Dert yok, Sohbet var.... :)

Allah daim etsin canım çok güzel bi süpriz olmuş

@nore; evliliğinde mutlu değil misin? mutlusun!. Kocanı sevmiyor musun? Seviyorsun... Biraz bunaldığın için böyle düşünüyorsun. Sinirlendirme beni

ziyaretçiler diye TRT'de bir dizi vardı.

ben çocukken. uzaylı bir kadın kavonazdan fare yerdi

Çok iyi hatırlıyorum. Bir de "tripotlar" diye bir dizi vardı hatırlar mısın? Çok heyecanlanırdım bu iki diziyi izlerken.
İyi psikopat olmamışız. O zamanlar çocuk psikolojisinden kimsenin haberi yokmuş zaar.
Tanıdığım herkes çocukluğunda o dizileri çatır çatır izleyebilmiş. Anne babalar hiç müdahale etmemiş

Artık morfinleri çok geliştirdiler. O yüzden korkma. O morfinle kalp ameliyatı yapsalar, kesseler acımaz
Bu yaz kanal tedavisi yaptırdım. Ölüyordum korkudan çünkü kanal tedavisinin kötü bir şöhreti vardır.
Ayıp olmayacağını düşünsem uyuyup kalabilirdim dişçi koltuğunda...

BDV de bir üye despot olduğum icin canım demeyi bilmiyormuşum ve heryerde sivrilik yapıyormuşum

Söyle buraya gelsin de herkese nasıl sevgi dağıttığını görsün o zaman.

hayatta yüzde yüz mutluluk diye bir şey yok.. eşlerimiz de kusursuz mükemmel insanlar değiller.. zaten bizler de değiliz..

keşke evlenmeseydim demek çok ağır olur sanırım nore..

(+) (-) muhakemesini sen yapabilirsin elbette..

dönem dönem kıskançlığına takıyorsun.. bazen de ailesine.. acaba hepsinin altında yatan başka bir şey mi var?

Acımaz demiiii birde dikiş filanda olacaktı gerçi dediğin gibi uyuşturucular etkili tabi yinede korku oluyor ama yaa,kanal tedavisi dedinmi çok kişi ürkerdi şimdi herşey daha kolay herhalde hemencecik yapıyorlar herhalde

iyi ki olmamışız bide olsaymışız Allah muhafaza ben de amazon dizisini hatırlıyorum okuldan uçarak gelirdim o diziyi izlemek için...

@noreeee
noluyor bebeğim yaaa???

@elmayra
bulaşma cevap verme artık. herkes kapasitesi dahilinde algılayabilir

İki gündür BDV de tam kalemim konular var :) Ama sivrilmek istemediğim icin yazmıyorum Çarmıha gerecekler yoksa yakın zamanda beni

@noreeee
noluyor bebeğim yaaa???

@elmayra
bulaşma cevap verme artık. herkes kapasitesi dahilinde algılayabilir

Dün akşam kesin banlandım dedim sıyırdım, darısı bugünlere

Cidden icimde KKdan uzaklaşma isteği var. Sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…