- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
acil çıkma gerek ii akşamlar hepinize
Selammmm ne habersinizzz kızlarrr işler bitti sonunda yemekte yokkk akşama
Allah'ım sana geliyorum
sandalyeden düşüyordum yemin ederim
KEŞAN Müftüsü Süleyman Yeniçeri, "Noel baba diye birisi yoktur. Aziz Nicholaos diye biri var ama bu uyduruk bir kişidir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi" dedi.
kızancıklar çıkıyorum bende,feciiiiiiiiiiiiiiiiiii başım ağrıyor
maalesef o odunla aynı eve gitmek zorundayım
neyse,kendim ettim kendim buldum
ay devamı da varmış gülmekten okuyamamışım
"Noel baba yaşamış mı, yaşamamış mı belli değil. Bir yer söyleniyor ve orada yaşadığı ifade ediliyor. Ama Hıristiyan aleminin çıkardığı bir şahsiyettir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi. Biz de kapıdan giriliyor. Kuran-ı Kerim’de; ’Evlere kapıdan girin’ diyor. Neden bacadan giriyor ki?"
acil çıkma gerek ii akşamlar hepinize
yau cadı çok 3 kağıtçısın yaaa,hani nerde kaldı bizim arkadaşlığımız
müthiş bir yorum olmuş
Allah'ım sana geliyorum
KEŞAN Müftüsü Süleyman Yeniçeri, "Noel baba diye birisi yoktur. Aziz Nicholaos diye biri var ama bu uyduruk bir kişidir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi" dedi.
"Hıristiyanlık’tan gelen bir etkinliği kutlarsak, onlara benzemeye çalışmış oluruz. Dolayısıyla onlar gibi bir yaşantı ortaya çıkar. Biz, neden onlar gibi yaşayalım ki? Onlar bizim gibi yaşıyorlar mı? Biz Noel’i Hıristiyan aleminden ithal etmişiz. Noel, bizim bayramımız değil. Kişi, ’Hıristiyan gibi yaşayayım’ derse, bu tehlikeli olur. Ama ’Millet eğleniyor, ben de eğleneyim’ diyorsa, eğlencenin mahiyetine göre değişir. Eğer içkili, şaraplı eğlence yapılıyorsa, günahkar olur."
Bİr de Noel'in ne zaman olduğunu öğrenseler çok güzel olacak da
cehalet böyle bir şey işte
Katolikler 25 Aralık'ta, Ortadokslar 6 Ocak'ta kutlarla Noel'i.
ben çıkıyorum kızlar çok öptüm sizi
iyi akşamlaaaarrrrr
selam abla valla bizde de yemek yok,umrumda mı???yok
Allah'ım sana geliyorum
"Hıristiyanlık’tan gelen bir etkinliği kutlarsak, onlara benzemeye çalışmış oluruz. Dolayısıyla onlar gibi bir yaşantı ortaya çıkar. Biz, neden onlar gibi yaşayalım ki? Onlar bizim gibi yaşıyorlar mı? Biz Noel’i Hıristiyan aleminden ithal etmişiz. Noel, bizim bayramımız değil. Kişi, ’Hıristiyan gibi yaşayayım’ derse, bu tehlikeli olur. Ama ’Millet eğleniyor, ben de eğleneyim’ diyorsa, eğlencenin mahiyetine göre değişir. Eğer içkili, şaraplı eğlence yapılıyorsa, günahkar olur."
Bİr de Noel'in ne zaman olduğunu öğrenseler çok güzel olacak da
cehalet böyle bir şey işte
Katolikler 25 Aralık'ta, Ortadokslar 6 Ocak'ta kutlarla Noel'i.
ay devamı da varmış gülmekten okuyamamışım
"Noel baba yaşamış mı, yaşamamış mı belli değil. Bir yer söyleniyor ve orada yaşadığı ifade ediliyor. Ama Hıristiyan aleminin çıkardığı bir şahsiyettir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi. Biz de kapıdan giriliyor. Kuran-ı Kerim’de; ’Evlere kapıdan girin’ diyor. Neden bacadan giriyor ki?"
günaydın noree günaydın gelecek hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?