- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Kk nın despot ve sivrisi ilan edildim hayrolsun :)
Gerginliğimi alıyo burası iyi oluyo
ziyaretçiler diye TRT'de bir dizi vardı.
ben çocukken. uzaylı bir kadın kavonazdan fare yerdi
cumartesi günü gün boyunca evdeydim....aksam üstü annemle tel de konusuyordum yemege bize gelin dedi....canim hic birsey istemiyordu...bende siz gelin dedim...cok fazla direnmedi...sasirdim aslinda(malum esime biraz kizgin/kirgin biraz) kardesin cok istiyor gelelim madem öyle dedi...neyse annemler geldi...üzerimde pijama vardi ben kapiyi actim hemen iceri gittim siz girin ben bi üstümü degiseyim dedim...hemen döndüm...annem kapiya yöneldi...ayakkabilari düzeltecek sandim...sen dur ben yaparim dedim...o arada yeni aldigim botlar kapinin önündeydi...bak dedim bahsettigim botlari aldim...dedim....sag tarafta bi insan gölgesini farkettim...basimi kaldirdim baktim....birde ne göreyim resmen soka girdim.....dayim gelmisti türkiyeden ....gözlerime inanamadim boynuna atladim simSIKI sarildim(ben cok düskünümdür dayima)....
neyse ben tabi hala soktayim dayim iceri girdi...esim yatak odasindaydi cikti geldi....dayim koltuga oturdu...basina sali gecirdi annemin...esim önce anlamadi...affalladi bi daha bakti ve o da cok sasirdi....
cok mutluyum....
noree hayırdır niye?
canımcım tutma içinde anlat..
kim ilan etti?
nerde?
kesin sonuçlar açıklandı mı? yapıştırıversen??
evlendiğime pişman oldun dün akşam...
evde rahat batıyodu sanki,şuan ki aklım olsa kesinlikle evlenmezdim
evlendiğime pişman oldun dün akşam...
evde rahat batıyodu sanki,şuan ki aklım olsa kesinlikle evlenmezdim
BDV de bir üyedespot olduğum icin canım demeyi bilmiyormuşum ve heryerde sivrilik yapıyormuşum
ziyaretçiler diye TRT'de bir dizi vardı.
ben çocukken. uzaylı bir kadın kavonazdan fare yerdi
Hadi ya resmen konuşmuşlarrrr eskieriiii ne kadar ayıp yaa artık oğullarının hayatında başka birivarken nasıl böyle konuşurlar hayret bişi yani..Tabi eskide kalmış bunlar ama yinede unutulmaz tabii söylenenlerrrr
Sağolllll kedicimmm şimdilik kurtardım ama yinede çok belli değil tabi.
Sıkıntı yapıyorsun yaaa nasıl olcak acı duycam mı diyede düşğnüyorsun yani..
Anneciğinede geçmiş olsun canımcımmm..
Dikkat etmek lazım tabi dişlerde iyi bakmak gerekiyor ne kadar baksakta yinede çıkıyor işte bunlarrrr
Günaydınnnn patacımmmm teşekkür ediyorumm sağolll,inşallah gerek kalmazzz ya yoksa fena tırsarımm kemiklerin içine girilecek yoksaaa
BDV de bir üyedespot olduğum icin canım demeyi bilmiyormuşum ve heryerde sivrilik yapıyormuşum
güzel bir yeni yıl hediyesi almış
Allah daim etsin canım çok güzel bi süpriz olmuş
@ noree çok bunalmışsın canım zaman zaman oluyodur mutlaka herkese erkekleri anlamak çok zor bazen bezdiriyolar cidden...
Çok iyi hatırlıyorum. Bir de "tripotlar" diye bir dizi vardı hatırlar mısın? Çok heyecanlanırdım bu iki diziyi izlerken.
İyi psikopat olmamışız. O zamanlar çocuk psikolojisinden kimsenin haberi yokmuş zaar.
Tanıdığım herkes çocukluğunda o dizileri çatır çatır izleyebilmiş. Anne babalar hiç müdahale etmemiş
Artık morfinleri çok geliştirdiler. O yüzden korkma. O morfinle kalp ameliyatı yapsalar, kesseler acımaz
Bu yaz kanal tedavisi yaptırdım. Ölüyordum korkudan çünkü kanal tedavisinin kötü bir şöhreti vardır.
Ayıp olmayacağını düşünsem uyuyup kalabilirdim dişçi koltuğunda...
Söyle buraya gelsin de herkese nasıl sevgi dağıttığını görsün o zaman.
Çok iyi hatırlıyorum. Bir de "tripotlar" diye bir dizi vardı hatırlar mısın? Çok heyecanlanırdım bu iki diziyi izlerken.
İyi psikopat olmamışız. O zamanlar çocuk psikolojisinden kimsenin haberi yokmuş zaar.
Tanıdığım herkes çocukluğunda o dizileri çatır çatır izleyebilmiş. Anne babalar hiç müdahale etmemiş
Artık morfinleri çok geliştirdiler. O yüzden korkma. O morfinle kalp ameliyatı yapsalar, kesseler acımaz
Bu yaz kanal tedavisi yaptırdım. Ölüyordum korkudan çünkü kanal tedavisinin kötü bir şöhreti vardır.
Ayıp olmayacağını düşünsem uyuyup kalabilirdim dişçi koltuğunda...
@noreeee
noluyor bebeğim yaaa???
@elmayra
bulaşma cevap verme artık. herkes kapasitesi dahilinde algılayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?