yaa kızlar kızmayın ama ben kayınvalidemi seviyorum yaaa..
bana kızıymışım gibi davranmıyor gelin olduğumu hissettiriyor e zaten yapmacık olmanın da bir anlamı yok..
ben de onu annem gibi sevmiyorum tabi ki..
bana kastı yok.. ben süslü püslü olayım, kokoş olayım.. kocam da mutlu olsun.. temizliğe yardımcı almıyorum diye kızar bile bana
kendini ne yoruyorsun kıymeti bilinir sanma boşuna yıpratma kendini der mesela..
oğullarının yüzü güldüğü sürece beni severler..
ben bazen kayınpederimin her şeye bir yorumu olmasına katlanamıyorum.. içinde tutamaz siyasi davranamaz hiç.
bir şey yanlışsa ona göre illa söyleyecek.. ama ona da alıştım tolere edebiliyorum..
gerçi benim olağanüstü bir yeteneğim var insanları tolere etme konusunda..
günaydınlar,
dün yoktun?
sen de csi gibi hasta mısın yoksa?
işte bir kaçak daha topic sınrları içerisinde göründü
günaydın ablacım
olurrr
İyiyim abla sen
Kate elli kere söyledim, yer bulamayız rezv yaptıralım diye ama yok buluruz falan dedi, zıplattı sinirlerimi. Malak gibi oturucam evde.
yaa kızlar kızmayın ama ben kayınvalidemi seviyorum yaaa..
bana kızıymışım gibi davranmıyor gelin olduğumu hissettiriyor e zaten yapmacık olmanın da bir anlamı yok..
ben de onu annem gibi sevmiyorum tabi ki..
bana kastı yok.. ben süslü püslü olayım, kokoş olayım.. kocam da mutlu olsun.. temizliğe yardımcı almıyorum diye kızar bile bana
kendini ne yoruyorsun kıymeti bilinir sanma boşuna yıpratma kendini der mesela..
oğullarının yüzü güldüğü sürece beni severler..
ben bazen kayınpederimin her şeye bir yorumu olmasına katlanamıyorum.. içinde tutamaz siyasi davranamaz hiç.
bir şey yanlışsa ona göre illa söyleyecek.. ama ona da alıştım tolere edebiliyorum..
gerçi benim olağanüstü bir yeteneğim var insanları tolere etme konusunda..
günaydin hanimabla hosgeldin....
pek bi sevecen gördüm seni canim benim yaaa
@elmayra:seninkinin derdi neymis gecen hafta bi problem var diyordun cözüldümü bari?
Günaydınnnn katecim, dün hastaneye gittim geç geldim eve haşat bir şeklide ondan yoktum
Günaydınnnnn bombacımmmmm
Daha iyiyim diş için gittim umutla döndüm azda olsa ameliyata gerek yok dedi doktor içim rahatladı birazcık
Kızı gibi görmesini bekleme sakın kedicim,25 yıllık gelinim bende hiç beklentim olmadı beklemem zaten olamamda
Günaydınnnnn lal cimmmm
offf çok geçmiş olsun ya..
hasta olmaktan derman aramak zo geliyor bana,
doktor ve hastane fobim var benim.
ben ütüyü çok severim..
kendime çay demlerim, tv karşısına geçer keyifle pufff puff diye buhar çıkartır ütü yaparım.
hehehe
günaydın kızlar.
sürüne sürüne geldim işe...
bir sürü de iş birikmiş
ağlamak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
onlar bizim canlarımız..
sonuçta kocişlerimizi doğurdu.
kocişlerimiz bizimle evlenmeseydi mazallah ne olurdu halimiz?
bizi kim alırdı?
Allah razı olsun onlardan.
yarabbi şükür
sağol canım şimdilik yırttım bakalımm röntgen çekilecek daha net belli olcak o zaman dışarda 4 bin lira fatura çıkarttılar sanki bedavaya yapıyorlar.. askeri hastanee gidiyorum orada beleş nasılsa doktor da iyiydi şansıma
teşekkürler csi.. onları bu kıvama getirip önyargılarını kırmak için çok sabrettim.
benim yanımda,
eşimin eski kız arkadaşından konuşmalar.. eski kız arkadaşıyla evlenseydi hayatının çok farklı olacağı yorumları..
neredeyse ahh ahh diyerek bir aile dostlarının kızından bahsetmeler..
maaşımı, kamuda olmamı küçümsemeler filan..
apayrı bir kültürden geliyor olmamı kabullenememeler..
nişanlıyken epey üzüldüm bakma.. düğünden önce yüzlerini bile görmek istemiyorum diyordum..
düğün gecesi bir karar verdim gerekirse rol yapıcam ama önyargılarını yıkıcam dedim..
başta rol yaptım ama artık sağlıklı bir iletişim kurdum.. sevdirdim kendimi.. şimdi rol yapmam gerekmiyor..
