işlerden kafamı kaldırabilecek dermanı bulsam ben de dalacam da dalamıyorum.
Dün akşam kesin banlandım dedim sıyırdım, darısı bugünlere
Cidden icimde KKdan uzaklaşma isteği var. Sıkıldım.
@ noree çok bunalmışsın canım zaman zaman oluyodur mutlaka herkese erkekleri anlamak çok zor bazen bezdiriyolar cidden...
Nolduuu yaa üzdümü seni yoksaaaaa
@nore; evliliğinde mutlu değil misin? mutlusun!. Kocanı sevmiyor musun? Seviyorsun... Biraz bunaldığın için böyle düşünüyorsun.Sinirlendirme beni
hayatta yüzde yüz mutluluk diye bir şey yok.. eşlerimiz de kusursuz mükemmel insanlar değiller.. zaten bizler de değiliz..
keşke evlenmeseydim demek çok ağır olur sanırım nore..
(+) (-) muhakemesini sen yapabilirsin elbette..
dönem dönem kıskançlığına takıyorsun.. bazen de ailesine.. acaba hepsinin altında yatan başka bir şey mi var?
@noreeee
noluyor bebeğim yaaa???
@elmayra
bulaşma cevap verme artık. herkes kapasitesi dahilinde algılayabilir
işlerden kafamı kaldırabilecek dermanı bulsam ben de dalacam da dalamıyorum.
mail olarak şu action konuları bir atıver bakayım neler yaçırmışım.
sivri dili despot muhtar
sanırım bütün bunlar ataerkil bir toplum olmamızdan ve benim de buna karşı durmamdan kaynaklanıyor...
eşitlik var mıdır???buna birşey diyemem ama benim de bir birey olduğum unutulduğunda işte böyle çıldırabiliyorum arkadaşlar...
kadın 3.sınıf varlık değildir,hatta çoğu zaman erkekten daha iyi görür ve düşünür (bence)
bilmiyorum söylediğim cümle ağır da olsa şuan,yani dün akşamdan beri bana hissettirilen şey bu...
ben dik kafalıyım biraz,susamıyorum işte...
sanırım bütün bunlar ataerkil bir toplum olmamızdan ve benim de buna karşı durmamdan kaynaklanıyor...
eşitlik var mıdır???buna birşey diyemem ama benim de bir birey olduğum unutulduğunda işte böyle çıldırabiliyorum arkadaşlar...
kadın 3.sınıf varlık değildir,hatta çoğu zaman erkekten daha iyi görür ve düşünür (bence)
bilmiyorum söylediğim cümle ağır da olsa şuan,yani dün akşamdan beri bana hissettirilen şey bu...
Susmak zorunda değilsin tatlım zaten. Ama stratejik bi şekilde göstermelisin ağırlığını. Sessiz kalarak, küserek değil.
ben de aynen senin gibiyim noree...
ve bu konuya acayip sinirleniyorum... mesela kv ile aramızda geçen bi dialog paylaşayım eşimin akrabalarından birinin eşi çalıştırdıkları çay bahçesindeki tartışmaları neticesinde artık nasıl o duruma geldiyse yazar kasayı yere fırlatmış ( kadın) adamda bunun üzerine eşini herkesin içinde dövmüş kadın kaçtıkça kovalamış ve dövmüş düşününve k.v. diyo ki bir kadın bi anne olarak altını çiziyorum hanım ne olursa olsun o hareketi yapmasaymış o dayağı yemezmiş haketmiş bi yerde yani kalmışım öylece... ve dedim ki anne kusura bakma ama anneler böyle düşünürse oğullar herşeyi yapar bugün karısını yarın annesini... şiddetin her türlüsü yanlış ... yengenin yerinde olmak istemeyeceğine eminim... ve üzerine cevap bende öyle cazgırlıklar yaparsam oğlum beni de dövsün nasıl yani ya :44:
ataerkil toplum sözüne binaen anlattım bu olayı da kızlar bu konu açılınca oldukça sinirleniyorum dalıvermişim direkt konuya
kimse hatirlamadi bari ben kendime armagan edeyim...dogum günüm kutlu olsun....iyi ki dogdum mu acaba?iyi ki varmiyim acaba???
kimse hatirlamadi bari ben kendime armagan edeyim...dogum günüm kutlu olsun....iyi ki dogdum mu acaba?iyi ki varmiyim acaba???
nice senelere lal
evet canım....anneler...annelere çok görev düşüyor sanırım...
canım bugün doğumgünün müydü
mutlu yıllar tatlım,kaçırmışım kusuruma bakma...
bir tablo mu hazırlasak ne
evet canım....anneler...annelere çok görev düşüyor sanırım...
canım bugün doğumgünün müydü
mutlu yıllar tatlım,kaçırmışım kusuruma bakma...
bir tablo mu hazırlasak ne
nice senelere lal
tesekkür ederim ama bu sefer gercekten giricem galiba kümese....
susmadım,susmayınca da tartışma çıkıyor işte...saçmalıyor oluyorum...
herşeye gelince eşitlik,ama konu fikir beyanına gelince kadın sen dur deniliyor bir köşede,bunu da ben yapamıyorum..
küs değilim,çocuk değilim çünkü...ama tripliyim soğuğum...
evliysek biz,bu evliliğin devamının sürmesi (rahat ve huzur içinde) elimizden geleni yapmalıyız değil mi???
benim de yaptığım bu işte...
yoksa hep ben demiyorum
:119::119::119::119::119::119:
doğum günün kutlu olsun lalcim..
mutlu laller
(reklamı her izlediğimde aklıma sen geliyorsun)
@lal; doğum günün kutlu olsun canm. Nice mutlu senelere.
Var mı akşama bi planınız?
@lal; doğum günün kutlu olsun canm. Nice mutlu senelere.
Var mı akşama bi planınız?
cok tsk ederim....
bilemiyorum....beyefendinin birine resmi tatil olmasi planlarina engel oluyormus...öyle diyor kendileri....pek ümitli degilim yaniii....
öyle bi soru sorulunca aklıma hep şey geliyo şu geyik yapıp bdv deki konuların çakmalarını konuşmuştuk ya burda sen sormuştun galiba elmayra ya da csi eviniz kaç oda ?
lal doğum günün tekrar kutlu olsun... arabanız var mı ? senin üzerine mi aman kendini garantiye al
öyle bi soru sorulunca aklıma hep şey geliyo şu geyik yapıp bdv deki konuların çakmalarını konuşmuştuk ya burda sen sormuştun galiba elmayra ya da csi eviniz kaç oda ?
lal doğum günün tekrar kutlu olsun... arabanız var mı ? senin üzerine mi aman kendini garantiye al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?