- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
kim nerde hakaret etti sana???
feriha gaza getirme yahu,şimdi yazacaklar banlanacaklar alimallah
noreeeeeeee,
korktum avatarından yahu
noree estafurullah ne gaza getirmesi... csi savaş çanları falan deyince ben bi muhteşem yüzyıl moduna girdimbenim öyle bi amacım asla olmaz ki olsa bile burda gaza gelmez kimse diye tahmin ediyorum... yanlış anlaşıldıysa özür dilerim en çok korktuğum şeydir...
.........................................................................................................................................................korkma canım, korkma
hayır canım yanlış anlamadım seni,sadece sonuna bir smiley koymadığım için espri yaptığım belli olmamış
.........................................................................................................................................................
ohhh...
oyyyy şu kedilerin tatlılığına bak.. noree süper..
canlarım.. hoşçakalın.. iyi akşamlar.. öpüldünüz..
bizim kızlar bazen kantarın topuzunu kaçırıp banlanıyor ya,ondan korktum
okudun mu canım sen o yorumu kantarın topuzu fena kaçırılmış bu sefer ama hakeden ban yedi çok şükür
zeynebim zeynebimm allı zeynebimm bayılırım erkan oğur-ismail hakkı'ya..erkan oğur-zeynebim dinliyorum....
erkan oğur seven,dinleyen var mı????
offfff aldı beni benden
kedicim bence de çok tatlılar,topicin kedisi sensin ama hoşuma gitti koydum
iyi akşamlar tatlım,dikkat et kendine....
zeynebim zeynebimm allı zeynebimm bayılırım erkan oğur-ismail hakkı'ya..
mırrrr mırrrr..
okudun mu canım sen o yorumu kantarın topuzu fena kaçırılmış bu sefer ama hakeden ban yedi çok şükür
evet okudum,ama ben okuduğumda ban yemişti seviyesiz insan...yoksa ben yazar ben banlanırdım
Kim neden ban yedi, kim kacırdı topuzu
Edit; buldum tmmdır.
elmayra csi'ye biri hakaret etmiş,o yedi banı
niye gelmiyon,izin aldın mı????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?