Dert yok, Sohbet var.... :)

onu bunu bilmem de
bombadan en az 2 oscar bekliyorum ona göre:9::kkk:

Bekliyom bende bakalım ama 2 bölümde göremedim kendimiiii hatta birine aday olmuşum ama yazılmamış :1: :38:

Sessiz sessiz herşeyi silip süpürecek bomba :D

Mıhtarımm silemem herşeyi yaaaa aday çok baksana :1:

geçmiş olsun nefret ediyorum dişçiden

csi...eğer o kız kendini yakmadıysa ben de seyyah değilim

Teşekkürler ediyorum sağolun gitmek ölüm cidden

tüh ya yılın en iyi çıkış yapanı olmayı hayal ediyordum oysa..
ben çoğu kimseyi tanımıyorum adil olmaz yapacağım oylama..yapamıycam o yüzden..

handan abla, geçmiş olsun.

kötü bir gelin olmadım (nişanla beraber 1.5 yıllık bir süreç) kötü bir kaynana da olmam herhalde..
ben aynı zamanda görümceyim.
belki bizi soğuk buluyordur yengem ama o da karışıyor gibi algılanmak istemediğimizden..

Sağollll kedimumm inşallah hallolcak :38:

noreemuuu :17::17:
o senin güzelliğin canimoo teşekkür ederim..

kesinlikle hatun kendisini yakmış.. yakarak dikkat çekmenin psikiyatride karşılığı nedir acaba??

kopyala yapıştır yaptım, istediğim isimleri bıraktım geri kalanını sildim :d

oy vermezsem catlarım csı yavrumu teknoloji manyağı sectim d: Gönlümün manyağı :1:

ben de çoğunu tanımıyorum zaten tanıdıklarım için oy vericektim ama çok ta gerginim bugün yarıda kaldı dayanamadım :50: Bugün bütün dengesizler beni buldu ama yine de kendime 5 dk veriyorum ve hepsine :33::32::51: Diyorum :54::34:

allah allah daha sevgi dolu muhattap olamaz mıydınız hamfendi???
(bu cümle ile csi'yi haklı çıkarıyorum :1: )
yerim ben o sakarı :16:

KAsabın sevdiği postu naaptığını anlatayım mı sağa :D

Bekliyom bende bakalım ama 2 bölümde göremedim kendimiiii hatta birine aday olmuşum ama yazılmamış :1: :38:
Mıhtarımm silemem herşeyi yaaaa aday çok baksana :1:
Teşekkürler ediyorum sağolun gitmek ölüm cidden
Sağollll kedimumm inşallah hallolcak :38:

Hiç sorma abla yaa hepimiz aynı ekoldeniz kankalarım rakip olmuşlar :D nasıl kırıp geceriz birbirimizi

ya usb şarj etmedi
ben de bbir iki defa çıkardım pili
pek narin ya yazılım kililemiş kendini

hay onun yazılımına:47:

Vardır bi hayır 35 lik kuş :D

ben de çoğunu tanımıyorum zaten tanıdıklarım için oy vericektim ama çok ta gerginim bugün yarıda kaldı dayanamadım :50: Bugün bütün dengesizler beni buldu ama yine de kendime 5 dk veriyorum ve hepsine :33::32::51: Diyorum :54::34:

O zaman ben de sana şu gülümsemeyi armağan ediyorum, kulağında da "le le le sakineeeee" türküsü çınlasın :118::118::118:

csi.cim bu kadar sinirlenle lütfen.. cogu kisi zaten isyerinin numarasini da biliyordur degil mi? oradan ararlar...

Son düzenleme:
muhabbet her gün bu saatlerde güzelleşiyor.. ben de çıkmak için hazırlanıyorum aklım kalıyor hep topicte

noreemuuu :17::17:
o senin güzelliğin canimoo teşekkür ederim..

kesinlikle hatun kendisini yakmış.. yakarak dikkat çekmenin psikiyatride karşılığı nedir acaba??

bence de kesin kendi kendini yaktı ama kazen fena dağıtmış bu sefer...

işin vahimi bu kadar ayan beyan ortadayken kendini yaktığı ,hak verenler haklısın cicim diyenler var demek ki onlar da potansiyel mazoşist ,kendine yapan yarın o kocayada yapabilir kaynanaya da

şahsen kocam bilerek bunu yapacak sırf aileme gitmeyeyim diye kalan suyu da ben boşaltırdım şiddet kötü felan değil ya bazen lazım

Back
X