıkarsınlar dedi espriye bakarmısın
O rus görünümlü kızla mı yedin boğazında kalsın dedim tabi espri yaptım kahkahalarla bir güldü:37:

benimki de 3 numarayken saçlarım
"len, askerlik arkadaşım naber"
diyordu

ben de i"yidir hacı nolsun" diyordum
kardeş kardeş geçiniyorduk:9:

kiskanma ne olur, uzat senin de olur :)) ha haaaa yarana tuz basayim birazcik :P

biz hep böyleyiz yaaa... ben hic böyle kibar, citkirildim bi kiz olmadim.. bu yüzden bölümde cok zorluk olmadi, ta ki babama bir gün, ya yok oglum o oöyle degil diyene kadar.. o an ki bakislar :53::53:, bana iyi ders oldu.. biraz daha kendimi toparlamaya calistim ama, özde olmayinca olmuyor..

eyvallah lafini cok kullaniyorum b.f'e :))

diyordu

diyordu

al işte demekki erkeklerin genel özelliği kısa saç sevmiyorlar

kiskanma ne olur, uzat senin de olur :)) ha haaaa yarana tuz basayim birazcik :P

bas canım canım iyice acısın:43: ya kızın saçını geçtim o ne boydu öyle valla yakında ben de feriha gibi bilkentlinin yanında takoz koyacağım ayakkabımın altına:1:

noreee
resmi ekledikten sonra değişiklikleri kaydet diyorsun cnm

Selam hanımlar misafirlerim gitti güzel de geçti günümüz sizler ne yaptınızzz :16:

hosgeldin... biz de cok bi atraksiyon yok.. sweet yogun.. elmayra egitimde, pata ismi var cismi yok, kate geldi yeniden, csi.in kafasi bozuktu ama toparladi sanirim, lal karmasik, kedi ve ben öyle kendi halimizdeyiz galiba, noree da yeni isine adapte olma telasinda, dranas saciyla ugrasiyor en son hocanin banyosunda yikayacakti kafasini, ben merak ediyorum oldu mu bi olay diye...

akillanip akillanmadigini sen bilirsin.. csi ve kate in de dedigi gibi, kumar oynayacaksin.. ya simdi ya da biraz daha sonra.. ama önemli olan, esin akillanmamissa, ne yapacaksin?? bunun cevabini buldugun zaman, bir adim at bence...

parayi verdigimde akillandigini daha cok gösterecektir sanirim...

sartla olucak sey degil belki ama belli basli seyler konusalacak kararlar alinacak gelecege dair...

akillanmamissa da yapilacak sey belli sanirim...lütfen yanlis anlasilmasin...evliligim para ugruna degil verilen deger,saygi vs. yüzünden biter...sebebi bu olur para kesinlikle degil....

parayı verdin, eşin de ailesine verdi
ne mi yapacaksın?

bence bunun cevabını biliyor ama bize hatta kendine itiraf edemiyorsun.

ya gözünü kapatacaksın, 3 maymunu oynayacaksın
ya da bir çizgi çekip ardına bakmadan gideceksin

karar senin.

benim bi huyum var cok savasirim savasirken kendimi cok üzerim yipratirim ama birde damarima basilirsa ve tik derse...biter...

slm ben geldim
lalcim bence biraz daha sabret ve eşini izle bakalım olsun giden para olsun sen zaten parasında değilsin
Bence aileni bu duruma fazla karıştırma malum onlar bizden daha kinci oluyorlar

tek giden o olsun canim ona inanmak istiyorum sadece....

hosgeldin... biz de cok bi atraksiyon yok.. sweet yogun.. elmayra egitimde, pata ismi var cismi yok, kate geldi yeniden, csi.in kafasi bozuktu ama toparladi sanirim, lal karmasik, kedi ve ben öyle kendi halimizdeyiz galiba, noree da yeni isine adapte olma telasinda, dranas saciyla ugrasiyor en son hocanin banyosunda yikayacakti kafasini, ben merak ediyorum oldu mu bi olay diye...

yok ya yıkamadım gelen giden olur diye ama bir vukuat olmadı ben yıkasaydım kesin biri gelirdi

grip oldum ilacı da içince çok fena uykum geldi.. başımı koyuyorum masaya içim geçiyor..

noree seninki hakikaten karaböcükmüş yav..

ablacım hoşgeldin..

Kantar da çok esmerdi noree senin eşinde baya esmer sende akça pakça
Bulmuş seni ay parçası gibi kıskanır tabi

Back
X