hepsi bu aksamin planindami?kolay gelsin....yemegi kim yapacak peki?
Evett 6 da çıkıp hepsini yapıcam yapmam gerek..Yemeğim hazır bir tek ısıtmak düşüyor bana ve toplamak.Oğlum gelene kadar ütü,toz ve süpürme işini bitirirsem gerisi kolay.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi bu aksamin planindami?kolay gelsin....yemegi kim yapacak peki?
Evett 6 da çıkıp hepsini yapıcam yapmam gerek..Yemeğim hazır bir tek ısıtmak düşüyor bana ve toplamak.Oğlum gelene kadar ütü,toz ve süpürme işini bitirirsem gerisi kolay.
Haftasonları yapsan, yetişmiyor mu?
bu durumda (onun pişman olduğunu farzederek soruyorum) aslında bir inat uğruna bitti bu evlilik????
herşeyi anladım da saçını niye gece düzleştiriyosun? sabah kadan yağlanır..
Ben de cıkıyorum. öpüyorum sizi. yarın grşrz
annem gözlerimin icine baka baka icin icin ağlıyor. Akmıyor ya gözyaşları o zaman ben de anlıyorum hayatın beni nasıl silikleştirdiğini. Maddi anlamda değil ama beni hep geri geri cekiyor bu adam. Herşeyden onun yüzünden geride kalıyorum. Zaten tam anlamıyla yetemiyor bana. Benim karakterime ters. Yaşama bakış açıma ters. Ben dağ istiyorum arkamda başımı koyayım, bileyim "amaan ben yapmasam bile o halleder". Basit basit şeyler.
dilmurat diye erkek ismi var
ben adamla konuşurken dilmurat bey diyemiyorum garip geliyor
umarımöyle değildir...
Dranas eğer siz birbiriniz iin doğru kişilerseniz ayrıldıktan sonra da bir araya gelirsiniz...
beni en çok üzen severken ayrılmanız...
Onunda üzüldüğü belli tabi,belkide pişmanlık filan duymuş olabilirmi acaba gerçi sen kesin kararlıydın..
Sana orada vazgeçelim deseydi tepkin ne olurdu canım ya..
ben de cikayim... hepinizi öpüyorum..
dranas ve elmayra, insallah bundan sonrasi sizler icin cok daha iyi olur..
![]()
bu durumda (onun pişman olduğunu farzederek soruyorum) aslında bir inat uğruna bitti bu evlilik????
dranas
aslında böyle daha çok açsan bize iç dünyanı, çok faydalı olur bizim için
bunu burda açıkça söylemedim bugüne kadar...
ama ben o'nu hala sevdiğini biliyorum,bilkentli falan fasa fiso...
sevmende normal bence,sevgi dediğin öyle bir çırıda silinip atılmaz ki...
bunun için zaman lazım...
peki pişman mı oldun canım????
ah be dranasım, ah be dranasım...
artık bunu düşünmenin manası yok. (gerçi var sanırım ilam alınmadıkça boşanılmış olmuyor kanunen)
en azından seviyorum falan diye düşünme.
üzülmen ki çok normal, 5 senelik eşin, çocuğunun babası, iki gün öncesine kadar balık pişirip karnının doyurduğun adam.
gerçekten ilginç bir boşanma oldu sizinki ama demek ki hayırlısı buymuş.
Kendi neden gelmedi sorusunu sordurttu bana da.
Boşluk hissi dimi.
bosanmayi engelleyecek bi hamlede bulunur saniyordum sasirdim acikcasi sabah hersey bitti dediginde...
ben kantarin oraya güle oynaya senden kurtulma sevinciyle gelmesini beklemiyordum....
ama söyledigine bakilirsa o kadar üzülmesi yinede sasirtici...abisi baska neler dedi?kantar seninle konustumu hic?mahkeme nasil ilerledi?
kendine sordugunda onu sevmiyorum diyebiliyormusun?
Off dranas yaaNasıl silinir ki zaten beş yıl bir kalemde
Kızlar hepinizi çok seviyorum
Destekleriniz için tşk ederim
günaydınız canlarım![]()
Herkese günaydın dün sizinle yazıştıktan sonra ağlamaya başladım çıktım kusura bakmayın
Bugün daha iyiyim![]()
Günaydınlar kızlarr mutlu sabahlar![]()