Günaydın herkeseee
Herşey yolunda giderse bunu deneyeceğim, kulağa çok hoş geliyor :)
Canım geçmiş olsun. Msn'de konuştuğumuz için hiç açmıyorum konuyu tekrar. Tek derdin iş olsun boşver...
Ahahahaa deli. Güldürdün beni sabah sabah...
Günaydın. Çok geçmiş olsun. Ciddi bişey olmasın da atlatırsın inşallah...
cumartesi günü gün boyunca evdeydim....aksam üstü annemle tel de konusuyordum yemege bize gelin dedi....canim hic birsey istemiyordu...bende siz gelin dedim...cok fazla direnmedi...sasirdim aslinda(malum esime biraz kizgin/kirgin biraz) kardesin cok istiyor gelelim madem öyle dedi...neyse annemler geldi...üzerimde pijama vardi ben kapiyi actim hemen iceri gittim siz girin ben bi üstümü degiseyim dedim...hemen döndüm...annem kapiya yöneldi...ayakkabilari düzeltecek sandim...sen dur ben yaparim dedim...o arada yeni aldigim botlar kapinin önündeydi...bak dedim bahsettigim botlari aldim...dedim....sag tarafta bi insan gölgesini farkettim...basimi kaldirdim baktim....birde ne göreyim resmen soka girdim.....dayim gelmisti türkiyeden ....gözlerime inanamadim boynuna atladim simSIKI sarildim(ben cok düskünümdür dayima)....
neyse ben tabi hala soktayim dayim iceri girdi...esim yatak odasindaydi cikti geldi....dayim koltuga oturdu...basina sali gecirdi annemin...esim önce anlamadi...affalladi bi daha bakti ve o da cok sasirdi....
cok mutluyum....
offffffffff offfffffffffffff offfffffff
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,çok bunaldım herşeyden
teşekkürler csi.. onları bu kıvama getirip önyargılarını kırmak için çok sabrettim.
benim yanımda,
eşimin eski kız arkadaşından konuşmalar.. eski kız arkadaşıyla evlenseydi hayatının çok farklı olacağı yorumları..
neredeyse ahh ahh diyerek bir aile dostlarının kızından bahsetmeler..
maaşımı, kamuda olmamı küçümsemeler filan..
apayrı bir kültürden geliyor olmamı kabullenememeler..
nişanlıyken epey üzüldüm bakma.. düğünden önce yüzlerini bile görmek istemiyorum diyordum..
düğün gecesi bir karar verdim gerekirse rol yapıcam ama önyargılarını yıkıcam dedim..
başta rol yaptım ama artık sağlıklı bir iletişim kurdum.. sevdirdim kendimi.. şimdi rol yapmam gerekmiyor..
ablacım çok geçmiş olsun.. allah yardımcın olsun dişinde sıkıntı olunca hayattan tad alamıyorsun resmen.
annecim de uğraşıp duruyor dişleriyle bu aralar.. hep aman dişlerine iyi bak der..
çok şükür hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar.. bir kere kontrole gittim 20lik dişim yüzünden
diş hekimi bana " dişlerin çok kötü, bize iş çıkmaz bu dişlerden" dedi20lik dişim tam çıkamadığı için dişetime küçük bir müdahalede bulundu o kadar..
hamilelik ve doğum sonrası sıkıntı oluyormuş.. bakalım..
Günaydın herkeseee
Herşey yolunda giderse bunu deneyeceğim, kulağa çok hoş geliyor :)
Canım geçmiş olsun. Msn'de konuştuğumuz için hiç açmıyorum konuyu tekrar. Tek derdin iş olsun boşver...
Ahahahaa deli. Güldürdün beni sabah sabah...
Günaydın. Çok geçmiş olsun. Ciddi bişey olmasın da atlatırsın inşallah...
offffffffff offfffffffffffff offfffffff
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,çok bunaldım herşeyden
Kk nın despot ve sivrisi ilan edildim hayrolsun :)
Gerginliğimi alıyo burası iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?